Προς το περιεχόμενο

USB και USB2

tempo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια χαρά,

μήπως μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει σύντομα ποιά τα χαρακτηριστικά και ποιά η διαφόρα ανάμεσα στα USB και USB2.

Εάν ο υπολογιστής μου υποστηρίζει USB2 τότε μήπως θα έχω τυχόν προβλήματα αν τον συνδέσω πχ με έναν εκτυπωτή USB?

Δημοσ.

ok... gia ena sigouro kserw egw... pws milame gia megales diafores sthn taxythta. usb 1.1 pianei 1-2 mb nomizw enw usb 2 panw apo ... panw apo arketa telos pantwn. gia tetoia erwthmata, panta mporeis na breis apanthseis ston googli... me ena search tou styl +differences +usb +usb 2

Δημοσ.

oxi den 8a exeis problhmata na syndeseis kapoia syskeyh pou na einai USB

h diafora tous opos eipe kai o Jastonas einai oti h USB2 einai poio grhgores alla prwsopika den eida diafora kai de nomizw na hparxei se syskeyes opos ektypwths kai scanner

Δημοσ.

Το USB2 ειναι 40 φορες ταχυτερο απο το USB1.

Με συσκευες USB1 δεν πρεπει να εχεις προβλημα γιατι το USB2 ειναι συμβατο προς τα πισω.

Αυτο που ειναι σιγουρο ειναι οτι θα εχεις πτωση της ταχυτητας με συνεπεια να μην αξιοποιεις τις δυνατοτητες της συσκευης.

Δημοσ.

Όχι μόνο δεν θα έχεις πρόβλημα αλλά μπορείς να κάνεις και το αντίστροφο: Να συνδέσεις δηλαδή USB 2.0 συσκευή σε θύρα USB 1.1. Οι διαφορές όπως ειπώθηκε θα είναι μόνο στην τάχύτητα.

Δεν έχω συναντήσει προσωπικά πρόβλημα με κανένα συνδυασμό USB

Δημοσ.

Eγώ έχω συναντήσει προβλήματα σε AMD motherboards. Για την ακρίβεια μετά απο λίγα λεπτά όταν είχα στο usb2.0 έναν εξωτερικό δίσκο, η επικοινωνία διακοπηκε. Είχα βάλει και το SP1 για ΧP που ιναι απαραίτητο για την λειτουργία του usb2. Σε usb 1 δεν ειχα κανένα πρόβλημα. Τι κανουμε γι αυτό?

Δημοσ.

Το καλώδιο που χρησιμοποιείται για συνδεση συσκευών USB 1 μπρεί να χρησιμοποιηθεί και για συσκευές USB 2; Εννοώ αν το ίδιο καλωδιο εκμεταλλεύεται το επιπλέον bandwidth και δεν χρειάζεται άλλο αποκλειστικά για USB 2

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...