Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά όπως λέει και ο τίτλος ψάχνω το καλύτερο κινητό στην συγκεκριμένη τιμή! Είμαι ανάμεσα στα nokia lumia 920,625,900,800,720 αλλά και στο motorola moto g (που απο οτι ειδα κυμαίνονται στην συγκεκριμενη τιμή). Θέλω το κινητό να έχει υποστήριξη (απο θέμα λειτουργικού) για τα επόμενα 2-3 χρόνια αλλά και επειδή δεν έχω λεφτα να χαλάω για κινητά θελω να "κρατήσει". Α! Επίσης να μην γίνει χίλια κομάτια με την πρώτη τούμπα... Ποιο θα μου προτείνατε; Ευχαριστώ προκαταβολικά!  :-D

Δημοσ.

Το moto g θα έχει υποστήριξει (η motorola ανήκει στη google και βγήκε ήδη έκδοση με 4.4) ενώ όσα lumia έχουν 8 θα πάρουν 8.1. Τώρα πιστεύω να αντέξουν αλλά αν θες αντοχή με όλη τη σημασία της λέξης παίρνεις CAT. :-D

Δημοσ.

το ξέρω άλλα αν είναι να δώσω 50 ευρώ για κάτι αρκετά καλύτερο δεν με ενοχλεί...τελικά κατέληξα στα moto g και lumia 920 το μόνο που με ενοχλεί είναι ότι το πρώτο δεν υποστηρίζει 4g άλλα και το μεγάλο περιθώριο πάνω και κάτω τις οθόνης (το πήρε πρόσφατα μια φιλη μου και το είδα απο κοντα) απο την άλλη απο reviews που έχω δει στο lumia λένε οτι είναι κάπως "παχύ"¨ισχύει; εσεις ποιο θα προτείνατε απο αυτά τα δύο;

Δημοσ.

Έχω το Moto G και ο αδερφός μου το Lumia 920. Και τα δύο είναι πολύ καλά κινητά. Η κύριες διαφορές είναι στη κάμερα και στον όγκο. Κατά τα άλλα η εμπειρία χρήσης είναι πολύ καλή και από τα 2. Είναι και θέμα γούστου στο λειτουργικό βέβαια!!

Δημοσ.

εγω το κινητο το θελω για να ακουω μουσικη να σερφαρω στο διαδικτυο και να παιζω κανα παιχνιδι λεω να παω στο 920 λες και εχει και περισσοτερη μνημη...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...