Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σαββατοκύριακο με καφεδάκι, αφιερώνεται 1-2 ώρες στο χαλαρό και κάνετε τον έλεγχο.

Το modem και μια φορητή συσκευή χρειάζεστε (laptop, κινητό κλπ) μόνο.

Ιδανική περίπτωση να λείπει η σύζυγος για να μην υπάρχει γκρίνια (πιο πολύ για το άνοιγμα τη πρίζας).

• Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σαββατοκύριακο με καφεδάκι, αφιερώνεται 1-2 ώρες στο χαλαρό και κάνετε τον έλεγχο.

Το modem και μια φορητή συσκευή χρειάζεστε (laptop, κινητό κλπ) μόνο.

Ιδανική περίπτωση να λείπει η σύζυγος για να μην υπάρχει γκρίνια (πιο πολύ για το άνοιγμα τη πρίζας).

χαχαχα οκ ευχαριστω :)

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Update:

Ειχε παει η αδερφη του ταξιδι κι εγω δεν ειχα καποιο προβλημα απο τοτε που εφυγε.Ημουν στο ιντερνετ χωρις timeout χωρις τιποτα.Την μερ απου γυρισε εκανα ping στο router του φιλου μου (192.168.1.1) και ηταν καπου στα 3000ms,4000ms.Παω εγω λοιπον σπιτι του κι κανω ping το router του συνδεμενος κατευθειαν στο router του χωρις το tp-link μου (TL-WA5210G).Ειχε 5ms,4ms,10ms.Τελος παντων χωρις προβλημα.Επισης εκανα ping και στο δικο μου ενω ημουν συνδεμενος στου φιλου μου στο 192.168.1.254 και ειχε ping 3000ms,4000ms.Αυτο το προβλημα το εχει μονο οταν μπανει η αδερφη του,ομως αν μπω καυτεθειαν απο το router του δεν υπαρχει καποιο προβλημα.Καμια ιδεα τωρα που ξερουμε πανω κατω τι δημιουργει το προβλημα..

ping στο router το κεντρικο και στο tp-link οταν ειμαι σπιτι μου:

wR3wCx0.png

Δημοσ.

αν η αδερφη του μπαινει στο ρουτερ του και οχι στο tp link και τοτε γινεται αυτο τοτε κατι ζοριζει το adsl router του.τωρα τι το δημιουργει αυτο δεν ξερω.εκει μονο αλλο adsl router αν δεν το εχετε δοκιμασει.ολα τα αλλα νομιζω ειχαν γινει

Δημοσ.

Η αδερφη του δεν μπαινει μεσω του tp-link συνδεεται κατευθειαν στο router.Δεν το ζοριζει η αδερφη του γιατι μολις πηγα εγω σπιτι του εκανα ping με το router του και ηταν 2ms 10ms και εκανα ping το tp-link και ειχε 2000ms,3000ms ...Εγω σκεφτομαι κατι να κανει παρεμβολη

Δημοσ.

Καναλι εχεις αλλαξει.δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο.εκτος αν το tp link καταρρεει σιγα σιγα.αλλιως Hard reset και κανα firmware Μπας και στρωσει αν δεν τα ειχαμε πει.

Δημοσ.

Θα μπορουσες να μην περασεις το τελευταιο αν ειναι το τελευταιο  που κανει τα θεματα.κατι αλλο δεν εχω να προτεινω.

τωρα τι το πειραζει και τρωει φρικη οταν μπει η αδερφη του....

Δημοσ.

Δεν εχω πειραξει κατι στο 5210g ποτε δεν του εχω κανει αναβαθμηση απο οταν το πηρα δεν υπηρχε επιλογη για αναβαθμιση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σημερα θα περασω καλωδιο Ethernet 25 μετρα να τελειωνουμε.No more time out :P

Επεξ/σία από kogi4ever
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακομα και τωρα κανει time out σε τυχαια χρονικα διαστηματα.Ειναι λογικο ακομα και με καλωδιο να κανει time out?

GAaEGUS.png

Επεξ/σία από kogi4ever
Δημοσ.

Λογικό δεν είναι ούτε με καλώδιο ούτε με WiFi. Μπορεί να παίζει κάποια διένεξη με τις διευθύνσεις

Σε κάποια εικόνα φαίνεται ότι συνδέονται πολλές συσκευές ασύρματα. Πιθανόν όπως κι εσύ, να παίζουν πίσω από κάποια ΑΡ και άλλες συσκευές και κάποιοι να χρησιμοποιούν σταθερές ίδιες διευθύνσεις ή για κάποιο λόγο έχουν πάρει αυτόματα την ίδια.

Κάνε μια δοκιμή ρυθμίζοντας τα παρακάτω και μετά κάνε reboot αρχικό router και τις συσκευές σου:

α. Βάλε τον DHCP του Huawei να δίνει διευθύνσεις σε συγκεκριμένο εύρος, π.χ 192.168.1.10-100.

β. Βάλε σταθερή διεύθυνση στο δικό σου εξωτερικό ΑΡ 192.168.1.211 (όταν και αν το συνδέσεις στο δίκτυο).

γ. Βάλε σταθερή διεύθυνση στο δικό σου εσωτερικό ΑΡ 192.168.1.212.

δ. Βάλε σταθερή διεύθυνση στον δικό σου υπολογιστή 192.168.1.213.

ε. Μην χρησιμοποιήσεις πουθενά την 192.168.1.254, καθώς πολλές συσκευές την χρησιμοποιούν εκ κατασκευής.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...