Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επισης προληπτικα και μονο οι Ip που εχουν τα 2 σου ρουτερ να ειναι εκτος ευρους του dhcp του Huawei.επισης το δικο σου το access point ειναι σκετο access point η ειναι ρουτερ και το εχεις συνδεσει το καλωδιοαπο το 5210 στην wan του?εχουμε πει τοσα και εχω μπερδευτει λιγο.

Ναι αλλα δεν κολαει μονο to laptop μου κολαει οτι ειναι συνδεμενο απο το σπιτι μου...

ωραια ξεκινα με το καναλι αλλαγη στο Huawei και στο 5210 που εχεις που παιζει σαν client.

μετα αν το ξανακανει αυξησε τους clients που μπορουν να συνδεθουν στο huawei.ναι αλλα αν το Huawei τρωει κολλημα ξαφνικα με την Ip 192.168.1.50 που εχει το 5210 σου τοτε οτι ειναι πισω απο αυτο μαζι και εσυ με το pc σου με την 192.168.1.3 δεν θα βλεπει ιντερνετ

*αυτο για τις φωτογραφιες και το mac spoofing δεν το καταλαβα.δεν καταλαβα τι εννοεις δεν δειχνει φωτογραφιες :P

Δημοσ.

επισης προληπτικα και μονο οι Ip που εχουν τα 2 σου ρουτερ να ειναι εκτος ευρους του dhcp του Huawei.επισης το δικο σου το access point ειναι σκετο access point η ειναι ρουτερ και το εχεις συνδεσει το καλωδιοαπο το 5210 στην wan του?εχουμε πει τοσα και εχω μπερδευτει λιγο.

ωραια ξεκινα με το καναλι αλλαγη στο Huawei και στο 5210 που εχεις που παιζει σαν client.

μετα αν το ξανακανει αυξησε τους clients που μπορουν να συνδεθουν στο huawei

*αυτο για τις φωτογραφιες και το mac spoofing δεν το καταλαβα.δεν καταλαβα τι εννοεις δεν δειχνει φωτογραφιες :P

Ειναι κανονικο Access Point της TP-LINK(150M Wireless Lite N Access Point Model No. TL-WA701N / TL-WA701ND).Η διαδρομη παει απο το huawei στο 5210 ασυρματα μετα απο το 5210 με lan σε ενα switch και μετα καλωδιο lan sto Access Point και μετα ασυρματα σε ολο το σπιτι.[Επισης απο το swiitch εχω συνδεσει και τον Desktop PC,Την τηλεοραση και αλλα (δηλαδη θελω να πω οτι δεν υπαρχει καποιο προβλημα στο Access Point)]

Εγω εννωουσα για ARP spoofing (poison attack) και μετα με το driftnet μπορεις να συλλεξεις εικονες αναλογως την IP που εχεις κανει target....(Man in the middle)

Δημοσ.

οκ για το arp

στο θεμα μας .οπως εγραψα

ξεκινα παντως με το καναλι για να τα παρουμε ενα ενα γιατι εχουμε κανει 500 υποθετικα σεναρια.ξεκιναμε με το καναλι και μετα παμε στο ssid να του βαλεις 32 clients και μετα παιζουμε με το dhcp lease.αν δεν πιασει τιποτα απο ολα αυτα τοτε η ο φιλος σου θα πρεπει να κανει δοκιμη με καλωδιο ethernet την στιγμη που δεν παιζει το wireless η να παμε σε αλλο ρουτερ.γιατι εφοσον λες οτι κολλαει οταν μπαινει ο φιλος σου με wireless τοτε σιγουρα δεν φταιει κατι στα δικα σου ρουτερ.και στο Huawei δεν εχει κατι να ρυθμισεις.το μονο που μενει μετα ειναι να αφησουμε το δικτυο ξεκλειδωτο η να αλλαξουμε και κλειδωμα

και επισης firmware για το Huawei αν υπαρχει.σαπιδορουτερ ειναι παντως και το κοβω οτι αυτο φταιει.

Η τελευταια λυση θα ηταν.

κλεινεις το wifi του Huawei και βαζεις στον φιλο σου το δικο σου access point και μετα βαζεις το 5210 σου να περνει απο το access point.ετσι δεν θα εχουμε του Huawei το ασυρματο.αν κολλησει και ετσι τοτε μαλλον το Huawei δεν παιζει ουτε σαν ρουτερ.αν δεν κολλησει τοτε τοy huawei το wireless εχει θεμα.

Δημοσ.
Η τελευταια λυση θα ηταν.

κλεινεις το wifi του Huawei και βαζεις στον φιλο σου το δικο σου access point και μετα βαζεις το 5210 σου να περνει απο το access point.ετσι δεν θα εχουμε του Huawei το ασυρματο.αν κολλησει και ετσι τοτε μαλλον το Huawei δεν παιζει ουτε σαν ρουτερ.αν δεν κολλησει τοτε τοy huawei το wireless εχει θεμα.

Ναι θα ηταν αυτο μια  λυση απλα πρεπει να παρω μετα εγω κι αλλο AP (οποτε καλυτερα να του πω για αλλο router ).

Θα δοκιμασω να αλλαξω το καναλι αυριο το πρωι που δεν θα ειναι κανεις στο ιντερνετ (για να μην φανε κανενα DC :P)

Δημοσ.

Ναι θα ηταν αυτο μια  λυση απλα πρεπει να παρω μετα εγω κι αλλο AP (οποτε καλυτερα να του πω για αλλο router ).

Θα δοκιμασω να αλλαξω το καναλι αυριο το πρωι που δεν θα ειναι κανεις στο ιντερνετ (για να μην φανε κανενα DC :P)

δεν θα το αφησεις μονιμα.απλα μια ημερα για δοκιμη.

αλλα ξεκινα με το καναλι.το αλλαζεις και στο Huawei και στο 5210 ανεχει επιλογη για καναλι(εκτος αν τα ψαχνει ολα οπως ειδαμε ) οποτε δεν θα χρειαστει να πειραξεις κατι σε αυτο.

Δημοσ.

δεν θα το αφησεις μονιμα.απλα μια ημερα για δοκιμη.

αλλα ξεκινα με το καναλι.το αλλαζεις και στο Huawei και στο 5210 ανεχει επιλογη για καναλι(εκτος αν τα ψαχνει ολα οπως ειδαμε ) οποτε δεν θα χρειαστει να πειραξεις κατι σε αυτο.

Δεν χρειαστηκε καν να πειραξω το 5210 μολις το αλλαξα αυτο αλλαξε αυτοματα...Εβαλα το 8 τωρα θα σας πω μεχρι το βραδυ αν κολησει ή κατι τετοιο

Δημοσ.

ενημερωσε μας με τι αλλαγες εκανες και τι εγινε.και μια μια αλλαγη παντα.

Τιποτα νεο..Αλλαξα το καναλι δεν φαινεται να εχει κολησει απο το πρωι μπορει απλα να ετυχε θα το αφησω και θα δω αν κολησει θα σας ενημερωσω κατευθειαν :)

Δημοσ.

Τιποτα νεο..Αλλαξα το καναλι δεν φαινεται να εχει κολησει απο το πρωι μπορει απλα να ετυχε θα το αφησω και θα δω αν κολησει θα σας ενημερωσω κατευθειαν :)

καλα ναι μπορει να κολλησει και καποια στιγμη που δεν θα το δεις η μπορει να περασει και μια μερα και να το κανει μετα.οποτε υπομονη

Δημοσ.

καλα ναι μπορει να κολλησει και καποια στιγμη που δεν θα το δεις η μπορει να περασει και μια μερα και να το κανει μετα.οποτε υπομονη

Ναι θελω να προσθεσω κατι.Καποιες φορες μπορει να μην κολησει τελειως το router δηλαδη να μπορεις να κανεις login στο router αλλα θα κολαει παρα πολυ δηλαδη θα κανει 30 δευτερολεπτα να ανοιξει το status page....Επισης κολαει και το ιντερνετ οταν γινεται αυτο.Εγω δοκιμασα για να δω αν φταει το bandwith αλλα δεν φταει εβαλα το ενα μου laptop να κατεβαζει κατεβαζε με full ταχυτητα (1mb σταθερο)

και κολουσε το ιντερνετ (λογικο) αλλα εκανε κανονικα ping και login στο router :)

Δημοσ.

ε ναι οσο και να κολλαει το ιντερνετ εσυ στα ρουτερ πρεπει να μπαινεις ταπα που λεει ο λογος.ειδικα στα 2 δικα σου.

Δημοσ.

ε ναι οσο και να κολλαει το ιντερνετ εσυ στα ρουτερ πρεπει να μπαινεις ταπα που λεει ο λογος.ειδικα στα 2 δικα σου.

Εννοω τον huawei.

Τωρα μου κολουσε παρα πολυ το ιντερνετ εκανα ping στο 192.168.1.1(huawei) και καποιες φορες εκανε απαντηση και καποιες φορες ελεγε εξαντληθηκε το οριο.........Αλλα δεν εμφανιζε to page του huawei(οταν εγραφε απαντηση απο το 192.168.1.1).Δηλαδη εγραφα 192,168,1,1 και γυριζε  μονο το κυκλακι που δειχνει οτι φορτωνει τιποτα παραπανω....Μολις εφτιαξε μπηκα στο router και ειδα οτι ηταν 15 συσκευες.Να αλλαξω τον αριθμο που μπορουν να συνδεθουν;

Δημοσ.

Εννοω τον huawei.

Τωρα μου κολουσε παρα πολυ το ιντερνετ εκανα ping στο 192.168.1.1(huawei) και καποιες φορες εκανε απαντηση και καποιες φορες ελεγε εξαντληθηκε το οριο.........Αλλα δεν εμφανιζε to page του huawei(οταν εγραφε απαντηση απο το 192.168.1.1).Δηλαδη εγραφα 192,168,1,1 και γυριζε  μονο το κυκλακι που δειχνει οτι φορτωνει τιποτα παραπανω....Μολις εφτιαξε μπηκα στο router και ειδα οτι ηταν 15 συσκευες.Να αλλαξω τον αριθμο που μπορουν να συνδεθουν;

αν φταιει κατι στο wireless εκεινη την στιγμη ναι θα σουρνεται και το ιντερνετ αλλα και το Login page.οποτε πρεπει να γινονται παραλληλες δοκιμες και με τον φιλο σου.ποσα πραγματα μπαινουν μεσα βρε παιδια στο ρουτερ?αμα μπαινουν 15 συσκευες δεν μου φαινεται παραξενο να μην αντεχει το hua.μειωστε τις συσκευες αλλα τωρα ποιες θα μεινουν απεξω δεν ξερω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...