Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επισης θα εβγαζα το Tp link τελειως το access point και θα εκανα δοκιμες με το καλωδιο απο τ5210 απευθειας.

Το εχω κανει ηδη χωρις καποιος αποτελεσμα

επισης αλλο adsl router δεν παιζει?

Για αλλο router δεν νομιζω...Τον ειχα ρωτησει αν εχει αυτος προβλημα και μου ειχε πει οχι...(μαλλον μπαινει τις ωρες που δεν το κανει)

κανα 30 seconds θελει για να κανει boot σιγουρα.(ισως και παραπανω).οποτε το κοντα στο 1 λεπτο και μετα θα αρχιζει να συνδεεται.οποτε ισως το 1:30 λεπτο να ηταν φυσιολογικο.τωρα ποσο γρηγορα συνδεεται δεν ξερω.και δεν ξερω ποση ωρα ακριβως θελει το συγκεκριμενο για boot.επισης αν εκανες boot το δικο σου και ξεκολλησε τοτε φαινεται σαν να φταιει το δικο σου.αλλα οταν λες οτι ο φιλος σου δεν εμπαινε στο δικο του οταν δεν εμπαινες και εσυ ιντερνετ τοτε φταιει του αλλου...

Δεν φταει το δικο μου εγω το εκανα απλα reboot αυτο εφτιαξε μονο του οχι επειδη εκανα reboot το 5210...

Γιατι καποιες φορες που κολαει το βγαζω και το ξαναβαζω στην πριζα και δεν φτιαχνει...Αρα δεν φταει το δικο μου..

• Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αρα φταιει το δικο του αρα δοκιμαζεις αλλο καναλι αλλιως θελετε αλλο ρουτερ μετα ή αν εχει firmware update ή αν αλλαξει κλειδωμα μπας και στρωσει.δεν υπαρχει κατι αλλο.

Δημοσ.

Χμ, δεν θα το επέλεγα.

Αν βάλει 8, έχει ένα ΑΡ στο ίδιο κανάλι με 14dB, άλλο ένα στο διπλανό κανάλι 6 με 29dB και άλλα 3 με μικρή ισχύ στο κανάλι 11.

Τώρα στο κανάλι 1 υπάρχουν 3 μόνο εκπομπές με χαμηλότερο σήμα από το κανάλι 8.

Μία στο κανάλι 4 με 2dB και άλλες 2 στο κανάλι 1 με 11dB και -1dB αντίστοιχα.

Καλύτερα κανάλια είναι το 12 και το 13, μα καλό είναι να χρησιμοποιηθούν μόνο αν είναι σίγουροι ότι δουλεύουν όλες οι ασύρματες συσκευές που έχουν σε αυτά.

Διαφορετικά παραμένουν στο 1 (προσωπική εκτίμηση).

Δημοσ.

Χμ, δεν θα το επέλεγα.

Αν βάλει 8, έχει ένα ΑΡ στο ίδιο κανάλι με 14dB, άλλο ένα στο διπλανό κανάλι 6 με 29dB και άλλα 3 με μικρή ισχύ στο κανάλι 11.

Καλύτερα κανάλια είναι το 12 και το 13, μα καλό είναι να χρησιμοποιηθούν μόνο αν είναι σίγουροι ότι δουλεύουν όλες οι ασύρματες συσκευές που έχουν σε αυτά.

Γιατι οχι στο 9 που δεν υπαρχει αλλο,και στο 9 δουλευουν ολες οι συσκευες;

Δημοσ.

Το 9 (που μου διέφυγε πριν) επηρεάζεται από ότι εκπέμπει στα κανάλια 7, 8 , 9, 10 και 11.

Σε αυτά εκπέμπουν 4 ΑΡ,  το ένα με 14dB, δύο με 2dB και ένα με 0dB.

Όπως βλέπω είναι στα ίδια πάνω-κάτω επίπεδα θορύβου με το κανάλι 1.

Δημοσ.

Χμ, δεν θα το επέλεγα.

σκοπος ειναι να παει σε ενα αλλο καναλι ασχετα με το ποσα εκπεμπουν(στην παρουσα φαση).το λεω για μια δοκιμη να το κανει.κατα 99 τις 100 δεν φταιει το καναλι αλλα το adsl router του πρωτου και απλα του ειπα να αλλαξει καναλι να δουμε αν θα κανει ακριβως το ιδιο.μην ψαχνει να βρει το ιδανικο καναλι χωρις λογο(το χωρις λογο το εξηγω πιο κατω).

εχουμε φτασει 5 σελιδες και δεν εχουμε κανει ουτε 5 δοκιμες να δουμε τι φταιει και μαλωνουμε σε 2 σελιδες τι καναλι θα μπει.ενα οποιοδηποτε αρκει να ειναι διαφορετικο απο αυτο που εισαι ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ αυτο που εισαι.οποτε αν ησουν 1 οπως θυμαμαι πηγαινε απο το 6 και μετα.ας διαλεξει ενα οποιοδηποτε απο το 6 μεχρι το 11.ολα αυτα με βαση οτι και ο φιλος σου δεν παιζει με wireless οταν δνεε παιζεις και εσυ.και επισης το βασικο οταν κολλαει να κανει δοκιμη ο φιλος σου με καλωδιο αν βλεπει το ρουτερ.αν κολλαει το ρουτερ και δεν το κανει Ping ουτε με καλωδιο τζαμπα ψαχνουμε το ασυρματο.ειναι Huawei οποτε πιο πιθανο να κανεει σκαλωματα το ρουτερ παρα το καναλι.

και αλλου εχω δει παρεμβολες απο καναλια σε σημειο να πηγαινει το ρουτερ πιο αργα η να κανει dc's και εκει παλι λεμε βαλε ενα αλλο καναλι οτιδηποτε διαφορετικο για να γινει τεστ.εκτος αν εχεις 40000 δικτυα γυρω σου οποτε ολα ειναι χαλια μαυρα.

Γιατι οχι στο 9 που δεν υπαρχει αλλο,και στο 9 δουλευουν ολες οι συσκευες;

βαλε ενα οποιοδηποτε καναλι για δοκιμη να δουμε.το εχουμε γραψει εδω και 20 posts εδω και τοσες ημερες.βαλε ενα οποιοδηποτε καναλι αρκει να ειναι διαφορετικο απο αυτο που εισαι για να δουμε αν θα αλλαξει κατι.ανδεν αλλαξει απολυτως τιποτα δεν εχει νοημα να ψαχνεις το ιδανικο καναλι.και ο λογος που το λεω ειναι οτι οκ πες οτι τρως τοσο δυνατες παρεμβολες που χανει το σημα το tp link σου.το ιδιο παθαινει και ο φιλος σου που ειναι μεσα στο σπιτι του ?και ακριβως την ιδια στιγμη?σκοπος ειναι να δουμε οτι πχ δεν φταιει αυτο και να συνεχισουμε στην επομενη λυση

Το 9 (που μου διέφυγε πριν) επηρεάζεται από ότι εκπέμπει στα κανάλια 7, 8 , 9, 10 και 11.

Σε αυτά εκπέμπουν 4 ΑΡ,  το ένα με 14dB, δύο με 2dB και ένα με 0dB.

Όπως βλέπω είναι στα ίδια πάνω-κάτω επίπεδα θορύβου με το κανάλι 1.

εδω ισχυει το ρητο για τον τοπικ σταρτερ.JUST CHANGE THE FUC..ING CHANNEL .μα τι να βαλω.οτι θες απλα αλλαξε τοοοοοοο

Δημοσ.

Θα το αλλαξω και θα σας πω αποτελεσματα :)

Μην βαλεις το ιδιο με πριν.νομιζω στο 1 ησουν πριν?οτι θες βαλε απλα πηγαινε λιγο πιο μακρια.

Δημοσ.

Μην βαλεις το ιδιο με πριν.νομιζω στο 1 ησουν πριν?οτι θες βαλε απλα πηγαινε λιγο πιο μακρια.

οκ θα βαλω το 8...

Θελω να ρωτησω κατι ακομα.Αυτη η ρυθμιση καθοριζει ποσες συσκευες μπορουν να συνδεθουν στο router?

2wfphxg.jpg

Αν ειναι αυτο δειτε εδω τι γινεται...

HjyxRGF.png

Δημοσ.

οκ θα βαλω το 8...

Θελω να ρωτησω κατι ακομα.Αυτη η ρυθμιση καθοριζει ποσες συσκευες μπορουν να συνδεθουν στο router?

2wfphxg.jpg

Αν ειναι αυτο δειτε εδω τι γινεται...

HjyxRGF.png

οκ βαλε το 8.

β.ναι οριζει οπως καταλαβα ποσα ατομα μπορουν να συνδεθουν πανω στο συγκεκριμενο ssid WIRELESS

το τελευταιο σου λεει ποσοι εχουν συνδεθει τι mac address εχουν και ποση ωρα απομενει για το dhcp lease.

επισης αυτες πρεπει να ειναι οι συσκευες που εχουν συνδεθει με καλωδιο αν καταλαβα καλα γιατι γραφει Lan side και εισαι στην καρτελλα ethernet.to huawei δεν ειναι αυτο?δικτυο εχει ο φιλος σου κατω η εχει καμια 10 συσκευες με καλωδιο πανω?η κανει mac spoofing:P

αν και πανω στις Lan λεει οτι δεν ειναι κανενα καλωδιο συνδεδεμενο....

αν κανεις Reboot το ρουτερ τα σβηνει αυτα?η στα ξαναβγαζει μετα απο λιγο?

ας δει και για κανα firmware για το Huawei.

Δημοσ.

οκ βαλε το 8.

β.ναι οριζει οπως καταλαβα ποσα ατομα μπορουν να συνδεθουν πανω στο συγκεκριμενο ssid WIRELESS

το τελευταιο σου λεει ποσοι εχουν συνδεθει τι mac address εχουν και ποση ωρα απομενει για το dhcp lease.

επισης αυτες πρεπει να ειναι οι συσκευες που εχουν συνδεθει με καλωδιο αν καταλαβα καλα γιατι γραφει Lan side και εισαι στην καρτελλα ethernet.to huawei δεν ειναι αυτο?δικτυο εχει ο φιλος σου κατω η εχει καμια 10 συσκευες με καλωδιο πανω?η κανει mac spoofing:P

αν και πανω στις Lan λεει οτι δεν ειναι κανενα καλωδιο συνδεδεμενο....

αν κανεις Reboot το ρουτερ τα σβηνει αυτα?η στα ξαναβγαζει μετα απο λιγο?

ας δει και για κανα firmware για το Huawei.

Αυτα που δειχνει ειναι τα ασυρματα...Ααφου εγω εχω την ip 192.168.1.3 και με δειχνει εκει...Τι να σου πω δεν ξερω...Να ανεβασω τον αριθμο συσκευων που μπορουν να συνδεθουν μηπως γεμιζει το οριο και παθαινει τιποτα το huawei?

Δημοσ.

Αυτα που δειχνει ειναι τα ασυρματα...Ααφου εγω εχω την ip 192.168.1.3 και με δειχνει εκει...Τι να σου πω δεν ξερω...Να ανεβασω τον αριθμο συσκευων που μπορουν να συνδεθουν μηπως γεμιζει το οριο και παθαινει τιποτα το huawei?

(οσο για το MAC spoofing ειχα δοκιμασει το driftnet αλλα δεν μου εδειχνε φωτογραφιες :P)

ναι σιγουρα ειναι τα ασυρματα αφου με καλωδιο  δεν γινεται να εχουν μπει τοσα ατομα μεσα ειδικα αφου ο φιλος σου οπως φαινεται μεσα απο τον ρουτερ αλλα και απο αυτα που ειπες οτι δεν εχει καμια συσκευη με καλωδιο πανω.απλα φαντασου οτι η καρτελλα γραφει Lan side και επισης εισαι στην καρτελλα ethernet.οτι να νε  η huawei.καλα δεν περιμενα και τιποτα καλυτερο.ας το εγραφε σαν connected clients καλυτερα.αυτα που φτιαχνουν απορω αν τα τσεκαρουν.ποσοι μπαινουν πανω?ολοι αυτοι που γραφει εκει εχουν μπει ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΑΝΩ? εκτος αν το ρουτερ οταν συνδεθεις μια φορα ανδεν γινει dhcp lease να θεωρει οτι εισαι ακομα ενεργος.οποτε ναι εκει αυξησε το οριο και βαλτο 32 για το τυπικο.και αλλαξε και το καναλι ταυτοχρονα.εκτος αν το κολλημα στο κανει οταν κανει dhcp lease.δηλαδη οταν τελειωσουν οι 24 ωρες τρωει κανα σκαλωμα και δεν σε συνδεει μεχρι να καταλαβεις οτι εισαι ακομα πανω.που κανονικα δεν στεκει γιατι εισαι και με καρφωτη Ip.αλλα τυπικα αμα θες πηγαινε στο dhcp του huawei και αμα εχει οριο για dhcp lease αυξησε το και παρατηρησε μετα να δεις αν θα το κανει.καλο θα ηταν μια δοκιμη καθε φορα για να ξερεις τι μπορει να εφταιγε.

Δημοσ.

αλλα τυπικα αμα θες πηγαινε στο dhcp του huawei και αμα εχει οριο για dhcp lease αυξησε το και παρατηρησε μετα να δεις αν θα το κανει.καλο θα ηταν μια δοκιμη καθε φορα για να ξερεις τι μπορει να εφταιγε.

Ναι αλλα δεν κολαει μονο to laptop μου κολαει οτι ειναι συνδεμενο απο το σπιτι μου...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...