kogi4ever Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Λοιπον ακου τι δοκιμασα ειχα 9999 ping δεν μπορουσε να κανει ping στο 192,168,1,1 βγαινω εξω στο μπαλκονι και δοκιμαζω να μπω κατευθειαν στο router και δεν εμπαινε(δεν εκανε καν συνδεση στο wifi) και συνδεθηκε οταν εφτιαξε και σε εμενα αρα εχε προβλημα το router παθαινει κατι και μπλοκαρει.. Αρα να δοκιμασω να αλλαξω channel? Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2014 από kogi1999
poulinos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Λοιπον ακου τι δοκιμασα ειχα 9999 ping δεν μπορουσε να κανει ping στο 192,168,1,1 βγαινω εξω στο μπαλκονι και δοκιμαζω να μπω κατευθειαν στο router και δεν εμπαινε(δεν εκανε καν συνδεση στο wifi) και συνδεθηκε οταν εφτιαξε και σε εμενα αρα εχε προβλημα το router παθαινει κατι και μπλοκαρει.. Αρα να δοκιμασω να αλλαξω channel? δοκιμασε να αλλαξεις καναλι αν και δεν το κοβω να φτιαχνει.ο φιλος σου προλαβε να δοκιμασει με ethernet να δει αν εχει θεμα η οχι?παντως σιγουρα καπου τρωει σκαλωμα το ρουτερ και δεν φταινε οι δικοι σου εξοπλισμοι.δειτε και για Firmware για το ρουτερ του.(huawei).το κανει Reboot για να παιξει η στρωνει αυτοματα?αν αλλαξεις channel θα πρεπει να το αλλαξεις και στο 5210.Μην βαλεις auto μην βαλεις καναλι 12 μην βαλεις καναλι 13.
kogi4ever Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Φτιαχνει μονο του.Αν του αλλαξω καναλι θα υπαρξει διαφορα στην συνδεση; Δηλαδη θα συνδεεται παλι αυτοματα μεσω wifi (για τον φιλο μου λεω) ή θα πρεπει να διαγραψει τις αποθηκευεμενες ρυθμισεις που εχουν οριστει για το wifi του και να ξανα συνδεθει παλι?Εννοω απο το wifi του υπολογιστη θα ειναι σαν να μην αλλαξε τιποτα; Δεν τον προλαβα μεσα και αν κολησει αντε να κολησει για κανενα 5 λεπτο το περισσοτερο...Γι αυτο ειναι πολυ δυσκολο να το κανουμε αυτο με ethernet
poulinos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Φτιαχνει μονο του.Αν του αλλαξω καναλι θα υπαρξει διαφορα στην συνδεση; Δηλαδη θα συνδεεται παλι αυτοματα μεσω wifi (για τον φιλο μου λεω) ή θα πρεπει να διαγραψει τις αποθηκευεμενες ρυθμισεις που εχουν οριστει για το wifi του και να ξανα συνδεθει παλι?Εννοω απο το wifi του υπολογιστη θα ειναι σαν να μην αλλαξε τιποτα; Δεν τον προλαβα μεσα και αν κολησει αντε να κολησει για κανενα 5 λεπτο το περισσοτερο...Γι αυτο ειναι πολυ δυσκολο να το κανουμε αυτο με ethernet πρεπει να ειναι απο πριν με καλωδιο ετοιμος για να το τεσταρει η να βαραει κανα Ping στο ρουτερ για να δει. οχι δεν θα υπαρξει διαφορα αν αλλαξεις το καναλι για τον φιλο σου.απλα εσυ θα πρεπει να αλλαξεις στο 5210 το καναλι που παιζει σαν wireless bridge/client. για τα Pc οταν αλλαζεις καναλι δεν αλλαζει κατι στα δικτυα.το ξαναβρισκουν αυτοματα.περνας ρυθμισεις μονο αν αλλαξεις τυπο κλειδωματος/Password/ssid
kogi4ever Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Οκ ευχαριστώ πολυ,πρέπει να βαλω ενα καναλι απο 1 εως 11? εχει καποια διάφορα αν βαλω ας πουμε 2 ή 5;
poulinos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Οκ ευχαριστώ πολυ,πρέπει να βαλω ενα καναλι απο 1 εως 11? εχει καποια διάφορα αν βαλω ας πουμε 2 ή 5; το 1 εως 11 σημαινει ειτε 1 ειτε 2 ειτε 3 ειτε 4 ειτε 5 ειτε 6 ειτε 7 ειτε 8 ειτε 9 ειτε 10 ειτε 11.οχι 12 οχι 13 οχι auto.
kogi4ever Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Ναι εγω ρωτησα τι διαφορα έχει το channel 1 με το Chanel 5 για παράδειγμα
jkoukos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Βασικά δεν είναι κάποιο κανάλι καλύτερο από κάποιο άλλο, αλλά αν σε αυτό (ή τα διπλανά του) υπάρχουν και άλλες ασύρματες εκπομπές που μπορεί να σου προξενούν πρόβλημα, άρα πρέπει να το αλλάξεις. Με το laptop ή το smartphone κάνε έλεγχο στο μπαλκόνι με την εφαρμογή inSSIDer και θα δεις ποιο κανάλι είναι το καλύτερο ή τουλάχιστον με τον λιγότερο θόρυβο.
poulinos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Ναι εγω ρωτησα τι διαφορα έχει το channel 1 με το Chanel 5 για παράδειγμα δεν εχει διαφορα.απλα ειναι αλλο καναλι.απλα δοκιμαζεις αλλο καναλι μηπως εχεις παρεμβολες σε αυτο που εισαι ή κατι το πειραζει.ειναι μια δοκιμη. λογικα δεν νομιζω οτι φταιει αυτο αλλα απο καπου πρεπει να ξεκινησουμε τις δοκιμες.και αυτο ειναι κατι ευκολο.εκτος αν εχεις εσυ η ο φιλος σου αλλο adsl router να αλλαξετε το Huawei
kogi4ever Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Το access point (192.168.1.50) ειχε το ιδιο channel me to huawei router....Αλλαξα το channel στο access point μου και απο εχθες δεν μου το εχει ξανακανει εκτος απο το lag που δημιουργειτε λογω πολλων που ειναι συνδεμενοι στο router... Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια...Θελω να ρωτησω κατι ακομα θα μπορουσα να κανω κατι για να μην τραβανε ολο το bandwith?Επειδη καποιες φορες εχω lag σε gaming και οχι μονο...
poulinos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Το access point (192.168.1.50) ειχε το ιδιο channel me to huawei router....Αλλαξα το channel στο access point μου και απο εχθες δεν μου το εχει ξανακανει εκτος απο το lag που δημιουργειτε λογω πολλων που ειναι συνδεμενοι στο router... Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια...Θελω να ρωτησω κατι ακομα θα μπορουσα να κανω κατι για να μην τραβανε ολο το bandwith?Επειδη καποιες φορες εχω lag σε gaming και οχι μονο... παλι δεν εστεκε να στο κανει αυτο το προβλημα δηλαδη τοσο μεγαλη παρεμβολη αλλα θα δειξει.το access point παντως καλο ειναι να εχει 5 καναλια διαφορα απο το huawei και το tp linkk. ειναι δυσκολο.το Huawei bandwidth manager δεν εχει.αντε να εχει qos που οριζεις Priorities αλλα και παλι δεν ξερω ποσο ευκολα θα σεταριστει και β.ποσο σωστα θα παιξει.επισης σιγουρα θα εχεις και ενα μικρο delay λογω του tp link σου.το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να βαλεις τον φιλο σου να ζητησει fast path για καλυτερο Ping.Θα μειωσει ελαφρα την ταχυτητα βεβαια αλλα θα εχετε καλυτερο Ping. βεβαια αν το πιταρουν παλι θα εχεις θεμα και επειδη θα εχετε κανα Megabit λιγοτερο(αναλογα που συγχρονιζει τωρα) εκει θα ειναι λιγο πιο ευκολο να τερματιστει η γραμμη.εξαρτατε ταχυτητα που εχει τωρα.
kogi4ever Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Α καταλαβα..Καποιο προγραμμα που μπορω να κανω limit bandwith υπαρχει? Το huawei εχει QoS με αυτο μπορω να κανω τιποτα;
poulinos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Α καταλαβα..Καποιο προγραμμα που μπορω να κανω limit bandwith υπαρχει? Το huawei εχει QoS με αυτο μπορω να κανω τιποτα; το προγραμμα πρεπει να μπει στο Pc που χειριζονται οι χρηστες και οχι στο δικο σου. λογικα οριζεις priorities Με το qos του huawei.μην περιμενεις πολλα .β.δεν ξερω αν εχει ευκολο qos.μερικα σου λενε ανα Port ενω αλλα σου βαζουν 500 πραγματα να ορισεις.
kogi4ever Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Σημερα παλι μου το εκανε....Παλι κολουσε...Εκανα ping το router την ωρα που ειχε κολησει δειτε τα αποτελεσματα.... Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2014 από kogi1999
kogi4ever Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Ενω ειχε κολησει εκανα μια επανακινηση στο 192.168.1.254 και εδειχνε αυτο Ενω μετα που εφτιαξε εδειχνε αυτο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα