kogi4ever Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Οταν κολαει το 192,168,1,1 Εγω μπορω να μπω στα αλλα τα δικα μου χωρις καποιο προβλημα.. με βαση αυτο ειτε πεφτει το ιντερνετ τελειως ειτε παρα πολλα errors στην γραμμη και σουρνεται το συμπαν η απλα κολλαει το ρουτερ του. Αν υπαρχει τετοια περιπτωση τι μπορω να κανω;
poulinos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Οταν κολαει το 192,168,1,1 Εγω μπορω να μπω στα αλλα τα δικα μου χωρις καποιο προβλημα.. εισαι θεος.οποτε εχουμε θεμα απο το Link και μετα.το Link λογικα δεν εχει θεμα πιστευω με βαση το τελευταιο που ειπες οτι οταν κολλαει και πας να μπεις και απευθειας στο δικτυο του φιλου σου παλι δεν παιζει.οποτε με βαση οτι δεν παιζει το Ping καταλαβαινουμε οτι δεν κολλαει το ιντερνετ αλλα το ρουτερ ολοκληρο αφου δεν απανταει σαν Lan.αρα για καποιο λογο το ρουτερ κολλαει.ειτε λογω traffic που το θεωρω δυσκολο ειτε κολλαει σαν ρουτερ ειτε χανει το ασυρματο.οταν δεν εχεις ιντερνετ ασυρματα δες αν εχει ο φιλος σου με καλωδιο.αν εχει τοτε κολλαει το ασυρματο.αν δεν εχει τοτε κολλαει ολο το ρουτερ. οποτε μετα αν ειναι ολο το ρουτερ Hard reset και firmware update. αν ειναι το ασυρματο παλι τα ιδια και παιξτε με αλλο καναλι.
poulinos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Οταν κολαει το 192,168,1,1 Εγω μπορω να μπω στα αλλα τα δικα μου χωρις καποιο προβλημα.. Αν υπαρχει τετοια περιπτωση τι μπορω να κανω; σου απαντησα στο πιο πανω Post. τι ρουτερ εχει ο φιλος σου δεν μας ειπες.μην ακουσω κανα gennet,zte η κατι τετοιο γιατι τζαμπα γραφουμε 2 ωρες
kogi4ever Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Ολες οι πληροφοριες σχετικα με το router: Τον ειχα ρωτησει αν εχει καποιο προβλημα με την ταχυτητα ή κατι τετοιο και μου ειχε πει οχι..Τωρα δεν ξερω μπορει να μπαινει τις ωρες που δεν κολαει μιας και δεν κολαει συγκεκριμενες ωρες αλλα τυχαιες... O φιλος μου συνδεεται κι αυτος ασυρματα στο router του
poulinos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Ολες οι πληροφοριες σχετικα με το router: Τον ειχα ρωτησει αν εχει καποιο προβλημα με την ταχυτητα ή κατι τετοιο και μου ειχε πει οχι..Τωρα δεν ξερω μπορει να μπαινει τις ωρες που δεν κολαει μιας και δεν κολαει συγκεκριμενες ωρες αλλα τυχαιες... O φιλος μου συνδεεται κι αυτος ασυρματα στο router του huawei.αστα να πανε .anyway>πρεπει οταν κολλησει εσενα να δεις αν εχει κολλησει και του φιλου σου .αν εχει κολλησει πρεπει να δει με καλωδιο τι γινεται.αμα θελετε τυπικα αλλαξτε καναλι.απλα αυτος στο ρουτερ του να βαλει καρφωτα καναλι οχι auto.
kogi4ever Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Τι καναλι να βαλω;Και αν το αλλαξω θα πρεπει να αλλαξω κατι στις ρυθμισεις ή θα μπαινει παλι αυτοματα;Θα εχει καποια διαφορα;
poulinos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 θα πρεπει να αλλαχτει το καναλι και στο 5210 που κανει το bridge και στου φιλου σου.στο δικο σου access point δεν μας νοιαζει.απλα θα το εκανα τελευταιο αυτο.για αρχη θα κοιταγα σε συνεργασια με τον φιλο σου να δω τι ρολο βαραει το Huawei.επισης αν υπαρχει κανα firmware απο τη Ηuawei η τον οτε ας το κανει.καποιο αλλο καναλι οτι θες.απο 1 εως 11.καλο θα ηταν οχι 12 οχι 13 οχι auto
kogi4ever Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Οκ αν κολησει και τον πετυχω μεσα θα δοκιμασουμε ευχαριστω
poulinos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 θελει δοκιμη.η αλλη λυση ειναι βγαζετε το σαραβαλο τo huawei και βαζετε ενα αλλο και βλεπεις αν θα το κανει.
kogi4ever Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Αρα το μονο που μπορω να κανω ειναι αυτα που μοu ειπες.Με καποιον αλλο τροπο να δοκιμασω κατι μεχρι να δουμε τα αλλα
poulinos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Αρα το μονο που μπορω να κανω ειναι αυτα που μοu ειπες.Με καποιον αλλο τροπο να δοκιμασω κατι μεχρι να δουμε τα αλλα πετατε ενα καλωδιο ethernet>οταν κολλησει και δεν εχεις ιντερνετ δοκιμαζει με το δικο του ethernet να δεις αν εχεις.αν εχεις ιντερνετ και βλεπεις τον ρουτερ κλεινεις το ασυρματο και το ξανανοιγεις στο huawei και βλεπεις αν ξεκολλησε.δεν νομιζω να θες να ριξεις καλωδιο βεβαια αλλα καλυτερα αγγαρεια τον φιλο σου.εναλλακτικα αλλο ρουτερ.κατι αλλο δεν μπορω να σκεφτω.το να κανεις ενα Reboot το 5210 και να δεις αν θα εχεις μετα ιντερνετ ειναι και αυτο μια λυση.αλλα παλι δεν θα ξερουμε αν ειναι το 5210 η του φιλου σου αν παιξει μετα.αν δεν παιξει οκ θα ξερουμε οτι ειναι το Huawei. to huawei το 530 ειναι του φιλου σου και οχι το δικο σου σωστα?το λεω μην γινει κανα μπερδεμα γιατι δεν ξερω αν εσυ εχεις βαλει access point μετα το 5210 η αν εχεις βαλει καποιο adsl router που το εκανες access point.αν εχεις βαλει adsl router που το εχεις κανει access point τοτε δωστο στον φιλο σου για δοκιμη
kogi4ever Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Εγω εχω κανονικο access point (tp~link) παλια θυμαμαι κολουσε παρα πολυ κκαι με δυσκολια μπορουσα να μπω στο router.. Μολις καυαφερνα να μποω εκανα reboot στο router αλλα μετα απο 1~2 λεπτα κολουσε παλι και μετα εφτιαχνε μονο του.... Το Huawei ειναι το κεντρικό router του φιλου μου
poulinos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Εγω εχω κανονικο access point (tp~link) παλια θυμαμαι κολουσε παρα πολυ κκαι με δυσκολια μπορουσα να μπω στο router.. Μολις καυαφερνα να μποω εκανα reboot στο router αλλα μετα απο 1~2 λεπτα κολουσε παλι και μετα εφτιαχνε μονο του.... Το Huawei ειναι το κεντρικό router του φιλου μου οκ για του φιλου σου.οπως σου ειπα αν κολλαει το δικο σου ειναι ευκολο να το δεις γιατι παιρνεις με καλωδιο απο το 5210 και βλεπεις αν μπορεις να μπεις α.στο μενου του 5210 η να το κανεις Ping β.στο μενου του Huaweι η να το κανεις Ping.αλλα ειπες οτι το δοκιμασες και παλι το ιδιο θεμα.αν νομιζεις οτι εκανες κατι λαθος ξαναδοκιμασε το.γιατι αμα φταιει αυτο λογικο να μην βλεπεις τιποτα.αν και με βαση αυτο που ειπες οτι και ο φιλος σου μετα δεν μπορουσε να παιξει ασυρματα μαλλον παμε στο δικο του Huawei router.απλα σκοπος ειναι να το ξαναδοκιμασει και να δοκιμασει και με ethernet.αν παιζει με ethernet κλεινει ανοιγει wifi μεσα απο το μενου να δειτε αν θα στρωσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα