Moderators Praetorian Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Στην PAX West 2018 (που γίνεται αυτές τις μέρες στο Seattle) δείχνουν ένα νέο expansion DLC του Isaac, το οποίο φαίνεται να έχει στοιχεία από το Antibirth fan made mod. Καθώς υπάρχουν λίγες πληροφορίες ακόμα, η εικασία είναι Οι επίσημες πληροφορίες πλέον είναι ότι το expansion θα είναι ουσιαστικά μια αρκετά ενημερωμένη εκδοχή του Antibirth (νομίζω ότι ο δημιουργός του, ο "_Kilburn" συνεργάστηκε με τη Nicalis/ και τον Edmund στα τελευταία Booster Packs). Tweet από Edmund: Το DLC θα κοστίσει κάποιο ποσό (δεν θα είναι δωρεάν) και θα έχει νέο soundrack, διαφορετικό από το original του Antibirth (το οποίο είχε αρκετά θετικό feedback). 2
Xvipes Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Ωραία νέα! Προσωπικά ακόμα παίζω Βρήκα και ένα ωραίο mod για local coop και έβαλα και την κοπέλα στο κόλπο. https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1230784774 1
Aruil Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 7 hours ago, Praetorian said: Στην PAX West 2018 (που γίνεται αυτές τις μέρες στο Seattle) δείχνουν ένα νέο expansion DLC του Isaac, το οποίο φαίνεται να έχει στοιχεία από το Antibirth fan made mod. Καθώς υπάρχουν λίγες πληροφορίες ακόμα, η εικασία είναι Οι επίσημες πληροφορίες πλέον είναι ότι το expansion θα είναι ουσιαστικά μια αρκετά ενημερωμένη εκδοχή του Antibirth (νομίζω ότι ο δημιουργός του, ο "_Kilburn" συνεργάστηκε με τη Nicalis/ και τον Edmund στα τελευταία Booster Packs). Tweet από Edmund: Το DLC θα κοστίσει κάποιο ποσό (δεν θα είναι δωρεάν) και θα έχει νέο soundrack, διαφορετικό από το original του Antibirth (το οποίο είχε αρκετά θετικό feedback). Ότι πρέπει για να ξεπλύνει την κακή γεύση που άφησε το Afterbirth+. Το Antibirth ήταν τρομερό mod. Ανυπομονώ... 1
Metaksas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Πωπω πολύ καλό νέο, πάμε πάλι για λιώσιμο οι achievement hunters!!!😂
Xvipes Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Κανένα νέο για το Repentance έχουμε? Έβγαλα επιτέλους όλα τα challenges το ΣΚ και περιμένω καινούργια!
gildo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Το rebirth αξιζει τα 8,99?Δεν το ειχα προλαβει οταν το ειχε βαλει στα 5 ευρω. 1
Xvipes Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Ναι όπως και το Afterbirth και Afterbirth+ Για εμένα πάρε όλο το bundle αν το βρεις σε καμιά προσφορά. So far είναι το καλύτερο roguelite που έχω παίξει, με πάνω από 400 ώρες on record. 1
Xvipes Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Finally 1000000% unlocked! Δεν έχω λόγια για το συγκεκριμένο παιχνίδι, τα έχω πει και παλιότερα αλλά 557 ώρες ούτε στο wow - lineage δεν είχα ρίξει. Αναμονή για το Repentance πλέον.
Xvipes Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Βγήκε παίδες! Isaac Repentance is live https://store.steampowered.com/app/1426300/The_Binding_of_Isaac_Repentance/ Έπαιξα 20 λεπτά να το δω και φαίνεται πολύ καλό από όλες τις πλευρές. Επίσης δεν υπάρχει θέμα με το παλιό save ξεκινάς από εκεί που το είχες αφήσει. 1
Metaksas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 πωωω νεα achievements, αλλες 1500ωρες καψιμο 1
Aruil Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Πολύ καλές εντυπώσεις μέχρι στιγμής. Το art έχει γίνει ακόμα καλύτερο και έχουν προστεθεί ένα σωρό πράγματα στο παιχνίδι. Πιστεύω θα χρειαστεί πολύ κάψιμο για να φτάσω το 100% πάλι. Είναι τόσο ευχάριστο να ξανανακαλύπτω το παιχνίδι μετά την απογοήτευση του προηγούμενου dlc. Κάτι που σίγουρα αξίζει αναφοράς είναι ότι η δυσκολία έχει ανέβει για ακόμα μια φορά. Τώρα αν αυτό είναι θετικό ή αρνητικό, εξαρτάται ποιον θα ρωτήσεις. Θα ξαναγράψω όταν έχω κάνει πρόοδο. Επεξ/σία 1 Απριλίου 2021 από Aruil 1
Xvipes Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 3 hours ago, Aruil said: Πολύ καλές εντυπώσεις μέχρι στιγμής. Το art έχει γίνει ακόμα καλύτερο και έχουν προστεθεί ένα σωρό πράγματα στο παιχνίδι. Πιστεύω θα χρειαστεί πολύ κάψιμο για να φτάσω το 100% πάλι. Είναι τόσο ευχάριστο να ξανανακαλύπτω το παιχνίδι μετά την απογοήτευση του προηγούμενου dlc. Κάτι που σίγουρα αξίζει αναφοράς είναι ότι η δυσκολία έχει ανέβει για ακόμα μια φορά. Τώρα αν αυτό είναι θετικό ή αρνητικό, εξαρτάται ποιον θα ρωτήσεις. Θα ξαναγράψω όταν έχω κάνει πρόοδο. Το έλιωσα λίγο και ακόμα δεν έχω το έχω βγάλει ούτε μια φορά. παιζει να είμαι -30 ενώ παλιά εύκολα έκανα 10-15 σερι. Νομίζω αυτή τη φορά το hard mode είναι όντως hard. Δοκιμάστε και παλιά "κακά" items, έχουν αλλάξει μερικά.
Aruil Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 5 minutes ago, Xvipes said: Το έλιωσα λίγο και ακόμα δεν έχω το έχω βγάλει ούτε μια φορά. παιζει να είμαι -30 ενώ παλιά εύκολα έκανα 10-15 σερι. Νομίζω αυτή τη φορά το hard mode είναι όντως hard. Δοκιμάστε και παλιά "κακά" items, έχουν αλλάξει μερικά. Έγω έχασα όλα τα runs εκτός από ένα. Απ'ότι φαίνεται Dr. Fetus + Quad Shot είναι ακόμα αρκετά καλό 1
Metaksas Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Παντως νομιζω θελει λιγο balance στο hard και εγω μετα απο 10-20 σερι τωρα ειμαι -10 απλα εχουν αλλαξει και τα icons και με μπερδευει λιγο οταν το παω speedrun στα daily.
peponas Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Αφιερωσα και εγω καμια 10αρια ωρες και δεν εχω καταφερει να βγαλω run.Βεβαια παω μονο απο τις νεες περιοχες Με lazarus προσπαθωντας να βγαλω τα knife pieces και τον νεο χαρακτηρα και μονο μια φορα καταφερα να το ολοκληρωσω για να πεθανω αμεσως μετα στις κατακομβες.γενικα το ολο σκηνικο με την αποδραση απο τα ορυχεια ειναι λιγο ζορικο. Vanilla run δεν δοκιμασα καθολου και γενικα αν δεν μπορουσα να παω στο νεο setting εκανα restart. Οι νεοι εχθροι αλοπροσαλοι και ζορικοι τα boss οχι και τοσο (τουλαχιστον τα 4 που ειδαι). Παντως η αληθεια ειναι πως η χαρα του isaac ηταν τα σπασμενα builds Και με τα nerfs δεν ξερω αν γινονται ακομα.Δεν νομιζω να χαιροντουσαν πολλοι να βγαζουν runs με basic tears...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα