Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλησπερα θελω για ακομα μια φορα την βοηθεια της ομαδαρας του insomnia.gr 

πηρα προσφατα ειναι desctop πολυ δυνατο απο την μερα που τον πηρα εχω ενα προβλημα ενω δουλευει τελεια πεταει μολις μπαινω σε game αρχιζει τα τρελα βγαζει κατι κουτακια κρασαρει και πεταει bluescreen εκανα format ξανα εβαλα driver ματεα 0x00000116 ειναι το προβλημα που βγαζει το pc φοραει τα εξη :

-GIGABYTE GA-78LMT-USB3 RETAIL

-KINGSTON SV300S37A/120G V300 SSD 120GB SATA3 2.5'' RETAIL

-CORSAIR CMZ8GX3M1A1600C10 VENGEANCE 8GB PC3-12800

-COOLERMASTER RS-700-AFBA-G1 V700 700W PSU

-ASUS HD7790-DC2OC-1GD5 1GB GDDR5 PCI-E RETAIL

-AMD FX-6350 3.9GHZ 6-CORE BOX

-MAXTOR 300GB

Eυχαριστω 

Δημοσ.

Όπως το είπες... να είναι ελαττωματικό από την αρχή. Πάντως και στο google το μήνυμα που σου βγάζει για κάρτα γραφικών πάει. Και σε συνδυασμό με τα artifacts που είπες...

Δημοσ.

Άφου έκανες format και σου ξανβγάζει τα κουτάκια κτλπ που λες μαλλον ειναι κάρτα γραφικών , αλλα πριν αυτο κατέβασε το hwmonitor και πες μας λιγο τις θερμοκρασίες της κάρτας και επεξεργαστή.

Αυτο το κανει μονο στα παιχνίδια ή και γενικά και το κανει συνέχεια ?

Δημοσ.

ποιους drivers πέρασες? Από το cd ή από την σελίδα; Αν το πρώτο κατέβασε τους τελευταίους από την σελίδα της gigabyte για την μητρική και της amd για την vga. Επίσης κάνε αναβάθμιση το bios

Δημοσ.

Το σύστημα στο συναρμολόγησαν απο το κατάστημα που το πήρες ? αν ναι αφου εχεις εγγύηση πήγαινε το για έλεγχο

Δημοσ.

οχι μονος κομματι κομματι αλλα πηγα στο e-shop και μου ειπαν να το παω να το στειλουν για ελεγχο αλλα ηθελα να δω αν ειναι κατι και μπορω να το κανω μονος για να μν περιεμνω μια βδομαδα....

Δημοσ.

Bios έκανες? Απεγκατέστησε τους catalyst με το DDU και δοκίμασε με τους 13.4

Επίσης σε αυτό το σημείο ένα memtest δεν θα πείραζε , αλλά δεν νομίζω να έχει να κάνει με την μνήμη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...