Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρες σας παίδες έχω το εξής πρόβλημα
έχω ένα παλιό pc με τα εξής specs

Intel®
Celeron® CPU 2.80GHz

1Gb ram

χωρίς κάρτα γραφικών 

HHD 80Gb

Network adaptor - NETGEAR wnda3100v2 

θέλω να μου προτείνεται μια διανομή linux που να του δώσει πιο καλή λειτουργικότητα από τα xp

γιατί μου έχει βγάλει την πιστη ... πραγματικά..

Δημοσ.

Οποιαδήποτε διανομή με ελαφρύ γραφικό περιβάλλον. XFCE, LXDE κτλ. Υποπτεύοομαι πως το bottle neck είναι ο δίσκος σου που έχει γεράσει και κάνει μιεώνει την ταχύτηα λειτουργείας.

Δημοσ.

σχετικα με το στικακι ριξε μια ματια εδω

http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=2161431

επισης εδω στην σελιδα 11

http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1964173&highlight=NetGear+WNDA3100v2&page=11

φιλε μου προφανώς και τα κάναμε αυτά και αλλα πολλά..μας πήρε την ψυχή..
το θέμα είναι πιο ζόρικο..θέλει συγκεκριμένη λύση για το συγκεκριμένο stickακη με το συγκεκριμένο pc..
Δημοσ.

Έχεις εγκαταστήσει κάποια διανομή Linux τώρα ; ή είσαι με τα XP μόνο ; Αν ισχύει το δεύτερο, τότε δεν μπορούμε να βοηθήσουμε. Πρέπει να εγκαταστήσεις κάποια διανομή και μέσα από αυτή να ξεκινήσουμε την επιδιόρθωση προβλημάτων (όποιων προβλημάτων).

Σε ότι αφορά το Internet , ελπίζω να έχεις και άλλη μέθοδο σύνδεσης (π.χ Ethernet) εκτός από αυτό το προβληματικό στικάκι. Εγώ στην θέση σου θα αγόραζα άλλο. Ναι ξέρω, δεν είναι λύση αυτό αλλά ίσως και να είναι. Οι κατασκευαστές που δεν ενδιαφέρονται για τις συσκευές τους έτσι ώστε να είναι συμβατές τουλάχιστον με παραπάνω από ένα λειτουργικά συστήματα, είναι για κλωτσιές (γνώμη μου).

Θα έψαχνα λοιπόν να βρω ένα USB wireless stick που να είναι συμβατό με Linux. 

Ασχέτως του τι θα έκανα εγώ όμως, για να ξεκινήσουμε και να δούμε πως και ΑΝ μπορούμε να λύσουμε το πρόβλημα, πρέπει να κάνεις μια εγκατάσταση Linux. Έστω και dual-boot με τα XP (αν δεν θες να τα διαγράψεις τελείως).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...