Προς το περιεχόμενο

6 months Evernote Premium with Cosmote for FREE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλά ανοίξτε το Evernote app ενώ είστε συνδεδεμένοι με 3G/4G από το κινητό σας και πατήστε Activate. 6 μήνες δωρεάν Evernote Premium (1GB, offline search, smarter search, etc.) εντελώς δωρεάν.

Δοκιμασμένο και από iOS και από Android (με διαφορετικά accounts).

:)

• Like 9
Δημοσ.
  Στις 14/1/2014 στις 4:19 ΜΜ, 8an0s είπε

Απλά ανοίξτε το Evernote app ενώ είστε συνδεδεμένοι με 3G/4G από το κινητό σας και πατήστε Activate. 6 μήνες δωρεάν Evernote Premium (1GB, offline search, smarter search, etc.) εντελώς δωρεάν.

Δοκιμασμένο και από iOS και από Android (με διαφορετικά accounts).

:)

και με wifi  :-)

Δημοσ.

Πολύ καλή προσφορά, εγώ είμαι επί πληρωμή premium user. Αν χρησιμοποιείτε Chrome να εγκαταστήσετε και το Clearly. Για τους premium users το Clearly προσφέρει text to speech σε 21 γλώσσες, μεταξύ των οποίων και στα Ελληνικα.Η ποιότητα ανάγνωσης είναι καλή.

Υπόψιν το εξής: δε ξέρω με ποιο τρόπο γίνεται η εγγραφή μέσω της Cosmote (έχω Vodafone) αλλά αν πληρώσεις, όπως έκανα εγώ, το Evernote ορίζει να ανανεώνεται αυτόματα η συνδρομή σου με το που λήγει. Αυτό απενεργοποιείται εύκολα από τα settings.

Για την Cosmote τώρα: η αγορά κινητής έχει κορεστεί και τα έσοδα μειώνονται συνεχώς. Μέσα από υπηρεσίες όπως το Spotify, το Cosmote Books και τώρα το Evernote και αναπληρώνει μέρος των εσόδων της και ενισχύει την πιστότητα των πελατών της, καθώς οι ανταγωνιστές δεν έχουν τόσο πλήρεις πρόσθετες υπηρεσίες.

• Like 1
Δημοσ.

Η Evernote έχει και δωρεάν έκδοση με λιγότερες δυνατότητες. Αν δε δημιουργείς συχνά σημειώσεις είναι επαρκής (δίνει 60MB traffic το μήνα).

Αλλιώς Premium.

Δημοσ.
  Στις 14/1/2014 στις 5:34 ΜΜ, Vaggelis7Rithy είπε

Τι ακριβως κανει αυτο το app; γιατι δεν γνωριζω   :P

To καλύτερο σημειωματάριο κατ εμού. Τώρα που πήρα android αναγκάστηκα να το χρησιμοποιήσω(είχα iPhone και χρησιμοποιούσα την native εφαρμογη). Κάνει συγχρονισμό αυτόματα και εχω όλα τα notes μου και στο macbook, και το τάμπλετ και στο web από οποιονδήποτε browser.

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 14/1/2014 στις 6:31 ΜΜ, silmarien είπε

To καλύτερο σημειωματάριο κατ εμού. Τώρα που πήρα android αναγκάστηκα να το χρησιμοποιήσω(είχα iPhone και χρησιμοποιούσα την native εφαρμογη). Κάνει συγχρονισμό αυτόματα και εχω όλα τα notes μου και στο macbook, και το τάμπλετ και στο web από οποιονδήποτε browser.

Ακριβώς έτσι. Premium features δεν έχω πληρώσει μέχρι τώρα και δεν ξέρω πόσο αξίζουν αλλά όλο το concept είναι κορυφή.

Δημοσ.

Ευχαριστώ  στον TS...   είδα πως είμαι στο  premium για τους επόμενους 6 μήνες, δεν είχε καπου επιλογή να απενεργοποιήσω την αυτόματη ανανέωση,,,μπορεί κάποιος να βοηθήσει.

Δημοσ.

Για εσάς δεν πρέπει να έχει εφαρμογή η αυτόματη ανανέωση. Αφού έτσι κι αλλιώς δεν έχετε δηλώσει στοιχεία κάρτας. Τι θα χρεώσει η Evernote;

Πάντως: login στο evernote web (www.evernote.com) --> Click στο account name σας πάνω δεξιά και επιλέξτε Accounts Settings και από τη μπάρα στα αριστερά επιλέγετε Billing Info.

Δημοσ.

Κυριοι μη διστάζετε ακομα και να πληρωνετε ετησίως το ποσο που ζηταει η evernote για το premium account. Το χρησιμοποιω 2 χρονια τωρα στις συσκευες μου και δε μπορειτε να φανταστείτε ποσο χρησιμο είναι. Διαβαστε καποια από τα βιβλια/ tutorials Που κυκλοφορουν για το evernote - η εφαρμογή είναι κορυφαια και το search της απλα ασυναγωνιστο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...