strat92man Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα, Να ρωτήσω κάτι, έχω ένα Asus N53j και έκανα Reinstall Win7. Τον έχω περίπου 3 χρόνια και η μπαταρία πριν λίγο καιρό είχε "χαλάσει" και την άλλαξα με την καινούρια δούλευα μια χαρά, αλλα απο την ημέρα που έκανα το format το λαμπάκι της μπαταριας αναβοσβήνει κοκκινο-πράσινο και στην οθονη κάτω δεξια γράφει (συνδεδεμένη-δεν φορτίζεται). ΥΓ: Η μπαταρία αγοράστηκε απο μαγαζί οχι απο την Asus και είναι μια χαρά συμβατή οτι έγινε μετά το Reinstall
ramarg Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 γιατί όταν κανουμε φορματ,η αμεσως επομενη κινηση ειναι περασουμε drivers..ψαξε στο σιτε της asus να δεις..θα εχει ειδικους drivers ακομα και για την πλακετα που δινει,παιρνει ρευμα απο την μπαταρια..αν δεν εχει στο σιτε της,googlare μοντελο και γραψε drivers από δίπλα...
strat92man Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Μπορείς να με βοηθήσεις ή κάποιος άλλος με το ASUS N53JQ ? ως τι το αναζητώ; power jack driver? βλέπω το μοντέλο του power jack που έχω?
ramarg Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Μπορείς να με βοηθήσεις ή κάποιος άλλος με το ASUS N53JQ ? ως τι το αναζητώ; power jack driver? βλέπω το μοντέλο του power jack που έχω? σαν battery driver..οδηγος μπαταριας δηλαδή..ετσι νομιζω το βρισκεις..τωρα δεν θυμαμαι ακριβως ουτε ξερω τι παιζει με την asus..θα ψαξω και αν βρω κατι το στελνω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα