Boban Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 skeftomai na paro mia TFT 17'' pos tha elenxo apo prin an exei kamena pixel? Kati elege ena palio ram me mauri kai aspri ikona alla den thimamai. Tha me afisoyn na tsekaro? :?:
DimitrisKTM Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 Δεν μπορεις να τσεκαρεις απο πριν. Θα την αγορασεις και μετα οτι σου κατσει.
Boban Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 Episisi ti exete akoysi gia tin prosfora tis ilectronikis athinon gia tin NEC
georgeadams Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 Δεν μπορεις να τσεκαρεις απο πριν.Θα την αγορασεις και μετα οτι σου κατσει. Γιατί? Να απαιτήσεις να τη δεις να δουλεύει ΠΡΙΝ την πληρώσεις. Βάλε ένα σκούρο background στα windows και κοίτα μήπως υπάρχει κανένα φωτεινό pixel και μετά κάνε το αντίστροφο, βάλε δηλαδή ένα φωτεινό background και κοίτα μήπως υπάρχει κανένα σκούρο pixel...
vagpap Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 Προσοχή: Ανάλογα με την εταιρία που κατασκευάζει την οθόνη υπάρχει και διαφορετική αντιμετώπιση στα καμμένα pixel που εμφανίζουν εν καιρό οι TFT οθόνες. Άλλες εταιρίες σε καλύπτουν ακόμα και για ένα pixel καμμένο ενώ άλλες σου θέτουν ένα ποσοστό για να την θεωρήσουν προβληματική. Για το λόγο αυτό ρίξε μια ματιά και στην εγγύηση της οθόνης.
ceptic_flesh Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2003 oi nec tft den exoun kali apodosi sta games logo responce
BlizardBill Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2003 Episisi ti exete akoysi gia tin prosfora tis ilectronikis athinon gia tin NEC Με 337 ακουσα οτι δινουν μια Nec 17!!!!, μονο για σημερα Δευτερα. Εχω μια ιδια νομιζω, που την ειχα παρει σε προσφορα απο το carefur 450 ευρω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
dpolal Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2003 Episisi ti exete akoysi gia tin prosfora tis ilectronikis athinon gia tin NEC Με 337 ακουσα οτι δινουν μια Nec 17!!!!' date=' μονο για σημερα Δευτερα. Εχω μια ιδια νομιζω, που την ειχα παρει σε προσφορα απο το carefur 450 ευρω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.[/quote'] Και εγώ έχω μια παρόμια που είχα πάρει από Carrefour με 360 ευρώ προσφορά και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος μέχρι τώρα...
Nfountou Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2003 apla agorase thn apo magazi pou tha thn anoiksei. Mhn thn pareis xwris elenxo. Eidika ama sou katsei fwteino kameno pixel einai pragmatika polu asxhmo 8eama, vgazei mati!
Boban Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2003 den mou grafetai kai to montelo an mporitai An einai 1701bk (an thimamai kala apo xtes) einai nomizo poli kali (pc mag kai site etairias)
IKARIWTHS Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2003 an thes koitaxe kai tis lg pou sou thn alazoun estw kai an emfanistei estw kai ena kameno pixel
Boban Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2003 to exo akousei gia lg alla einai kales?
Boban Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2003 Telika einai i Nec 17vm kai i prosfora einai 40 euro fthinotera.
georgeadams Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2003 ... kai i prosfora einai 40 euro fthinotera. Φθηνότερα από τι ?
Boban Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2003 apo tin kanoniki timi pou egrafe kato 339+fpa=399 kanoniki timi me fpa 440. Pantos me afinan na tsekaro gia kamena pixel. Alla sto site tis NEC den vrisko to montelo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.