Leo360 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Η Nokia εδώ και μερικές μέρες ξεκίνησε τη διάθεση της ενημέρωσης Lumia Black σε όλες τις συσκευές της σειράς Lumia με λειτουργικό Windows Phone 8 η οποία περιλαμβάνει την έκδοση GDR3 του OS, ενώ όσοι έχουν κάνει την αναβάθμιση GDR3 από το πρόγραμμα preview for developers θα λάβουν ειδοποίηση μόνο για το πρώτο.Η έκδοση Lumia Black προσφέρει αρκετές ενδιαφέρουσες λειτουργίες, όπως την επιλογή για φακέλους στην αρχική οθόνη, τη δεύτερη έκδοση της Γρήγορης Ματιάς, υποστήριξη Bluetooth LE, καθώς και αρκετές νέες εφαρμογές όπως Nokia Refocus, Nokia Beamer, Nokia Storyteller και Nokia Camera, με την τελευταία να συνδυάζει όλα τα "καλούδια" των Pro Camera και Smart Camera που έχουμε δει, σε μία πλέον εφαρμογή. Τέλος, οι κάτοχοι συσκευών Lumia 1020 θα λάβουν μία επιπλέον ενημέρωση, για υποστήριξη raw DNG format στις λήψεις. Η ενημέρωση εμφανίζεται σταδιακά σε όλους τους χρήστες Lumia συσκευών ενώ αν δε σας έχει έρθει ήδη σχετική ειδοποίηση αναβάθμισης μπορείτε να ελέγξετε μόνοι σας πηγαίνοντας στις Ρυθμίσεις - Ενημέρωση Τηλεφώνου. Site: Windows Blog
NoisePollution Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Τι κλίμακα είναι αυτή που τα βγάζει όλα ίδια σε μέγεθος? 1
Calexako Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Success story η αναβάθμιση λειτουργικού; Χμμμ, Οκ 1
flogerakos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά σε όσους δεν την εμφανίζει βάλτε το κινητό σε "λειτουργεία πτήσης" ανοίξτε μετά μόνο το wifi και αναζητήστε για ενημερώσεις και θα σας την εμφανίσει Με αυτό το κολπάκι σήμερα την πέρασα στο 820
bnvdarklord Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Κανει και φορματ για να το περασει οπως στα android ;
flogerakos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Κανει και φορματ για να το περασει οπως στα android ; Οχι καμία σχέση..... 1
panagi0tisgr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Κανει και φορματ για να το περασει οπως στα android ; γιατί στα android κάνει format? δεν μου έχει τύχει ποτέ!
KwstasXt Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά σε όσους δεν την εμφανίζει βάλτε το κινητό σε "λειτουργεία πτήσης" ανοίξτε μετά μόνο το wifi και αναζητήστε για ενημερώσεις και θα σας την εμφανίσει Με αυτό το κολπάκι σήμερα την πέρασα στο 820 WP_002017.jpg Δεν δουλεψε σε μενα
bnvdarklord Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 γιατί στα android κάνει format? δεν μου έχει τύχει ποτέ! Οταν πας απο 4 σε 4.1 πχ πρεπει να κανεις φορματ. Εκτος αν το Lumia Black δεν ειναι τετοιου ειδους update.
Nighthawk19 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Στο 925 μου την εχω εγκαταστησει απροβληματιστα εδω και 4-5 μερες. Ωραιες οι αλλαγες στην glance screen, αλλα αυτο που δεν ειδα να αναφερεται πουθενα ειναι το οτι πια μπορεις να κλεινεις τις εφαρμογες απ το multitasking panel, χωρις να χρειαζεται να τις ξανανοιξεις (μεγαλη προοδος εν ετει 2014, αλλα χρησιμο ). Οσο για τις φωτογραφιες απ το nokia camera, δε νομιζω να συγκρινονται με οτιδηποτε αλλο σε κινητο τηλεφωνο.
billstamaniac Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 ωραια μια χαρα και η gddr3 τωρα για τους ειρωνες ας πανε στο θεμα του htc One
nikiforosgr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Εγώ το δικο μου το 625 το εβαλα σε λειτουργία πτήσης , του πάτησα ρυθμίσεις και ενημέρωση και μου λέει ότι είναι ενημερωμένο...αναμονή επομενως
hayas88 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Και raw format μίλια μακριά η nokia όσο αφορά κάμερα
Retromaniac Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Όσοι δεν βλέπουν το update είναι γιατί δεν είναι διαθέσιμο για όλους τους providers. Δείτε εδώ. http://www.nokia.com/global/support/software-update/wp8-software-update/availability-in-europe/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα