Federer Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 παιδια ειναι οντως επιφοβο το ολο θεμα..αρχικα πριν κατι χρονια εψαχνα και εγω καπου να αλλαξω μπαταρια και εβλεπα τις τιμες και ειχα φρηξει..οποτε πηρα το ρισκο κ αποφασισα να αλλαξω μονος μου την μπαταρια στο 3gs μου τα καταφερα με προσοχη..δυστυχως ειναι πολυ δυσκολο να εμπιστευτεις στις μερες μας τετοια μαγαζια κ.τ.λ...εγω προσωπικα θα προτιμουσα καποιον απο το φορουμ κ.τ.λ που θα εδινα και λιγοτερα και θα μπορουσα να βλεπω τι ακριβως κανει εκεινη την ωρα στο κινητο..οπως λεει και ο gidimosxari αλλα και εγω ετσι το βλεπω ειναι εκμεταλλευση και κοροιδια να δινεις 50 και 60 για μια αλλαγη μπαταριας,βαλλε σε καποιον αλλον με τα μισα και αν λεμε αν γινει κατι μετα απο καιρο την ξαναλλαζεις και παλι εισαι στα ιδια κ λιγοτερα λεφτα... Δεν ειναι ολα τα μαγαζια ετσι. Η μεγαλη πλειοψηφια ειναι επαγγελματιες. Ωστοσο υπαρχουν και τα λαμογια και ευτυχως τα εχουμε ανακαλυψει και οσο μπορουμε να αποτρεπουμε κοσμο απο αυτους. Τωρα αν θελουν να πανε και να βρεθουν με...μισο κινητο κακο του κεφαλιου τους! Ας πανε στα λαμογια να πληρωσουν και κατι παραπανω atheatos ειναι η ιδια εταιρεια...αν δεις εχουν και το ιδιο τηλεφωνο
atheatos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δεν ειναι ολα τα μαγαζια ετσι. Η μεγαλη πλειοψηφια ειναι επαγγελματιες. Ωστοσο υπαρχουν και τα λαμογια και ευτυχως τα εχουμε ανακαλυψει και οσο μπορουμε να αποτρεπουμε κοσμο απο αυτους. Τωρα αν θελουν να πανε και να βρεθουν με...μισο κινητο κακο του κεφαλιου τους! Ας πανε στα λαμογια να πληρωσουν και κατι παραπανω atheatos ειναι η ιδια εταιρεια...αν δεις εχουν και το ιδιο τηλεφωνο Δεν το είχα προσέξει...όντως βρωμάει η δουλειά. Σωστός. Ευχαριστώ.
ramarg Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 atheatos ειναι η ιδια εταιρεια...αν δεις εχουν και το ιδιο τηλεφωνο ισχυει..οι περιπτωσεις και τα περιστατικα μαζι τους ειναι γνωστα..και μονο αυτο με το τηλεφωνο ειναι αρκετο για να καταλαβεις οτι κατι δεν παει καλά..φαινεται αλλαζουν συχνα ονομα στην επιχειρηση !!
CheOnWeb Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Τα περιστατικα ειναι 10αδες. Μονο οι ασχετοι (που δυστυχως ειναι το 95% των κατοχων iphone) ερχονται πλεον σε εσας. Οριστε μια ακομα μαρτυρια: "ειχαν πεταξει διασπαρτα μεσα στο κινητο κατι βιδιτσες, ηχαν σκαψει την μητρικη κανοντας δικες τους ενοσεις πανω στην μητρικη για να τραβηξουν δικια τους γραμμη με ενα χαλκινο νημα..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! το οποιο με το καιρο με τον καιρο κουνηθηκε απ την θεση του και γιαυτο τα προβληματα εμφανηστηκαν 1 μηνα μετα...η απαντηση βεβαια του παιδιου ηταν "εισαι τυχερος που δεν σου καικε το κινητο..." Δεν τα λεω εγω...οι πρωην πελατες σας τα λενε Για ηλιθιο με εχεις να ερθω σε εσας για αλλαγη μπαταριας 100€η? Ε μπα Απαίσια εμπειρία από εταιρεία επισκευής iPhone SOS Μου κατεστρεψαν σχεδον iPhone 4 σε επισκευη Βοηθηστε με! Αγανακτηση στο irepair στο μαρουσι Νέα μπαταρία σε 3gs με.....453 κύκλους φόρτισης? i phone 4 προβλημα ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ "IPHONE REPAIR" ΜΗΝΕΤΕ ΜΑΚΡΙΑ! ΚΥΝΔΙΝΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ IPHONE! Εσπασε η οθονη του iphone? Θελετε να κανετε καποια αλλη επιδιορθωση? Εδω παραθετω την εμπειρια μου απο το iphonerepair.gr pc express!gia to iphone! Αντικατάσταση σπασμενης οθόνης iPhone 5 Κατ' αρχάς ποιοί είναι οι "εσείς". Πελάτης τους είμαι (μία φορά έχω πάει). Δεύτερον δεν έχεις καταλάβει. 100 έδωσα, 81 μου κόστισε και άλλαξα την μπαταρία ΚΑΙ τα δύο buttons. Εκτός λοιπόν απ΄το να γκρινιάζεις για το μαγαζί (στο οποίο μάλλον δεν έχεις πάει ποτέ) έχεις κάποια πρόταση; Ξαναθυμίζω: Home button, Power button, μπαταρία, εγγύηση και τιμολόγιο σε μισή ώρα μπροστά μου και χωρίς να έχω ειδοποιήσει ότι θα πάω. Ξέρεις κανένα μαγαζί;
orck Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Αυτα ειναι θεματα. Ενω ολοι οι αλλοι κατασκευαστες εχουν λυσει το "προβλημα" βαζοντας μια εικονα με δυο παραγραφους στο Συντομο εγχειριδιο χρησης εδω συζηταμε για τεχνικους και τρελα λεφτα. Ετσι γινονται τα χρηματα και αυτο ειναι αναπτυξη.
ramarg Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Αυτα ειναι θεματα. Ενω ολοι οι αλλοι κατασκευαστες εχουν λυσει το "προβλημα" βαζοντας μια εικονα με δυο παραγραφους στο Συντομο εγχειριδιο χρησης εδω συζηταμε για τεχνικους και τρελα λεφτα. Ετσι γινονται τα χρηματα και αυτο ειναι αναπτυξη. αναφερεσαι στα service manual ?
orck Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Αναφερομαι στο συντομο εγχειριδιο χρηστη. Σε οποιαδηποτε αλλη συσκευη η διαδικασια ειναι τοσο απλη. Τραβηξτε το καπακι, αφαιρεστε την μπαταρια, τοποθετηστε το καπακι. Σιγα μην θελει τεχνικο για κατι τοσο απλο. Ας το αναλυσουμε και αλλο.
ramarg Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Αναφερομαι στο συντομο εγχειριδιο χρηστη. Σε οποιαδηποτε αλλη συσκευη η διαδικασια ειναι τοσο απλη. Τραβηξτε το καπακι, αφαιρεστε την μπαταρια, τοποθετηστε το καπακι. Σιγα μην θελει τεχνικο για κατι τοσο απλο. Ας το αναλυσουμε και αλλο. Εδώ δεν είμαστε για να διαφημισουμε αλλες μαρκες..και εφόσον αυτά που έχεις να πεις αφορουν οποιαδηποτε αλλη συσκευη δεν επρεπε καν να σχολιασεις σε thread με τιτλο iphone....ο φιλος σκεφτεται αλλαγη μπαταριας,οχι κινητου..αν το κανεις για προπαγανδα δεν χρειαζεται να αναλυσουμε τιποτα παραπανω μαζι.. (και για να απαντησω κιολας,αδιαφορω αν η μπαταρια τους ειναι αποσπομενη...διαλεγω εγω το ανταλλακτικο,και το περνάω μόνος....5 min δουλειά)
gidimosxari Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Αναφερομαι στο συντομο εγχειριδιο χρηστη. Σε οποιαδηποτε αλλη συσκευη η διαδικασια ειναι τοσο απλη. Τραβηξτε το καπακι, αφαιρεστε την μπαταρια, τοποθετηστε το καπακι. Σιγα μην θελει τεχνικο για κατι τοσο απλο. Ας το αναλυσουμε και αλλο. ναι μονο που για να γινει αυτο στο iphone πρεπει να σου δινει και ενα σακουλακι με κατσαβιδια δωρο και επισης που θα παρεις το "επισημο" ανταλλακτικο της μπαταριας για να την αλλαξεις?..Γιατι δεν νομιζω στο εγχειριδιο να λεει αγοραστε την απο το ifixit
Tony_Stark_21 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Αναφερομαι στο συντομο εγχειριδιο χρηστη. Σε οποιαδηποτε αλλη συσκευη η διαδικασια ειναι τοσο απλη. Τραβηξτε το καπακι, αφαιρεστε την μπαταρια, τοποθετηστε το καπακι. Σιγα μην θελει τεχνικο για κατι τοσο απλο. Ας το αναλυσουμε και αλλο. Προσπαθώ να καταλάβω τι πρόσφερε το σχόλιό σου στο πρόβλημα του TS
CheOnWeb Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Προσπαθώ να καταλάβω τι πρόσφερε το σχόλιό σου στο πρόβλημα του TS Σωστά, αλλά ποιο σχόλιο απ' όλα εδώ απαντάει;
ramarg Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Σωστά, αλλά ποιο σχόλιο απ' όλα εδώ απαντάει; Ως αμεσα συμμετεχων στη συζητηση αυτη απο την αρχη του thread εγω εξαιρουμαι του σχολίου σου...Το οτι καποιοι αλλαζουν το θεμα της συζητησης δεν ειναι δικη μας αρμοδιοτητα να το λυσουμε..Ματια εχουμε,οποιος θελει ανατρεχει στην πρωτη σελιδα να κοιταξει τις απαντησεις.Οχι για να μη τα βαζουμε ολα σε ενα τσουβαλι..Καποιοι εδω μεσα βοηθάμε,δεν κοροιδευουμε...
michmouch Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Ενα θεμα ανοιξα ρε παιδια για την αλλαγη μπαταριας του iphone και βλεπω οτι κλασικα η κουβεντα πηγε τελειως αλλου. Οσοι θελουν να συμμετεχουν καλο ειναι να μην αλλαζουν θεματα για να μην γινονται και παρεξηγησεις οπως βλεπω πιο πανω.οχι τιποτα αλλα τελικα δεν θελω και αλλαγη μπαταριας ακομα γιατι τελικα ειχα phantom usage και με το που το ελυσα η μπαταρια μου επανηλθε στα νορμαλ της επιπεδα. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2014 από michmouch
CheOnWeb Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Ως αμεσα συμμετεχων στη συζητηση αυτη απο την αρχη του thread εγω εξαιρουμαι του σχολίου σου...Το οτι καποιοι αλλαζουν το θεμα της συζητησης δεν ειναι δικη μας αρμοδιοτητα να το λυσουμε..Ματια εχουμε,οποιος θελει ανατρεχει στην πρωτη σελιδα να κοιταξει τις απαντησεις.Οχι για να μη τα βαζουμε ολα σε ενα τσουβαλι..Καποιοι εδω μεσα βοηθάμε,δεν κοροιδευουμε... Όχι δεν σε εξαιρώ. Δεν έδωσες απάντηση και πρότεινες αυτό που ο ερωτών είχε αναφέρει ότι δεν το ενδιαφέρει. (Να την αλλάξει μόνος του). Όχι ότι δεν βοηθάει το σχόλιό σου αλλά δεν ήταν ευθεία απάντηση. Απ´ αυτήν την "ευθεία απάντηση με ακρίβεια στο συγκεκριμένο ερώτημα" πάσχει το forum και αν κατάλαβα καλά συμφωνείς.
ramarg Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Όχι δεν σε εξαιρώ. Δεν έδωσες απάντηση και πρότεινες αυτό που ο ερωτών είχε αναφέρει ότι δεν το ενδιαφέρει. (Να την αλλάξει μόνος του). Όχι ότι δεν βοηθάει το σχόλιό σου αλλά δεν ήταν ευθεία απάντηση. Απ´ αυτήν την "ευθεία απάντηση με ακρίβεια στο συγκεκριμένο ερώτημα" πάσχει το forum και αν κατάλαβα καλά συμφωνείς. Δεν ζητησα την αδεια να εξαιρεθω του σχολίου σου..Εξαιρούμαι ανέκαθεν..Ακουσες και την απάντηση του φιλου..Δεν χρειάζεται αλλαγή μπαταρίας...Είμαι ο μόνος που κάθησα να αναλύσω 5-10 πράγματα για τις μπαταρίες,του έδειξα τρόπο να τσεκάρει την κατάσταση και τα στατιστικά της μπαταρίας του,τα ελεγξα,και βγαλαμε συμπερασμα.Πραγματικη βοηθεια ειναι να δειχνεις το σωστο δρομο,και οχι αυτον που βολεψε εσενα...Και ο σωστος δρομος που το προτεινα ειναι ΠΡΙΝ προχωρησει σε οποιαδηποτε αλλαγη να τσεκαρει τα στατιστικα,διοτι ηταν πιθανο να μην χρειαζεται αλλαγη ,οπως αλλωστε αποδειχθηκε..Το θεμα θεωρειται ληξαν. Ενα post ανοιξα ρε παιδια για την αλλαγη μπαταριας του iphone και βλεπω οτι κλασικα η κουβεντα πηγε τελειως αλλου. Οσοι θελουν να συμμετεχουν καλο ειναι να μην αλλαζουν θεματα για να μην γινονται και παρεξηγησεις οπως βλεπω πιο πανω.οχι τιποτα αλλα τελικα δεν θελω και αλλαγη μπαταριας ακομα γιατι τελικα ειχα phantom usage και με το που το ελυσα η μπαταρια μου επανηλθε στα νορμαλ της επιπεδα. Φίλε στο είχα πει και από τα στατιστικά σου εξ'αρχής και πρώτος μαλιστα ,οτι με βαση τα στοιχεια της μπαταριας σου δεν χρειαζεσαι αλλαγη..Τζαμπα το αγχος..Να τσεκαρεις συχνα τα στατιστικα σου,και αν θελεις μου τα στελνεις πμ να σου γραφω πως παει... Εφόσον λυθηκε το θεμα,έχει καλώς !! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις