Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον εχουμε και λεμε  

cyclecount 278

design capacity 1430

full charge capacity 1331

status succes

battery current capacity 66

αυτα..

πιστευω οτι ακομα δεν θες αλλαγη.Συνηθως η μπαταριες τα φτηνουν αφου πεσεις κατω απο τα 1200mah δηλαδηγυρω στους 400 κυκλους.

Ακου...Συνήθως,και όσο πλησιάζουμε στους 300 κυκλους φόρτισης η μπαταρία αρχίζει και χάνει χωρητικότητα,οπότε προτείνεται αλλαγή ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ... Εσύ δεν έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα,γιατί όπως βλέπεις η μπαταρία σου έχει χωρητικότητα 1430,αλλά έχει πέσει στο 1330..αυτό σου κάνει αισθητή τη πτώση αυτονομίας της...απο εκεί και πέρα αυτό μπορείς να το περιορίσεις και να αυξήσεις εκ νέου τη χωρητικότητα...μη ξεχας οτι η τρεχουσα χωρητικοτητα/full charge capacity ΑΛΛΑΖΕΙ είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω..ανάλογα με το πως συμπεριφέρεσαι στην μπαταρία...στο λέω δοκιμασμένα..η δική μου είναι πολύ χειρότερα γιατί τη φορτίζω άτσαλα...

CycleCount: 270

DesignCapacity: 1430
FullChargeCapacity: 1195

Εδώ να καταλάβεις πόσο καλά είσαι...Αλλαγή μπαταρίας δεν χρειάζεσαι,χρειάζεται όμως να τη φροντίσεις για να πλησιάσεις όσο περισσότερο γίνεται 1430 χωρητικότητα..Αυτό γίνεται με αυτούς τους τρόπους μόνο...Θα κάνεις υψηλές φορτίσεις ενίσχυσης (π.χ από 40% βάλτη μεχρι 60%, από 50% μέχρι 80%). Επίσης μία φορά το μήνα πλήρη αποφόρτιση και φόρτιση στο φουλ..Δεν θα την αφήνεις να πέσει κάτω απο 20%... Και θα ήταν προτιμότερο να τη φορτίζεις μέσω usb..Φορτίζει αργά,ΑΛΛΑ  αυξάνει τη χωρητικότητα της μπαταρίας,και αργή φόρτιση σημαίνει αργή αποφόρτιση...

Εγώ έπεσα τόσο γιατί απλά βαριέμαι να έχω το νου μου,ήδη εχω πολλά να σκεφτώ...Καθε φορά που τα εφαρμόζω όμως αυξάνεται η χωρητικότητα ΣΙΓΟΥΡΑ...

Φιλε μου συμφωνω σε οσα λες αλλα αυτο το 1331 απο την στιγμη που ειναι εκει δεν προκειται να ανεβει ποτε στην συγκεκριμενη μπαταρια.ισως στιγμιαια οταν ειναι στο 100% με τον φορρτιστη πανω αλλα ελαχιστα.

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εισαι σοβαρος τωρα ή τρολαρεις? Οι τυποι ειναι οι μεγαλυτεροι χασαπες ολων των εποχων. Εχουν σαν χομπυ να "αρπαζουν" εξαρτηματα απο κινητα που πηγαινει ο κοσμος και να τα χρησιμοποιουν μετα σαν ανταλλακτικα. Την εχει πατησει κοσμος και κοσμακης. Και οταν σου επιστρεφουν το κινητο απο μεσα λειπουν βιδες, καπακια κτλ κι εσυ νομιζεις εκαναν δουλεια. Επιπλεον αρπαζουν τις οθονες και βαζουν μεταχειρισμενες, σου παιρνουν την μπαταρια αν ειναι καινουργια κι αλλα τετοια ωραια...Αναφερω μερικες τυχαιες εμπειριες απο φορουμ για iphone...

"Δυστυχώς φίλε μου έπεσες στους χασάπηδες."

"Επίσης βασικό χαρακτηριστικό τους, να παίρνουν κομμάτια απο τις συσκευές που φτιάχνουν..!"

Παρακατω ειναι μερικες απο τις 10αδες καταγγελιες για το εν λογω καταστημα

Καταγγελια 1

Καταγγελια 2

Και οχι δεν χρειαζεται JB για να δεις τα στατιστικα της μπαταριας σου. Αρκει το ibackupbot και ενας υπολογιστης και σου δινει ακριβως τα ιδια στοιχεια που σου δινουν και τα προγραμματα που θελουν JB. Διαβαζει τα στατιστικα απο το τσιπακι της μπαταριας.

Σοβαρότατος. Πήγα το iPhone 4 για μπαταρία, Home Button και Power Button. Τα άλλαξαν σε μισή ώρα μπροστά στα μάτια μου, έδωσα 100€, πήρα τιμολόγιο και έφυγα. Άψογο, γρήγορο, βολικό. Αυτή ειναι η εμπειρία μου απ´ το κατάστημα της Κηφισίας. Εσύ έχεις πάει ή διαβάζεις τα reviews των τύπων που πάνε με κλειδωμένα (σε carrier) και jg iphone και μετά παραπονιούνται ότι δεν βλέπει δίκτυο;

Καταγγελίες υπάρχουν πολλές (για το ίδιο το iPhone και τα Apple Store να δεις) αλλά δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι. Οι ευχαριστημένοι πελάτες συνήθως δεν μπαίνουν στον κόπο να γράψουν κριτική στο Internet. Όσο μεγαλύτερο το μαγαζί τόσο πιο πιθανόν να συμβούν και "στραβές". Έχω φρικτές και υπέροχες εμπειρίες από το ίδιο μαγαζί. (Π.χ. Πλαίσιο). Καταλαβαίνω ότι σας αρέσει να κράζετε αλλά και λίγο λογική δεν βλάπτει.

Το ότι κλέβουν ανταλλακτικά πού το είδες;

Δημοσ.

Σοβαρότατος. Πήγα το iPhone 4 για μπαταρία, Home Button και Power Button. Τα άλλαξαν σε μισή ώρα μπροστά στα μάτια μου, έδωσα 100€, πήρα τιμολόγιο και έφυγα. Άψογο, γρήγορο, βολικό. Αυτή ειναι η εμπειρία μου απ´ το κατάστημα της Κηφισίας. Εσύ έχεις πάει ή διαβάζεις τα reviews των τύπων που πάνε με κλειδωμένα (σε carrier) και jg iphone και μετά παραπονιούνται ότι δεν βλέπει δίκτυο;

Καταγγελίες υπάρχουν πολλές (για το ίδιο το iPhone και τα Apple Store να δεις) αλλά δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι. Οι ευχαριστημένοι πελάτες συνήθως δεν μπαίνουν στον κόπο να γράψουν κριτική στο Internet. Όσο μεγαλύτερο το μαγαζί τόσο πιο πιθανόν να συμβούν και "στραβές". Έχω φρικτές και υπέροχες εμπειρίες από το ίδιο μαγαζί. (Π.χ. Πλαίσιο). Καταλαβαίνω ότι σας αρέσει να κράζετε αλλά και λίγο λογική δεν βλάπτει.

100€?????????? :o.......χαχαχαχα....σορρυ φιλε αλλα οχι απλα σου επιασαν τον κ....τον βαρεσαν κιολας.Αν θες ελα με 60 και πολλα λεω να στο κανω και εγω μπροστα σου.Ακριβως τα ιδια.ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ

• Like 1
Δημοσ.

100€?????????? :o.......χαχαχαχα....σορρυ φιλε αλλα οχι απλα σου επιασαν τον κ....τον βαρεσαν κιολας.Αν θες ελα με 60 και πολλα λεω να στο κανω και εγω μπροστα σου.Ακριβως τα ιδια.ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ

Αν μου δώσεις τιμολόγιο και 6 μήνες εγγύηση έρχομαι.

Δημοσ.

Αν μου δώσεις τιμολόγιο και 6 μήνες εγγύηση έρχομαι.

Α ναι.Αμα ειναι να σου παρω προκαταβολικα τα τριπλα λεφτα για να ειμαι καλυμενος σε περιπτωση που ερθεις για εγγυηση να το αλλαξω οκ...και γαμω τα μαγαζια.Εαν δεν ηξερα να τα επισκευαζω μονος μου θα προτιμουσα να το παω σε καποιον που θα μου παρει 40-50 το πολυ και ααααμα ξανατυχει κατι στα ιδια μετα απο καιρο να το ξαναπαω.που δεν προκειται να χαλασουν παλι τα κουμπια αλλα λεμε.Σου εδωσαν γραπτη εγγυηση?

Δημοσ.

Τριπλά λεφτά; 100€-ΦΠΑ=81€ (+100€ έξοδα για την εφορία) και σε μισή ώρα, χωρίς να έχω ειδοποιήσει, είχα καινούριο Power Button, Home Button, μπαταρία και γραπτή εγγύηση. Μου κόστισε 20€ παραπάνω; Καλύτερα απ´ το να μείνω χωρίς τηλέφωνο 1-2 μέρες. Αν προτιμάς να δώσεις 50€ "μαύρα" (με οικονομικούς όρους σου κοστίζει 75€) στον Κυρ-Μπάμπη και αν πάθει κάτι να ξαναδώσεις άλλα 50 για να έχεις την πιθανότητα να γλιτώσεις 20 ευρουδάκια, τότε μάλλον το iPhone δεν ειναι για σένα. Δεν εννοώ προσωπικά εσένα αφού απ´ ότι κατάλαβα το φτιάχνεις μόνος σου. Εδώ όμως ψάχνουμε μαγαζί. Αν ξέρεις κάποιο καλύτερο και φθηνότερο δώσε link να το έχουμε υπόψιν.

Δημοσ.

Τριπλά λεφτά; 100€-ΦΠΑ=81€ (+100€ έξοδα για την εφορία) και σε μισή ώρα, χωρίς να έχω ειδοποιήσει, είχα καινούριο Power Button, Home Button, μπαταρία και γραπτή εγγύηση. Μου κόστισε 20€ παραπάνω; Καλύτερα απ´ το να μείνω χωρίς τηλέφωνο 1-2 μέρες. Αν προτιμάς να δώσεις 50€ "μαύρα" (με οικονομικούς όρους σου κοστίζει 75€) στον Κυρ-Μπάμπη και αν πάθει κάτι να ξαναδώσεις άλλα 50 για να έχεις την πιθανότητα να γλιτώσεις 20 ευρουδάκια, τότε μάλλον το iPhone δεν ειναι για σένα. Δεν εννοώ προσωπικά εσένα αφού απ´ ότι κατάλαβα το φτιάχνεις μόνος σου. Εδώ όμως ψάχνουμε μαγαζί. Αν ξέρεις κάποιο καλύτερο και φθηνότερο δώσε link να το έχουμε υπόψιν.

Υπαρχουν πολλα φθηνοτερα μαγαζια.και αξιοπιστα...εγω ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο το e-matrix.Τεσπα.Εμενα δεν με ενδιαφερει το ποσο πληρωσες εννοειται αφου δεν τα πηρες απο την τσεπη μου απλα ανεφερα οτι ειναι αρκετα ακριβα.Εκτος απο τις λαμογιες που ανεφεραν τα υπολοιπα παιδια.

παιδια να κανω και εγω μια ερωτηση οφτοπικ μιας και σας βλεπω οτι ξερετε γενικα?με jb και unlock εχει να κανει..

καντην

Δημοσ.

λοιπον εχω βαλλει στις αγγελιες το iphone μου το 4ς προς πωληση..ειναι cdma sprint απο εξωτερικο..το πηρα σε ιος 5 jb και δεν το πειραξα καθολου δεν αναβαθμισα τιποτα..το ειχα ξεκλειδωτο ολον αυτον τον καιρο με την gevey ultra s cdma,απλα με ρωτανε αλλοι που θελουν να το αγορασουν αν μπορουν να το πανε σε ιος7 η θα κλειδωσει?η να λειτουργησει χωρις jb..επειδη εχω καιρο να ασχοληθω εχω ψιλοξεχασει τι γινεται..ολα αυτα με την υπαρχουσα gevey μιλαμε παντα..

Δημοσ.

λοιπον εχω βαλλει στις αγγελιες το iphone μου το 4ς προς πωληση..ειναι cdma sprint απο εξωτερικο..το πηρα σε ιος 5 jb και δεν το πειραξα καθολου δεν αναβαθμισα τιποτα..το ειχα ξεκλειδωτο ολον αυτον τον καιρο με την gevey ultra s cdma,απλα με ρωτανε αλλοι που θελουν να το αγορασουν αν μπορουν να το πανε σε ιος7 η θα κλειδωσει?η να λειτουργησει χωρις jb..επειδη εχω καιρο να ασχοληθω εχω ψιλοξεχασει τι γινεται..ολα αυτα με την υπαρχουσα gevey μιλαμε παντα..

ναι με την υπαρχουσα gevey θα κλειδωσει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα περιστατικα ειναι 10αδες. Μονο οι ασχετοι (που δυστυχως ειναι το 95% των κατοχων iphone) ερχονται πλεον σε εσας.  Οριστε μια ακομα μαρτυρια: 

"ειχαν πεταξει διασπαρτα μεσα στο κινητο κατι βιδιτσες, ηχαν σκαψει την μητρικη κανοντας δικες τους ενοσεις πανω στην μητρικη για να τραβηξουν δικια τους γραμμη με ενα χαλκινο νημα..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! το οποιο με το καιρο με τον καιρο κουνηθηκε απ την θεση του και γιαυτο τα προβληματα εμφανηστηκαν 1 μηνα μετα...η απαντηση βεβαια του παιδιου ηταν "εισαι τυχερος που δεν σου καικε το κινητο..."

Δεν τα λεω εγω...οι πρωην πελατες σας τα λενε  ;)  ;) Για ηλιθιο με εχεις να ερθω σε εσας για αλλαγη μπαταριας 100€η? Ε μπα  :-D

Απαίσια εμπειρία από εταιρεία επισκευής iPhone

SOS Μου κατεστρεψαν σχεδον iPhone 4 σε επισκευη Βοηθηστε με!

Αγανακτηση στο irepair στο μαρουσι

Νέα μπαταρία σε 3gs με.....453 κύκλους φόρτισης?

i phone 4 προβλημα

ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ "IPHONE REPAIR" ΜΗΝΕΤΕ ΜΑΚΡΙΑ! ΚΥΝΔΙΝΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ IPHONE!

Εσπασε η οθονη του iphone? Θελετε να κανετε καποια αλλη επιδιορθωση? Εδω παραθετω την εμπειρια μου απο το iphonerepair.gr

pc express!gia to iphone!

Αντικατάσταση σπασμενης οθόνης iPhone 5

nocomments.jpg

Επεξ/σία από Federer
  • Like 2
Δημοσ.

παιδια ειναι οντως επιφοβο το ολο θεμα..αρχικα πριν κατι χρονια εψαχνα και εγω καπου να αλλαξω μπαταρια και εβλεπα τις τιμες και ειχα φρηξει..οποτε πηρα το ρισκο κ αποφασισα να αλλαξω μονος μου την μπαταρια στο 3gs μου τα καταφερα με προσοχη..δυστυχως ειναι πολυ δυσκολο να εμπιστευτεις στις μερες μας τετοια μαγαζια κ.τ.λ...εγω προσωπικα θα προτιμουσα καποιον απο το φορουμ κ.τ.λ που θα εδινα και λιγοτερα και θα μπορουσα να βλεπω τι ακριβως κανει εκεινη την ωρα στο κινητο..οπως λεει και ο gidimosxari αλλα και εγω ετσι το βλεπω ειναι εκμεταλλευση και κοροιδια να δινεις 50 και 60 για μια αλλαγη μπαταριας,βαλλε σε καποιον αλλον με τα μισα και αν λεμε αν γινει κατι μετα απο καιρο την ξαναλλαζεις και παλι εισαι στα ιδια κ λιγοτερα λεφτα...

Δημοσ.

Μια χαρα κλεβετε ανταλλακτικα. Τα περιστατικα ειναι 10αδες. Μονο οι ασχετοι (που δυστυχως ειναι το 95% των κατοχων iphone) ερχονται πλεον σε εσας.  Οριστε μια ακομα μαρτυρια: 

"ειχαν πεταξει διασπαρτα μεσα στο κινητο κατι βιδιτσες, ηχαν σκαψει την μητρικη κανοντας δικες τους ενοσεις πανω στην μητρικη για να τραβηξουν δικια τους γραμμη με ενα χαλκινο νημα..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! το οποιο με το καιρο με τον καιρο κουνηθηκε απ την θεση του και γιαυτο τα προβληματα εμφανηστηκαν 1 μηνα μετα...η απαντηση βεβαια του παιδιου ηταν "εισαι τυχερος που δεν σου καικε το κινητο..."

Αντε και καλα...χειρουργεια! Καιρος να μαζεψτε καμια καλη οθονη απο 5 και 5S που ειναι και ακριβες :)

Δεν τα λεω εγω...οι πρωην πελατες σας τα λενε  ;)  ;) Για ηλιθιο με εχεις να ερθω σε εσας για αλλαγη μπαταριας 100€ και να μου κλεψετε την οθονη? Ε μπα  :-D

Απαίσια εμπειρία από εταιρεία επισκευής iPhone

SOS Μου κατεστρεψαν σχεδον iPhone 4 σε επισκευη Βοηθηστε με!

Αγανακτηση στο irepair στο μαρουσι

Νέα μπαταρία σε 3gs με.....453 κύκλους φόρτισης?

i phone 4 προβλημα

ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ "IPHONE REPAIR" ΜΗΝΕΤΕ ΜΑΚΡΙΑ! ΚΥΝΔΙΝΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ IPHONE!

nocomments.jpg

http://irepair.gr και http://www.iphonerepair.gr νομίζω ότι είναι διαφορετικές εταιρείες. Διόρθωσε με αν κάνω λάθος.
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...