michmouch Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Kαλησπερα.Mπορειτε να μου πειτε καποια αξιοπιστα μαγαζια στην ελλαδα που να πουλανε και να αλλαζουν μπαταριες για iphone?επισης ποσο περιπου στοιχιζουν?ξερω οτι υπαρχει και η επιλογη να την αλλαξει καποιος μονος του αλλα με ενδιαφερει να μαθω για service μαγαζιων.ευχαριστω
iMarilina Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα, αμα θέλεις έχω άριστο τεχνικό με πολύ καλές τιμές, του έχω στείλει πολύ κόσμο (και πάντα πάω σε αυτόν!) ΠΜ αν σε ενδιαφέρει.
ramarg Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Αν ενδιαφέρεσαι να την αλλάξεις μόνος πάρε ανταλλακτικό από ifixit,mendmyi..Μαριλίνα στείλε και μένα πμ αυτό τον γνωστό,να το χω κατά νου...286 κυκλους αλλά πολύ καλά..Βλέπουμε..
xristospap7 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 παιδια πως μπορουμε να τσεκαρουμε κυκλους κ.τ.λ.?ειμαι σε ιος 7 iphone 5 χωρις jailbreak..το κινητο παει καλα αλλα με ανοιχτο 3g και gps μεσα σε μια μιση ωρα απο 100% φτανω κοντα 70%..
garfito Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 δες απο τις ρυθμισεις του κινητου εκει που λεει μπαταρια, να ξερεις οτι το 3g ειναι ρουφηχτρα
paylidis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 παιδια πως μπορουμε να τσεκαρουμε κυκλους κ.τ.λ.?ειμαι σε ιος 7 iphone 5 χωρις jailbreak..το κινητο παει καλα αλλα με ανοιχτο 3g και gps μεσα σε μια μιση ωρα απο 100% φτανω κοντα 70%.. κοιτα, μια χαρα μου φαίνεσαι εσυ... Εγω στο 5αρι με ios 6.1.4, πλοήγηση google maps, bluetooth paired με car kit και wifi συνδεδεμένο σε Hotspot του αυτοκινήτου σε 3 ώρες το έφτασα απο 80-85% στο 2%...
gidimosxari Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 παιδια πως μπορουμε να τσεκαρουμε κυκλους κ.τ.λ.?ειμαι σε ιος 7 iphone 5 χωρις jailbreak..το κινητο παει καλα αλλα με ανοιχτο 3g και gps μεσα σε μια μιση ωρα απο 100% φτανω κοντα 70%..Με το ibackupbot στον υπολογιστη
xristospap7 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Θα το κατεβασω και θα το δοκιμασω,απλα ακομα και το 4s πιστευω παραπανω μου κρατουσε και με 3g και bluetooth ανοιχτα.το πηρα κ μεταχειριςμενο το 5αρι.απλα μου φαινεται υπερβολη να πεφτει τοσο πολυ..εψαξα τα σαιτ που γραφετε για να παρω καινουρια κ να την αλλαξω μονος μου αλλα μου βγαινει κοντα 35-40 ευρω..κανενα λιγο πιο φθηνο και αξιοπιστο δεν υπαρχει;
iMarilina Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Θα το κατεβασω και θα το δοκιμασω,απλα ακομα και το 4s πιστευω παραπανω μου κρατουσε και με 3g και bluetooth ανοιχτα.το πηρα κ μεταχειριςμενο το 5αρι.απλα μου φαινεται υπερβολη να πεφτει τοσο πολυ..εψαξα τα σαιτ που γραφετε για να παρω καινουρια κ να την αλλαξω μονος μου αλλα μου βγαινει κοντα 35-40 ευρω..κανενα λιγο πιο φθηνο και αξιοπιστο δεν υπαρχει; Μονο με jailbreak υπάρχει πρόγραμμα ακριβές που να σου τα πει όλα. Θα σου έλεγα ότι γενικά να το παρεις απόφαση, έτσι είναι η μπαταρία στο 5άρι δυστυχώς, και δεν αλλάζει και καινούρια να βάλεις. Τα ίδια θα είναι. Χρόνια τώρα, από το 4άρι που ήταν καλή η μπαταρία στο 4s και μετά στο 5άρι που είχα το πήρα απόφαση. Λεφτά δεν υπάρχουν αλλά ΠΡΙΖΕΣ υπάρχουν. Το φορτιστούλη σου (τοίχου αυτοκινήτου, εξωτερική μπαταρία) και βουρ 2
Federer Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 http://irepair.gr/ Εισαι σοβαρος τωρα ή τρολαρεις? Οι τυποι ειναι οι μεγαλυτεροι χασαπες ολων των εποχων. Εχουν σαν χομπυ να "αρπαζουν" εξαρτηματα απο κινητα που πηγαινει ο κοσμος και να τα χρησιμοποιουν μετα σαν ανταλλακτικα. Την εχει πατησει κοσμος και κοσμακης. Και οταν σου επιστρεφουν το κινητο απο μεσα λειπουν βιδες, καπακια κτλ κι εσυ νομιζεις εκαναν δουλεια. Επιπλεον αρπαζουν τις οθονες και βαζουν μεταχειρισμενες, σου παιρνουν την μπαταρια αν ειναι καινουργια κι αλλα τετοια ωραια...Αναφερω μερικες τυχαιες εμπειριες απο φορουμ για iphone... "Δυστυχώς φίλε μου έπεσες στους χασάπηδες." "Επίσης βασικό χαρακτηριστικό τους, να παίρνουν κομμάτια απο τις συσκευές που φτιάχνουν..!" Παρακατω ειναι μερικες απο τις 10αδες καταγγελιες για το εν λογω καταστημα Καταγγελια 1 Καταγγελια 2 Και οχι δεν χρειαζεται JB για να δεις τα στατιστικα της μπαταριας σου. Αρκει το ibackupbot και ενας υπολογιστης και σου δινει ακριβως τα ιδια στοιχεια που σου δινουν και τα προγραμματα που θελουν JB. Διαβαζει τα στατιστικα απο το τσιπακι της μπαταριας. 1
ramarg Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Εισαι σοβαρος τωρα ή τρολαρεις? Οι τυποι ειναι οι μεγαλυτεροι χασαπες ολων των εποχων. Εχουν σαν χομπυ να "αρπαζουν" εξαρτηματα απο κινητα που πηγαινει ο κοσμος και να τα χρησιμοποιουν μετα σαν ανταλλακτικα. Την εχει πατησει κοσμος και κοσμακης. Και οταν σου επιστρεφουν το κινητο απο μεσα λειπουν βιδες, καπακια κτλ κι εσυ νομιζεις εκαναν δουλεια. Επιπλεον αρπαζουν τις οθονες και βαζουν μεταχειρισμενες, σου παιρνουν την μπαταρια αν ειναι καινουργια κι αλλα τετοια ωραια...Αναφερω μερικες τυχαιες εμπειριες απο φορουμ για iphone... "Δυστυχώς φίλε μου έπεσες στους χασάπηδες." "Επίσης βασικό χαρακτηριστικό τους, να παίρνουν κομμάτια απο τις συσκευές που φτιάχνουν..!" Παρακατω ειναι μερικες απο τις 10αδες καταγγελιες για το εν λογω καταστημα Καταγγελια 1 Καταγγελια 2 Και οχι δεν χρειαζεται JB για να δεις τα στατιστικα της μπαταριας σου. Αρκει το ibackupbot και ενας υπολογιστης και σου δινει ακριβως τα ιδια στοιχεια που σου δινουν και τα προγραμματα που θελουν JB. Διαβαζει τα στατιστικα απο το τσιπακι της μπαταριας. Σωστά Μονο με jailbreak υπάρχει πρόγραμμα ακριβές που να σου τα πει όλα. Θα σου έλεγα ότι γενικά να το παρεις απόφαση, έτσι είναι η μπαταρία στο 5άρι δυστυχώς, και δεν αλλάζει και καινούρια να βάλεις. Τα ίδια θα είναι. Χρόνια τώρα, από το 4άρι που ήταν καλή η μπαταρία στο 4s και μετά στο 5άρι που είχα το πήρα απόφαση. Λεφτά δεν υπάρχουν αλλά ΠΡΙΖΕΣ υπάρχουν. Το φορτιστούλη σου (τοίχου αυτοκινήτου, εξωτερική μπαταρία) και βουρ Συμφωνώ ! Πάρε κατι εξωτερικές μπαταρίες που μπαίνουν και στο μπρελόκ να ησυχάσεις.. Θα το κατεβασω και θα το δοκιμασω,απλα ακομα και το 4s πιστευω παραπανω μου κρατουσε και με 3g και bluetooth ανοιχτα.το πηρα κ μεταχειριςμενο το 5αρι.απλα μου φαινεται υπερβολη να πεφτει τοσο πολυ..εψαξα τα σαιτ που γραφετε για να παρω καινουρια κ να την αλλαξω μονος μου αλλα μου βγαινει κοντα 35-40 ευρω..κανενα λιγο πιο φθηνο και αξιοπιστο δεν υπαρχει; Με το ibackupbot to τσεκάρεις..συνδεεις το κινητο,και πατάς more information..στειλε μου τα στατιστικά σου για να σου κανω αξιολόγηση..εμένα η μπαταρία μου είναι πιο ώριμη από ποτέ σε 4s..εν πασει περιπτώσει στείλε τα στατιστικά σου να πω αν θες αλλαγή,ή οχι,και κατά πόσο θα σε βοηθήσει η αλλαγή μπαταρίας...
xristospap7 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Σωστά Συμφωνώ ! Πάρε κατι εξωτερικές μπαταρίες που μπαίνουν και στο μπρελόκ να ησυχάσεις.. Με το ibackupbot to τσεκάρεις..συνδεεις το κινητο,και πατάς more information..στειλε μου τα στατιστικά σου για να σου κανω αξιολόγηση..εμένα η μπαταρία μου είναι πιο ώριμη από ποτέ σε 4s..εν πασει περιπτώσει στείλε τα στατιστικά σου να πω αν θες αλλαγή,ή οχι,και κατά πόσο θα σε βοηθήσει η αλλαγή μπαταρίας... λοιπον εχουμε και λεμε cyclecount 278 design capacity 1430 full charge capacity 1331 status succes battery current capacity 66 αυτα..
ramarg Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 λοιπον εχουμε και λεμε cyclecount 278 design capacity 1430 full charge capacity 1331 status succes battery current capacity 66 αυτα.. Ακου...Συνήθως,και όσο πλησιάζουμε στους 300 κυκλους φόρτισης η μπαταρία αρχίζει και χάνει χωρητικότητα,οπότε προτείνεται αλλαγή ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ... Εσύ δεν έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα,γιατί όπως βλέπεις η μπαταρία σου έχει χωρητικότητα 1430,αλλά έχει πέσει στο 1330..αυτό σου κάνει αισθητή τη πτώση αυτονομίας της...απο εκεί και πέρα αυτό μπορείς να το περιορίσεις και να αυξήσεις εκ νέου τη χωρητικότητα...μη ξεχας οτι η τρεχουσα χωρητικοτητα/full charge capacity ΑΛΛΑΖΕΙ είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω..ανάλογα με το πως συμπεριφέρεσαι στην μπαταρία...στο λέω δοκιμασμένα..η δική μου είναι πολύ χειρότερα γιατί τη φορτίζω άτσαλα... CycleCount: 270 DesignCapacity: 1430 FullChargeCapacity: 1195Εδώ να καταλάβεις πόσο καλά είσαι...Αλλαγή μπαταρίας δεν χρειάζεσαι,χρειάζεται όμως να τη φροντίσεις για να πλησιάσεις όσο περισσότερο γίνεται 1430 χωρητικότητα..Αυτό γίνεται με αυτούς τους τρόπους μόνο...Θα κάνεις υψηλές φορτίσεις ενίσχυσης (π.χ από 40% βάλτη μεχρι 60%, από 50% μέχρι 80%). Επίσης μία φορά το μήνα πλήρη αποφόρτιση και φόρτιση στο φουλ..Δεν θα την αφήνεις να πέσει κάτω απο 20%... Και θα ήταν προτιμότερο να τη φορτίζεις μέσω usb..Φορτίζει αργά,ΑΛΛΑ αυξάνει τη χωρητικότητα της μπαταρίας,και αργή φόρτιση σημαίνει αργή αποφόρτιση... Εγώ έπεσα τόσο γιατί απλά βαριέμαι να έχω το νου μου,ήδη εχω πολλά να σκεφτώ...Καθε φορά που τα εφαρμόζω όμως αυξάνεται η χωρητικότητα ΣΙΓΟΥΡΑ...
iMarilina Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 http://irepair.gr/ Εισαι σοβαρος τωρα ή τρολαρεις? Οι τυποι ειναι οι μεγαλυτεροι χασαπες ολων των εποχων. Εχουν σαν χομπυ να "αρπαζουν" εξαρτηματα απο κινητα που πηγαινει ο κοσμος και να τα χρησιμοποιουν μετα σαν ανταλλακτικα. Την εχει πατησει κοσμος και κοσμακης. Και οταν σου επιστρεφουν το κινητο απο μεσα λειπουν βιδες, καπακια κτλ κι εσυ νομιζεις εκαναν δουλεια. Επιπλεον αρπαζουν τις οθονες και βαζουν μεταχειρισμενες, σου παιρνουν την μπαταρια αν ειναι καινουργια κι αλλα τετοια ωραια...Αναφερω μερικες τυχαιες εμπειριες απο φορουμ για iphone... "Δυστυχώς φίλε μου έπεσες στους χασάπηδες." "Επίσης βασικό χαρακτηριστικό τους, να παίρνουν κομμάτια απο τις συσκευές που φτιάχνουν..!" Παρακατω ειναι μερικες απο τις 10αδες καταγγελιες για το εν λογω καταστημα Καταγγελια 1 Καταγγελια 2 Και οχι δεν χρειαζεται JB για να δεις τα στατιστικα της μπαταριας σου. Αρκει το ibackupbot και ενας υπολογιστης και σου δινει ακριβως τα ιδια στοιχεια που σου δινουν και τα προγραμματα που θελουν JB. Διαβαζει τα στατιστικα απο το τσιπακι της μπαταριας. Εγώ μιλάω για εφαρμογή μέσα στο τηλέφωνο όχι για υπολογιστηSent from somewhere using something
Προτεινόμενες αναρτήσεις