Προς το περιεχόμενο

Nokia lumia 1020 vs 925... Γνωμες fast!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετω την υπεροχη παρεα..

Λοιπον.. το κινητο που εχω τωρα και που γενικα ειχα παντα ειναι μια πακατελα Nokia (οχι smartphone, παντα τα εκραζα)..

Η δικια μου τον τελευταιο καιρο με πριζωσε να παρω ενα smartphone.. Αυτη εχει ενα android που της ειχα παρει το LG optimus e400.

Δεν ειμαι τρελος με τα android μιας και οσα εχω πιασει περα απο s4, s3, note3 φιλων, τα αλλα δεν με τρελαιναν λογο lag και αρκετων κολληματων..

Δεν εχω το μικροβιο του πειραγματος μιας και δεν θελω τρελες εφαρμογες κτλ.. Εχω το pc για να τα κανω αυτα..

Θελω ενα κινητο με πολυ καλη καμερα, να τραβαω pics/video, να μην εχει προβλημα με την φωτογραφικη το βραδι.. να serfαρω σε κανα facebook κανα γοογλη κανα insomnia, αντε και κανα παιχνιδακι...

Ελεγα να αγορασω κατι σε κανα μηνα και δωσω μεχρι 350.. παραπανω δν θελω να δωσω για κινητο

Ψηνομουν για το 925, μεχρι που ειδα τις προσφορες της vodafone, και ψηθηκα για το 1020..

Τι λετε λοιπον? Να κανω αγορα τωρα που ειναι σε τετοια τιμη? 'Η δεν αξιζει τα 349?

Θελω αποψεις fast.. :)

Ευχαριστω αγαπες, να στε καλα!

Δημοσ.

είναι ακριβώς το ίδιο με το 925... η μόνη τους διαφορά είναι η κάμερα.. εσύ αποφασίζεις αν θες να βγάζεις τέλειες ή καλές :)

Δημοσ.

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5506&idPhone2=5451

Gorilla Glass 3 vs Gorilla Glass 2
2GB RAM vs 1GB RAM

οπίσθια κάμερα

δεν παίρνουν SD καρτες όπως ρώτησες σε διπλανό thread. πολύ πιθανό να έχει το logo της vodafone στην εκκίνηση. τουλάχιστον το lumia 820 το είχε(αγορασμένο από βόντα). δεν είχε κάτι άλλο πρόσθετο την βοντα όμως.

Δημοσ.

Τα gorilla glass τι ειναι? Οπισθια καμερα? και τα 2 δεν εχουν?

Ναι το ξερω οτι ειναι τα ιδια.. αλλα εφοσον ειναι τοσο πιο φθηνα why not?

Δημοσ.

Τα gorilla glass τι ειναι? Οπισθια καμερα? και τα 2 δεν εχουν?

Ναι το ξερω οτι ειναι τα ιδια.. αλλα εφοσον ειναι τοσο πιο φθηνα why not?

το γυαλί της οθόνης.

δες διαφορές στο λινκ που έβαλα.

Δημοσ.

Μολις επιασα στα χερια μου ενα 820.. εντυπωσιαστηκα και απο φωτογραφιες και απο video.. και απο ποσο smooth ειναι το interface του.. Ψηθηκα!

Βουρ για 1020 λοιπον? 350 ξεφτιλα τιμη σε σχεση με την κανονικη του.. και για 38 πραγματικα mp γιατι οχι!

Κανω λαθος σκεψεις?

• Like 1
Δημοσ.

Μολις επιασα στα χερια μου ενα 820.. εντυπωσιαστηκα και απο φωτογραφιες και απο video.. και απο ποσο smooth ειναι το interface του.. Ψηθηκα!

Βουρ για 1020 λοιπον? 350 ξεφτιλα τιμη σε σχεση με την κανονικη του.. και για 38 πραγματικα mp γιατι οχι!

Κανω λαθος σκεψεις?

Και εγώ εκεί θα πήγαινα αν ήθελα WP.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...