spyros007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Έχω κάνει port forward σε ενα μοντεμ d link ,που ειναι το θέμα τωρα . Κάνοντας ελέγχο απο τις γνώστες ιστοσελιδες οι πορτες δειχνουν κλειστες,ενω αν κανω ελέγχο απο το pfport checker ενα προγραμα μεσα απο το σιτε port forward μου δείχνει οτι ολα ειναι οκ. Τελικα πως μπορω να σιγουρευτώ οτι εχει γινει δουλεια και ποιο απο τα δυο να πιστέψω ;
poulinos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 μερικα checkers για να δουν αν μια πορτα ειναι ανοιχτη πρεπει να εχεις ανοιχτο και το προγραμμα που την κανει use αλλιως την διχνει κλειστη. πχ www.canyouseeme.org το πιο ευκολο για μενα ειναι να ανογω ενα port Να παιρνω αυτο το Port πχ 1111 και να το βαζω το mtorrent.το ανοιγω και μετα τρεχω το www.canyouseeme.org. αν εχεις οτενετ πρεπει νακλεισεις την αυξημενη ασφαλεια γιατι κοβει Ports. επισης προσοχη με firewall σε Pc. τα firewall σε ρουτερ συνηθως δεν κοβουν τα port forward.προληπτικα και μονο κανε και κανα firmware update στο router αν υπαρχει.επισης αλλο Port forward(Μονιμο ανοιγμα της πορτας) και αλλο Port triggering για οσα ρουτερ εχουν που ας το πουμε ανοιγοκλεινει την πορτα.και αλλο dmz που ανοιγει ολα τα ports.και αλλο τo upnp που απλα ανοιγει αυτοματα μια θυρα κατοπιν συνενοησης του ρουτερ και της εφαρμογης(χωρις να βλεπεις εσυ τιποτα εννοειται).
spyros007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Οκ δοκιμαζω αυτο με το με το μ τορρεντ και επανερχομε .Ευχαριστώ .Παντος ενω εχω κανει και πορτ φοργαρωτ και δμζ και ενω το προγραμα απο τον υπολογιστη λεει οτι εναι ενταξει το μ τορεντ δεν βλεπει ανοιχτες πορτες απο το ενσωματωμένο τεστ.
poulinos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 οκ αν εχεις θεμα πες μας.απλα αλλαξε port στο mtorrent και να μην ειναι τσεκαρισμενο το randomize port each start,και προληπτικα κλεισε /ανοιξε το τορρεντ για να εχει παρει σιγουρα την αλλαγη του Port.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα