Ziant Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 25 % του πληθυσμού με μαθησιακές δυσκολίες + x % με μαθησιακή δυσκολία σε ηλεκτρονικά + y % άτομα με αναπηρία + z % άτομα που εργάζονται πχ οδηγοί + ω % άτομα μεγάλης ηλικίας κτλ. Το συνολικό ποσοστό είναι μεγαλύτερο του 25 %, έστω ότι είναι μόνο 25 %, το κινητό απευθύνεται σε ένα στους τέσσερις έλληνες. Μια συμβουλή στην mls, το προϊόν χρειάζεται προώθηση, όχι μέσω καταστημάτων/Tv κτλ, αλλά απευθείας σε κοινωνικές ομάδες που θα τους είναι χρήσιμο, επαγγελματικές ομάδες όπως οδηγοί κτλ. Οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν τις δυνατότητες/την ύπαρξη Smartphone με φωνητικές εντολές στα ελληνικά. 1
keepgoing Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Μεγάλη αυτονομία ΚΑΙ ακούει συνεχώς για να ξεκλειδώνει με τη φωνή; Δηλαδή έχει ειδικό hardware γι αυτή τη δουλειά; Απο όσο ξέρω μόνο το Moto-X το έχει αυτό και μου φαίνεται απίθανο η MLS που δεν φημίζεται για το hardware της (bulk Κινέζικο είναι) να το έχει βάλει.
xaerialtwistx Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 την ανάλυση την είδες???!!! τα megapixel ειναι η αναλυση.. 3.2 Megapixel = 2048 x 1536 pixels
xteliox Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 θα ήθελα να γνωρίσω κάποιο άτομο που θα αγοράσει αυτή τη μάπα... Ειναι οι ιδιοι που ψηφιζουνε αντιστοιχους μαπες..
Captain Nemo Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Προβλέπω τέτοια σκηνικά στον δρόμο http://www.youtube.com/watch?v=czro0qB72Ng και μετά από τη ντροπή θα αρχίζουμε το Άνοιξε πέτρα να κλειστώήλιος να μη, ήλιος να μη με βλέπει 2
butters Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Με 130 ευρώ παίρνεις Samsung Ace,Xperia J,L7. άρα όχι δεν έχει καλό hardware Το 1ο έχει 2.3 Android, το 2ο ήταν ό,τι πιο ά-θ-λ-ι-ο από Xperia έχει πέσει στα χέρια μου με ICS (δεν ξέρω αν έστρωσε σε 4.1), to L7 επίσης είναι με ICS. Η συσκευή απευθύνεται όντως σε συγκεκριμένες ομάδες χρηστών. Ευτυχώς για όλους, υπάρχουν πολλές επιλογές σε αυτά τα χρήματα, εσχάτως και σε Windows Phone (Lumia 520).
dterzakis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 ολοι λετε παντως για χαλια hardware. εγω νομιζω για 130 ευρω και καλα ειναι! Και εκτός από τα τεχνικά χαρακτηριστικά, μην ξεχνάμε: Επίσης η MLS προσθέτει στις διαθέσιμες εφαρμογές και το Destinator Talk & Drive, μια πλήρη εφαρμογή πλοήγησης που δεν απατεί σύνδεση στο Internet. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα