Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Θέλω να στήσω ένα σύστημα, δεν έχω πολλές γνώσεις οπότε θα ήμουν ευγνώμων για τις προτάσεις σας. Έχω ψηθεί πολύ για το συγκεκριμένο κουτί οπότε ως προαπαιτούμενο θα ήθελα αυτό.

Ποσό που διαθέτουμε : 500-550

Χρήση υπολογιστή : Για gaming ( να παίζει αξιοπρεπώς τα παιχνίδια της προηγούμενης γενιάς -ps3, xbox360- και τους emulators -pcsx2, dolphin- ) και γενική χρήση (iιντερνετ, εργασιες, ταινιες).

Πληκτρολόγιο, ηχεία, ποντίκι ? Πληκτρολόγιο και ποντίκι 

Κατάστημα ? Όλα από το e-shop να γίνει και η συναρμολόγηση.

Λειτουργικό : Ναι, windows 7 καλύτερα.

Απορία * Το λειτουργικό, αφού επιλέξω στο site του e-shop συναρμολόγηση στο μαγαζί, θα εγκατασταθεί και αυτό με τους απαιτούμενους driver και προγράμματα ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Δημοσ.

Γνώμη μου ειναι με τετοιο μπατζετ ειναι να μην αγορασεις λειτουργικο , προσπαθησε να το βρεις με "αλλο τροπο" η εγκατασταση ειναι πανευκολη!Κατα τα αλλα συνθεση δεν μπορω να σου κανω μιας και θες να τρεχεις emulators που δεν ξερω που πρεπει να δωσω προσοχη . Λογικα πας σε καινουργια apu ή fx6300 και μια ξεχωριστη καρτα γραφικων. Τελος το κουτι ειναι ακριβο για τοσα λεφτ που θα δωσεις συνολικα (αν και καλο ) και ειναι και  Mini-ITX, οποτε δεν υπαρχει πληθωρα στις επιλογες σου για μητρικη . Το κουτι το διαλεξες γιατι σου αρεσε εμφανισιακα ή εχεις προβλημα χώρου;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...