Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κατάλαβα με λίγα λόγια το προβλημα που εχω δεν ειναι η ΗΡ αλλα τα λεφτά.

Οχι ρε συ τι λες.. Ποιος μίλησε για περισσότερο budget ? Στα ίδια λεφτά λέμε να κάνεις σωστή επιλογή..

Αν θυμάμαι καλά είχες πει 600... με τη διαφορα ότι σιγουρα θα πας για αλλαγη ραμ...αρα ειτε δωσεις τωρα ΛΙΓΟ παραπανω ειτε μετά είναι το ίδιο για σένα..σου βρήκα κάτι πολύ καλό σε μάρκα και specs ΛΙΓΟ πάνω το budget σου..

Δημοσ.

Πρόταση: http://www.you.gr/proionta/laptop,tablet/foritoi-ypologistes/laptop/nb-lenovo-b590-i5-3210m-59-365852 + http://www.e-shop.gr/product?id=PER.550540

Προτεραιότητα έδωσα στον επεξεργαστή, ο οποίος είναι ο καλύτερος στο budjet σου και στη συνέχεια στην  κάρτα, η οποία είναι η καλύτερη στο budjet σου

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ!!!!

SONY VAIO                                                                                          

2 ΚΑΡΤΕΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ,ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΘΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ,ΔΙΠΥΡΗΝΟΣ,4αρα RAM,ΣΚΛΗΡΟΣ 500 GB.ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΚΑΙ SONY VAIO 15,6''oθοναρα. οτι πρέπει για ( Office, σχεδιο αλλά οχι 3d, downloading, ταινίες μεσω tv , ιντερνετ, απλά games που το θες)

http://www.skroutz.gr/s/3501667/Sony-Vaio-SV-F1521B1E-987-4GB-500GB.html 

Notebook, Οθόνη: 15.5" LED LCD, Ανάλυση:1366x768, CPU: Intel Pentium Dual Core 9871.5 GHz, Μνήμη: 4 GB, GPU: Nvidia GeForce GT 740M / HD Graphics 4000DVD, Σκληρός Δίσκος: 500 GB HDDWindows 8

499 EYΡΩ

______________________________________________________________________________________________________

2 ΚΑΡΤΕΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ,ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΘΕΤΙΚΟ, INTEL i3, 4αρα RAM , ΣΚΛΗΡΟΣ 500.ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ VAIO 

15,6''oθοναρα. οτι πρέπει για ( Office, σχεδιο αλλά οχι 3d, downloading, ταινίες μεσω tv , ιντερνετ, απλά games που το θες)

http://www.skroutz.gr/s/3957069/Sony-Vaio-Fit-E-SV-F1521G6E-i3-3217U-4GB-500GB.html?keyphrase=Sony+Vaio+SVF1521G6EW

Notebook, Οθόνη: 15.6" LED LCD, Ανάλυση:1366x768, CPU: Intel Core i3 3217U 1.8 GHz, Μνήμη: 4 GB, GPU: Nvidia GeForce GT 740M/Intel HD Graphics 4000DVD, Σκληρός Δίσκος:500 GB HDDWindows 8

550 ΕΥΡΩ

______________________________________________________________________________________________________

2 ΚΑΡΤΕΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ (ΙΝΤΕΛ HD 4000, NVIDIA GEFORCE GT740 ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΟ) , Intel core i5 -turbo boost 2,7ghz,

8GB RAM (εισαι εξασφαλισμενος για χρονια και ξεμπερδευεις με το θεμα αναβαθμισεων) , 1TerraByte ΣΚΛΗΡΟ,15,6''oθοναρα.

οτι πρέπει για ( Office, σχεδιο αλλά οχι 3d, downloading, ταινίες μεσω tv, ιντερνετ, απλά games που το θες)

http://www.skroutz.gr/s/3950013/Sony-Vaio-Fit-E-SV-F1521P6E-i5-3337U-8GB-1TB.html

Notebook, Οθόνη: 15.6" LED LCD, Ανάλυση:1366x768, CPU: Intel Core i5 3337U  Μνήμη: 8 GB, GPU: Nvidia GeForce GT 740M/Intel HD 4000DVD, Σκληρός Δίσκος:1 TB HDDWindows 8

100 ευρω παραπανω απο το budget παιρνεις σιγουρο κομματι με τα χαρακτηριστικα που θες και με το παραπανω,είσαι εξασφαλισμένος,και sony.

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΙΜΗΣ,ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ,ΜΑΡΚΑΣ,ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ.

ΑΝΤΙ ΓΙΑ 600 ΔΙΝΕΙΣ 730... ΟΧΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ..

___________________________________________________________________________________________________

ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ Ή ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΛΕΦΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ SONY VAIO,ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ,ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ,ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΡΚΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ HP...

ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ HP ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ SONY..     

• Like 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά νέος στο φόρουμ και έχω άποψη επί του θέματος.

Σεπτέμβρη 2010 πήρα το πρώτο μου laptop, τριτοετής τότε στο πολυτεχνείο, μη γνωρίζοντας γρι από pc. Πήρα ένα hp αξίας περίπου 800 ευρώ από πλαίσιο. Θυμάμαι ότι είχε ATI κάρτα γραφικών, i3 επεξεργαστή, 4gb ram  320 gb σκληρο sata κλπ.  Η χρήση που έκανα ήτανε αρχικά στοιχειώδης, ταινείες σειρές κλπ. εργασίες για σχολή και άλλα. Το laptop δεν το χα ξεσκονίσει ποτέ, και το 2012 άρχισε να εμφανίζει θερμοκρασιακά προβλήματα, να μαυρίζει η οθόνη και να σβήνει και να καιει σα φούρνος. Το 2013 άρχισα να παιζω dota, lol κλπ , το λάπτοπ παρέδωσε πνεύμα το φλεβάρη καθώς κάηκε ο επεξεργαστής επειδή δεν λειτουργούσε το φαν του. Αγόρασα νέο λαπτοπ, πάλι hp, από τον κωτσόβολο συγκεκριμένα, το hp 15-d012sv με 1tb σκληρό, i3, nvidia 1gb κάρτα , 4 gb ram και μέχρι στιγμής είμαι ικανοποιημένος απόλυτα με τις θερμοκρασίες του, και σηκώνει και άνετα το gaming που κάνω.

• 7 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Για να μην ανοίγω νέο θέμα. Μερικές απορίες περί HP επειδή δεν έχω καμιά εμπειρία με τους φορητούς της.

Ξέρεις κανείς τι παίζει με τα HP στην Ελλάδα;

Έχουν εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας ή γίνεται και παραεισαγωγή με εγγύηση εξωτερικού;

Η επίσημη Ελληνική υποστήριξη γίνεται με δίκτυο συνεργατών ή έχουν κεντρικό service;

Δημοσ.
Στις 13/10/2021 στις 2:09 ΜΜ, Nikos_Vita είπε

Για να μην ανοίγω νέο θέμα. Μερικές απορίες περί HP επειδή δεν έχω καμιά εμπειρία με τους φορητούς της.

Ξέρεις κανείς τι παίζει με τα HP στην Ελλάδα;

Έχουν εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας ή γίνεται και παραεισαγωγή με εγγύηση εξωτερικού;

Η επίσημη Ελληνική υποστήριξη γίνεται με δίκτυο συνεργατών ή έχουν κεντρικό service;

Προσωπικη αποψη δεν εχω αλλα απο ιστοριες απο γνωστους μου εχω καταλαβει οτι δεν υπαρχει σοβαρη επισημη υποστηριξη. Για να μη σε παρω στο λαιμο μου ομως καλυτερα ας πουν κι αλλοι την αποψη τους. 

• Like 1
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για το χρόνο που διέθεσες. Διαπιστώνω ότι είναι μπερδεμένη η κατάσταση με τις εγγυήσεις στην Ελλάδα.

Και με τα ASUS που το ψάχνω, μπερδεμένη είναι η κατάσταση. Βρίσκω επίσημο επισκευαστικό κέντρο στο Ψυχικό ή και στο Πλαίσιο, αλλά υπάρχει και η άποψη ότι τα παραεισαγωγής δεν τα δέχονται.

Δημοσ.
Στις 13/10/2021 στις 2:09 ΜΜ, Nikos_Vita είπε

όλοι οι vendors έχουν outsourcing εξουσιοδοτημένο service.

είτε δικός τους τεχνικός, είτε εξωτερικός, αν ο τεχνικός είναι οκ, δε θα χεις πρόβλημα

και επίσης σε όλους τους κατασκευαστές, υπάρχουν μοντέλα κ μοντέλα...

Δημοσ.

Στην HP πάντως οι σειρές μοντέλων είναι κάπως περίεργες. Κάποιες είναι με ονόματα π.χ. Probook, Envy, Elite κλπ...

Και κάποιες άλλες είναι της μορφής 15 Series, 17 Series, 17-by Series.

Εγώ κοιτώ την σειρά 17-by που είναι σχετικά οικονομική αλλά δεν βρίσκω και πολλά πράγματα στο ίντερνετ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...