kfk21 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Γειά σας, θα ήθελα να με βοήθησετε λίγο στην επιλογή ενός καινούριου laptop. Μετά από λίγη έρευνα κατέληξα, με κριτήρια και τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή αλλά και την εμφάνιση (ναι δυστυχως παιζει ρόλο), στον Site: HP Pavilion 15-e005sv που μου τον δίνει ο Κωτσόβολος με 3 χρόνια εγγύηση (εχει αναλαβει το σερβις των HP). Το πρόβλημα είναι οτι διαβαζοντας λιγο σε διάφορα φόρουμ ακούω τα χειρότερα για την HP. Ότι είναι τοστιέρες, ότι καλύτερα να μην χρειαστείς την εγγύση, χάλια μητρική κ.α. Και ρωτώ, αμα ξέρετε, ισχύει η αρνητική άποψη αυτη για τα λαπτοπ της HP; Να αποφύγω την αγορά αυτή;; Υ.Γ. Αν ισχύει θα καταλήξω στον Site: Toshiba που δεν θα το ηθελα πολυ γιατι ξεπερνάω κατα πολύ το αρχικό μπάτζετ των 600€.
thelos257 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Γειά σας, θα ήθελα να με βοήθησετε λίγο στην επιλογή ενός καινούριου laptop. Μετά από λίγη έρευνα κατέληξα, με κριτήρια και τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή αλλά και την εμφάνιση (ναι δυστυχως παιζει ρόλο), στον Site: HP Pavilion 15-e005sv που μου τον δίνει ο Κωτσόβολος με 3 χρόνια εγγύηση (εχει αναλαβει το σερβις των HP). Το πρόβλημα είναι οτι διαβαζοντας λιγο σε διάφορα φόρουμ ακούω τα χειρότερα για την HP. Ότι είναι τοστιέρες, ότι καλύτερα να μην χρειαστείς την εγγύση, χάλια μητρική κ.α. Και ρωτώ, αμα ξέρετε, ισχύει η αρνητική άποψη αυτη για τα λαπτοπ της HP; Να αποφύγω την αγορά αυτή;; Υ.Γ. Αν ισχύει θα καταλήξω στον Site: Toshiba που δεν θα το ηθελα πολυ γιατι ξεπερνάω κατα πολύ το αρχικό μπάτζετ των 600€. Αξιζει φιλε μου παρε ενα HP και θα σαι μια χαρα. Εγω εχω τα δυο που βλεπεις κατω στην υπογραφουλα μου και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. 1
ramarg Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Γειά σας, θα ήθελα να με βοήθησετε λίγο στην επιλογή ενός καινούριου laptop. Μετά από λίγη έρευνα κατέληξα, με κριτήρια και τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή αλλά και την εμφάνιση (ναι δυστυχως παιζει ρόλο), στον Site: HP Pavilion 15-e005sv που μου τον δίνει ο Κωτσόβολος με 3 χρόνια εγγύηση (εχει αναλαβει το σερβις των HP). Το πρόβλημα είναι οτι διαβαζοντας λιγο σε διάφορα φόρουμ ακούω τα χειρότερα για την HP. Ότι είναι τοστιέρες, ότι καλύτερα να μην χρειαστείς την εγγύση, χάλια μητρική κ.α. Και ρωτώ, αμα ξέρετε, ισχύει η αρνητική άποψη αυτη για τα λαπτοπ της HP; Να αποφύγω την αγορά αυτή;; Υ.Γ. Αν ισχύει θα καταλήξω στον Site: Toshiba που δεν θα το ηθελα πολυ γιατι ξεπερνάω κατα πολύ το αρχικό μπάτζετ των 600€. O κωτσοβολος φιλε μου δεν εχει αναλαβει το σερβις της hp...προσφέρει τη δικη του υπηρεσια σερβις την οποια χρεωνει extra,και απλα στη δινει δηθεν δωρο,αφου εχει πρωτα φουσκωσει την τιμή...Προτιμησε αυτα τα 150 ευρω που σου βαζουν καπελο να πληρωσεις και το εμφανιζουν σαν δωρο να τα αξιοποιησεις σε αλλο καλυτερο λαπτοπ-μαρκα.Να ξερεις επισης οτι σε τετοιες προσφορες δεν προωθοουν τα καλα προιοντα τους,αλλα αυτά που δεν πωλουνται και θελουν να ξεστοκαρουν.. δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα κανε καλυτερη ερευνα αγοράς..εγώ από hp έχω μέτριες εντυπώσεις..σκυλιά μεν αλλά χαλάνε... επίσης οι υπηρεσία σερβις-υποστηριξης του κωτσοβολου μην σου φαινεται τρελη προσφορά...δεν εχουν και τίποτα σαινια στους πάγκους pc-clinic..κατι ερωτησεις τους κανεις κ δεν εχουν ιδεα... εξαλλου μη ξεχνασ πως οτι αγορασεις απο ευρωπη εχει 2 χρονια εγγυηση υποχρεωτικα από ευρωπαικη οδηγια-νομο...Επομενως τα 3 χρονια μην σε εξαπτουν...σε 3 χρονια αλλαξε λαπτοπ..δεν θα σε ικανοποιει.. 1
arc Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 που μου τον δίνει ο Κωτσόβολος με 3 χρόνια εγγύηση (εχει αναλαβει το σερβις των HP). Είσαι σίγουρος για το παραπάνω; Μήπως σου πουλάνε πακέτο και καμία υπηρεσία 360; Το 360 δεν είναι επίσημο service του εκάστοτε κατασκευαστή αλλά μια ομάδα τεχνικών που εχει μαζέψει ο Κωτσόβολος. ΔΕΝ λέω οτι ειναι κακοί, αλλά επιβεβαίωσε το θέμα του service καλώντας τη μαμα εταιρεία http://www8.hp.com/gr/el/contact-hp/phone-assist.html Η γνώμη μου για την εταιρεία. Τα φθηνά μοντέλα "πονάνε". Edit: Με πρόλαβε ο προηγουμενος
ramarg Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Είσαι σίγουρος για το παραπάνω; Μήπως σου πουλάνε πακέτο και καμία υπηρεσία 360; Το 360 δεν είναι επίσημο service του εκάστοτε κατασκευαστή αλλά μια ομάδα τεχνικών που εχει μαζέψει ο Κωτσόβολος. ΔΕΝ λέω οτι ειναι κακοί, αλλά επιβεβαίωσε το θέμα του service καλώντας τη μαμα εταιρεία http://www8.hp.com/gr/el/contact-hp/phone-assist.html Η γνώμη μου για την εταιρεία. Τα φθηνά μοντέλα "πονάνε". Edit: Με πρόλαβε ο προηγουμενος Αυτό ακριβώς του έγραψα εγώ και είμαι σιγουρος. Σερβις hp infoquest απόσο θυμάμαι... Από που κι ως που ο κωτσοβολος..απλα πλασαρει την υπηρεσια του δηθεν δωρεαν,ενω εχει φουσκωσει την τιμη του λαπτοπ πρωτα...Να ψαξει κατι αλλο,γιατι ετσι κ αλλιως ολα εχουν 2 χρονια εγγυηση εντος ευρωπης... τα 3 (έτη) του κωτσοβολου=1 χρονος ευρωπαικοσ
kfk21 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Ευχαριστώ φίλε μου για τη γρήγορη απάντηση... Αυτό ακριβώς που με μπερδεύει ειναι ότι υπάρχει μια κατηγορία ανθρώπων που δουλεύουν χρόνια ΗΡ και ειναι ευχαριστημένοι και μια άλλη που λέει τα χειρότερα. Γιατι κάποια πράγματα είναι αντικειμενικά. Δηλαδή αν τα μηχανήματα ανεβάζουν πολυ υψηλες θερμοκρασίες, αν τα γυαλιστερά πλαστικά τους είναι ψεύτικα και σπάνε ή αν παρουσιαζουν συνέχεια προβλημα οι μητρικές ή ειναι έτσι ή δεν έιναι..... σωστά;;; ουάου είστε γρήγοροι......... Δηλαδή μου λές ότι με 150 ευρώ λιγότερα παίρνω καλύτερο Laptop;;;;
arc Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Κανόνας : Φθηνό μηχάνημα = υλικά χαμηλότερης ποιότητας ---> στατιστικά αυξημένος ρυθμός βλαβών Επειδή όμως παίζει η στατιστική, άρα κάποιοι θα έχουν μηχανήματα σκυλιά και κάποιοι θα είναι συνέχεια στο service. Σημασία έχει που βρίσκονται οι περισσότεροι αγοραστές, στην πρώτη ή στην δεύτερη ομάδα. Σε turbox, acer, φθηνά hp, φθηνά dell, noname οι περισσότεροι αγοραστές ειναι δυστυχώς στη δεύτερη ομάδα. Βάζω και τα φθηνά της dell αλλά η κατάσταση σώζεται λόγω του εκπληκτικου της service. Έχουν περάσει απο τα χέρια μου, όλες οι μάρκες και αφου πέρασαν, σημαίνει οτι είχαν πρόβλημα. Σε toshiba-dell-lenovo-apple-fujitsu είχα τα πιο απλά και αστεία προβλήματα. Σε hp-turbox-multirama-acer συνάντησα τα πιο χρονοβόρα προβλήματα. Εξαιρέσεις ... μετρημένες στα δάχτυλα του ενος χεριού. 1
ramarg Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Ευχαριστώ φίλε μου για τη γρήγορη απάντηση... Αυτό ακριβώς που με μπερδεύει ειναι ότι υπάρχει μια κατηγορία ανθρώπων που δουλεύουν χρόνια ΗΡ και ειναι ευχαριστημένοι και μια άλλη που λέει τα χειρότερα. Γιατι κάποια πράγματα είναι αντικειμενικά. Δηλαδή αν τα μηχανήματα ανεβάζουν πολυ υψηλες θερμοκρασίες, αν τα γυαλιστερά πλαστικά τους είναι ψεύτικα και σπάνε ή αν παρουσιαζουν συνέχεια προβλημα οι μητρικές ή ειναι έτσι ή δεν έιναι..... σωστά;;; ουάου είστε γρήγοροι......... Αν σου γραψω τι ειχε βγαλει το δικο μου hp (τότε !) ή λιστα είναι ατελειωτη..Οσα εγραψες ισχυουν,με επιφυλαξη τη θερμοκρασια που δεν ειχα ιδιαιτερο προβλημα σε hp.. Με φίλους βεβαια των οποίων τα hp ήταν αεροθερμα..όπως και toshiba,dell,acer...
kfk21 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Αν σου γραψω τι ειχε βγαλει το δικο μου hp (τότε !) ή λιστα είναι ατελειωτη..Οσα εγραψες ισχυουν,με επιφυλαξη τη θερμοκρασια που δεν ειχα ιδιαιτερο προβλημα σε hp.. Με φίλους βεβαια των οποίων τα hp ήταν αεροθερμα..όπως και toshiba,dell,acer... Δηλαδή εσύ μου προτείνεις οτί αξίζει να πάω στο Τoshiba με 100 ευρω παραπάνω αλλα να πάρω σίγουρο πράγμα;; Σωστά;;
thanos77 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 προσφατα αγορασα και εγω hp 2000-2d00 ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.τουλαχιστον σε συγκριση με τον προηγουμενο που ειχα, για την εγγυηση εχω 3 χρονια 1 απο την εταιρια και αλλα 2 απο κωτσοβολο
ramarg Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Κανόνας : Φθηνό μηχάνημα = υλικά χαμηλότερης ποιότητας ---> στατιστικά αυξημένος ρυθμός βλαβών Επειδή όμως παίζει η στατιστική, άρα κάποιοι θα έχουν μηχανήματα σκυλιά και κάποιοι θα είναι συνέχεια στο service. Σημασία έχει που βρίσκονται οι περισσότεροι αγοραστές, στην πρώτη ή στην δεύτερη ομάδα. Σε turbox, acer, φθηνά hp, φθηνά dell, noname οι περισσότεροι αγοραστές ειναι δυστυχώς στη δεύτερη ομάδα. Βάζω και τα φθηνά της dell αλλά η κατάσταση σώζεται λόγω του εκπληκτικου της service. Έχουν περάσει απο τα χέρια μου, όλες οι μάρκες και αφου πέρασαν, σημαίνει οτι είχαν πρόβλημα. Σε toshiba-dell-lenovo-apple-fujitsu είχα τα πιο απλά και αστεία προβλήματα. Σε hp-turbox-multirama-acer συνάντησα τα πιο χρονοβόρα προβλήματα. Εξαιρέσεις ... μετρημένες στα δάχτυλα του ενος χεριού. Ισχύει..Η διαφορά είναι όμως τι κάνει με όλα αυτά όταν βρεθεί εκτός εγγύησης...Πρέπει να είναι κ εύκολα επισκευάσιμο..Ειδικά για hp που ανέφερε,έτσι και ανοίξεις γίνεται της πόπης...δεν μπορείς να το ανοίξεις δηλαδή αν δεν ξέρεις...το ανοίγεις και ρίχνεις βρίσιμο έτσι που τα έχουν συναρμολογημένα..τα ανοιγεις ταυτοχρονα και από πανω και απο κατω,και οταν καταφερεις να βγαλεις το βασικο housing βλεπεις μια πλακετα και πανω-κατω από αυτήν πράγματα..τραγικό απλά...εχω ανοιξει παρα πολλα λαπτοπ να φτιαξω και ξερω.. Δηλαδή εσύ μου προτείνεις οτί αξίζει να πάω στο Τoshiba με 100 ευρω παραπάνω αλλα να πάρω σίγουρο πράγμα;; Σωστά;; όπως έγραψα παραπανω hp toshiba dell acer τα βαζω σε μια κατηγορια..κατ εμε τουλαχιστον... toshiba δεν σου σου προτεινα.. πρεπει πρωτα να μας πεις τι ψαχνεις,για τι χρηση το θες,και ποσα διαθετεις-τί budget εχεις στο μυαλό σου..
kfk21 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Ισχύει..Η διαφορά είναι όμως τι κάνει με όλα αυτά όταν βρεθεί εκτός εγγύησης...Πρέπει να είναι κ εύκολα επισκευάσιμο..Ειδικά για hp που ανέφερε,έτσι και ανοίξεις γίνεται της πόπης...δεν μπορείς να το ανοίξεις δηλαδή αν δεν ξέρεις...το ανοίγεις και ρίχνεις βρίσιμο έτσι που τα έχουν συναρμολογημένα..τα ανοιγεις ταυτοχρονα και από πανω και απο κατω,και οταν καταφερεις να βγαλεις το βασικο housing βλεπεις μια πλακετα και πανω-κατω από αυτήν πράγματα..τραγικό απλά...εχω ανοιξει παρα πολλα λαπτοπ να φτιαξω και ξερω.. όπως έγραψα παραπανω hp toshiba dell acer τα βαζω σε μια κατηγορια..κατ εμε τουλαχιστον... toshiba δεν σου σου προτεινα.. πρεπει πρωτα να μας πεις τι ψαχνεις,για τι χρηση το θες,και ποσα διαθετεις-τί budget εχεις στο μυαλό σου.. Είναι λόγος αυτός πάντως για να μηνπάρεις HP;; Πόσοι πιστεύεις ότι θα κάτσουν να ανοίξουν Laptop μόνοι τους;; Άσε που πρέπει να ζήσουν και οι τεχνικοί....
ramarg Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Είναι λόγος αυτός πάντως για να μηνπάρεις HP;; Πόσοι πιστεύεις ότι θα κάτσουν να ανοίξουν Laptop μόνοι τους;; Άσε που πρέπει να ζήσουν και οι τεχνικοί.... Ειναι βασικός παράγοντας φίλε μου...οταν σου ληξει η εγγυηση και σου ζητανε εξωφρενικα ποσα για απλες δουλειες σε πληροφορω ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ για να φτιαξεις ενα παλιο λαπτοπ...από εναν απλο καθαρισμο στο ανεμηστηρακι για να μη ζεστενεται μεχρι και μια μεγαλυτερη επισκευη αν εισαι σε θεση να το φτιαξεις ευκολα βρισκεις το ανταλλακτικο απο ebay και τέλος... σκέψου οτι μπορει να σου χαλάσει στιγμή που θα το χρειάζεσαι και θα καιγεσαι,και θα αδυνατεις να αγορασεις καινουριο..εκεινη τη στιγμη ΝΑΙ θα σκεφτεσαι να το φτιαξεις,αλλα δεν εισαι κοροιδο να δωσεις οσα σου ζητησουν,θα το φτιαξεις μονος..ακου και εμας που εχουμε εμπειρια ! *Υ.Γ Oι τεχνικοί να μάθουν να ζουν τίμια εαν θελουν να εχουν δουλεια..Δεν μπορούν να ζητάνε εξωφρενικά ποσά για πράγματα που κάνεις μόνος με ένα youtube tutorial...Με τετοιες νοοτροπιες η ελλαδα εμεινε στασιμη..δινω χρηματα=παροχη σωστων υπηρεσιων
arc Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Είναι λόγος αυτός πάντως για να μηνπάρεις HP;; Πόσοι πιστεύεις ότι θα κάτσουν να ανοίξουν Laptop μόνοι τους;; Άσε που πρέπει να ζήσουν και οι τεχνικοί.... Οκ. Πάρε το hp.
kfk21 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Ισχύει..Η διαφορά είναι όμως τι κάνει με όλα αυτά όταν βρεθεί εκτός εγγύησης...Πρέπει να είναι κ εύκολα επισκευάσιμο..Ειδικά για hp που ανέφερε,έτσι και ανοίξεις γίνεται της πόπης...δεν μπορείς να το ανοίξεις δηλαδή αν δεν ξέρεις...το ανοίγεις και ρίχνεις βρίσιμο έτσι που τα έχουν συναρμολογημένα..τα ανοιγεις ταυτοχρονα και από πανω και απο κατω,και οταν καταφερεις να βγαλεις το βασικο housing βλεπεις μια πλακετα και πανω-κατω από αυτήν πράγματα..τραγικό απλά...εχω ανοιξει παρα πολλα λαπτοπ να φτιαξω και ξερω.. όπως έγραψα παραπανω hp toshiba dell acer τα βαζω σε μια κατηγορια..κατ εμε τουλαχιστον... toshiba δεν σου σου προτεινα.. πρεπει πρωτα να μας πεις τι ψαχνεις,για τι χρηση το θες,και ποσα διαθετεις-τί budget εχεις στο μυαλό σου.. Βudget : 600€ Χρήση : Office, σχεδιο αλλά οχι 3d, downloading, ταινίες μεσω tv ;όμως, ιντερνετ, απλά games Προτάθηκαν : Dell Inspiron 15 3537 (i5-4200U/4GB/500GB/W8) HP Pavilion 15-e005 sv (i5-3230M/4GB/500GB) Lenovo IdeaPad G500 (i5-3230M/4GB/500GB) Toshiba Satellite C55-A-196 (i3-3110M/4GB/750GB) Toshiba Satellite C55-A-1NN (i5-4200M/4GB/750GB) κατεληξα στον HP λογω χαρακτηριστικών - χρηματων - εξωτερικης εμφανισης... Οκ. Πάρε το hp. Απλά προσπαθώ να καταλαβω, μη τσαντίζεσαι....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα