Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι αλλα οταν θελει καποιος να βρει απερνωσμενα κατι που παει?Ουτε duck ουτε καν yahoo kai bing

η google εχει προυπολογισμο σχεδον οσο η Ελλαδα πλεον,ητε ειναι καλο αυτο ητε ειναι κακο επειδη στο ιντερνετ οτι αρεσει πουλαει....Ουτε σπρωξιμο απο μπαρμπα ουτε παραπληροφορηση

μα σίγουρα η google έχει καλές υπηρεσίες και σίγουρα το google search άξια κατεχει την πρωτη θεση

Δημοσ.

Καλό το Duck αλλά είναι ελλιπές, όπως και τα αποτελέσματα του είναι κατώτερα του Google Search.

Και για το Bing ισχύει το ίδιο. Σε μικρότερο βαθμό το "ελλιπές".

πχ στο Google μπορείς να κάνεις αναζήτηση μιας εικόνας με βάση το μέγεθος, χρώμα, τύπο, χρόνο, δικαιώματα χρήσης ή και να δώσεις μια, και να την βρεις έτσι σε καλύτερη ποιότητα.

Αλλά και πόσες άλλες στοχευμένες αναζητήσεις μπορείς να κάνεις, από βίντεο μέχρι βιβλία και διπλώματα ευρεσιτεχνίας.

Επίσης το Google Search έχει τον καλύτερο με διαφορά ορθογραφικό έλεγχο. Το duckduckgo αν κάνεις κάποιο λάθος μπορει να μην πάρεις καν αποτέλεσμα, ή το ποιο σύνηθες να σου δώσει αποτελέσματα με το λάθος. Κάποιες φορές διορθώνει.

Έχω και τα τρία στην μπάρα αναζήτησης αλλά bing και duckduckgo σαν εναλλακτικά.

Δημοσ.

1. Define απεγνωσμένα (πάνω σε τι)

2. Προϋπολογισμός για την μηχανή αναζήτησης της;..

3. Δεν πουλάει ότι αρέσει αλλά ότι σου πλασάρουν καλύτερα. (βλέπε Chrome/Android)

4. Από παραπληροφόρηση η γοογλε άλλο τίποτα :) (Το ίδιο με MS κτλ μεγάλες εταιρείες βέβαια)

1 .Λεμε παω να googliso οχι παω να κανω κουακ κουακ ή να το γιαχουσω

2.Σαν εταιρια

3.Αν μου πεις οτι το chrome δεν ειναι το καλυτερο browser ,ενταξει γουστα ειναι..αλλα για τα android δεν υπαρχει καλυτερο και ειδικα freeeeeee

Αν δεν ηταν καλα τοτε δεν θα πουλουσαν.Μεχρι προχθες η microsoft οτι πλασαρε το περναμε αλλα η google δεν πλασαρει καινοτομει

4.ΝΟ κομεντ! 

Δημοσ.

1 .Λεμε παω να googliso οχι παω να κανω κουακ κουακ ή να το γιαχουσω

2.Σαν εταιρια

3.Αν μου πεις οτι το chrome δεν ειναι το καλυτερο browser ,ενταξει γουστα ειναι..αλλα για τα android δεν υπαρχει καλυτερο και ειδικα freeeeeee

Αν δεν ηταν καλα τοτε δεν θα πουλουσαν.Μεχρι προχθες η microsoft οτι πλασαρε το περναμε αλλα η google δεν πλασαρει καινοτομει

4.ΝΟ κομεντ! 

1. Σου έμαθαν να το λες. Για θυμήσου που το πρωτοάκουσες..

2. Όπως βλέπεις οι επενδύσεις της εταιρείας είναι "αλλού".. Αλλά ναι πολλά λεφτά.

3. Γιατί ακριβώς είναι καλύτερος browser όμως; Μήπως γιατί στο πλασάρουν συνέχεια μέσα από την μηχανή αναζήτησης τους;..

Free δεν είναι τίποτα.. Όταν έχεις τους πάντες (σχεδόν) να "κατασκευάζουν" και να σου δίνουνε "τζάμπα" μια συσκευή με android, γιατί το περιθώριο κέρδους τους είναι μεγαλύτερο από τις εναλλακτικές, δεν μπορείς να πεις ότι κάνει και κάτι WoW. Το "τζάμπα" πουλάει (προφανώς).

Άμα εσύ νομίζεις ότι υπάρχει διαφορά μεταξύ της πολιτικής της γοογλε με την ΜΣ και ότι δεν στα πλασάρουν τι να πω.. Μπράβο στο τμήμα Marketing.

PS: Μιλάμε για να περνάει η ώρα προφανώς.. :P

• Like 1
Δημοσ.

• Χρησιμοποιώ διάφορα emails από διάφορους άγνωστους παρόχους και ειδικά αυτους που παρέχουν κάποιου ειδους ανωνυμία.Υπάρχει ΕΝΑ email το οποίο χρησιμοποιώ για συναλλαγές, το οποίο ανήκει σε δικό μου domain, το οποίο domain φιλοξενείται σε server με ακριβό hosting και προστασία.
  • Έχω android στο οποίο το google play account είναι φτιαγμένο μόνο για αυτό. Καμία σχέση με το email μου. Επισης αλλάζω τακτικότατα το unique διαφημιστικό id.  

Πολυ χρήσιμο αυτό που ανέφερες για την αλλαγη του id διαφημίσεων. Εχει και μια αλλη επιλογη που το απενεργοποιείς εντελώς. Το εχω κάνει εδω και καιρό και απο τότε εχω παρατηρήσει οτι μειώθηκαν κατα πολύ τα διαφημιστικά κλιπάκια στο youtube! (πριν ξεκινήσει το βιντεο που άνοιξες).

Οσον αφορά το emails, ποιους άγνωστους παρόχους χρησιμοποιείς? Μπορείς να μου προτείνεις καποιο αξιόπιστο που να δίνει έμφαση στο privacy. Πέρα απο τα γνωστά (gmail, hotmail yahoo ktl) δεν γνωρίζω κατι άλλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...