Προς το περιεχόμενο

Να και η Tellas !!!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετα το σχεσινο email με πηραν τωρα τηλεφωνο απο την tellas...Μπορουμε να χρησιμοποιησουμε τα modem που εχουμε αφου δουλευουν κανονικα....Επιτελους!!!!!

Και ο Σεπτεμβριος Δωρεαν απο μερια Tellas !!!!! :D :D :D

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Re paidia megalh diafora vlepw tis tellas se sxesh me tous allous.Exei kana lako h fava?Exei valei kaneis na mas pei ti kai pws.ahh epishs pou vriskw fthnotero modem ektos tou kokalikou.Mono apo acn?Eyxaristw....

Δημοσ.
o septemvrios ine dwrean apo tin Tellas? diladi arhizeis na plironeis apo oktomvri?

i tellas ehei prosfora gia trimini i examini sindesi? i paei mina mina?

'Oντως πήρα τηλέφωνο και μου επιβεβαίωσαν ότι ο Σεπτέμβριος είναι δωρεάν και η χρέωση ξεκινάει τον Οκτώβρη. 'Αρα ο πρώτος λογαριασμός θα έρθει Νοέμβριο. Καλή η Tellas :D

Δημοσ.

to thema ine oti egw ithela tellas 1 mina kai ohi dio gia na tin dokimasw...giati mpori na min me ikanopiisei.... ala afou ine etsi ti na kanoume? ine ke ftinoteri kai o septemvrios dwrean... ara i tellas molis kerdise enan neo pelati... EMENA

Δημοσ.

Apo simera exw anti OTENET , TELLAS sta 384 me 34 euro to mina + 25 fusika tou OTE. Pantws, sunolo pio ftina kai apo vivodi. I kinisi sto internet dromologite meso Italias apo tin WIND i opoia einai kai o IDIOKTITIS tis TELLAS ki oxi i DEI mia kai exei kai to 50% + 1 metoxi. Gia o,ti apories, rotiste elefthera.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...