Προς το περιεχόμενο

Να και η Tellas !!!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ταχύτητα πρόσβασης (download/upload)

Μηνιαία συνδρομή

384Kbps/128Kbps

34,00 €

512Kbps/128Kbps

52,00 €

1024Kbps/256Kbps

99,00 €

Ετσι να πεφτουν οι τιμες για το καλο μας!!!!!!!Καπου 25-30% πιο φτηνος ISP για ADSL.... :D :D :D

http://www.tellas.gr

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

kalimera na kano mia erotisei i tellas xreonei mono 34 +fpa kai tipote allo h kai xreosei apo ton ote??? kati tetio leei sto site... ( Η πληρωμή γίνεται με λογαριασμό που σας αποστέλλεται κάθε δύο μήνες (ο ΟΤΕ χρεώνει ξεχωριστά την πρόσβαση στο δίκτυο ADSL με δικό του τιμολόγιο).)

Δημοσ.
kalimera na kano mia erotisei i tellas xreonei mono 34 +fpa kai tipote allo h kai xreosei apo ton ote??? kati tetio leei sto site... ( Η πληρωμή γίνεται με λογαριασμό που σας αποστέλλεται κάθε δύο μήνες (ο ΟΤΕ χρεώνει ξεχωριστά την πρόσβαση στο δίκτυο ADSL με δικό του τιμολόγιο).)

Η διαφορα στην Tellas ειναι η παροχη προσβασης που ειναι αισθητα πιο μικρη απο τους αλλους ISP...Κατα τα αλλα δεν εχει διαφορες εκτος του οτι δινει και μια ωρα δωρεαν υπεραστικα το διμηνο σε οσους την χρησιμοποιουν και για σταθερη τηλεφωνια..Στον ΟΤΕ θα δινεις το παγιο της γραμμης 27.5 ευρω ειναι τωρα και 80 ευρω για τη γραμμη εφ απαξ καθως και 50 ευρω για τοποθετηση modem που ειναι ποανευκολη...Την εκανα σε 5 λεπτα εγω με την ACN που εβαλα.... :D :D

Δημοσ.
Η διαφορα στην Tellas ειναι η παροχη προσβασης που ειναι αισθητα πιο μικρη απο τους αλλους ISP...Κατα τα αλλα δεν εχει διαφορες εκτος του οτι δινει και μια ωρα δωρεαν υπεραστικα το διμηνο σε οσους την χρησιμοποιουν και για σταθερη τηλεφωνια..Στον ΟΤΕ θα δινεις το παγιο της γραμμης 27.5 ευρω ειναι τωρα και 80 ευρω για τη γραμμη εφ απαξ καθως και 50 ευρω για τοποθετηση modem που ειναι ποανευκολη...Την εκανα σε 5 λεπτα εγω με την ACN που εβαλα.... :D :D

Το κοκκαλομόντεμ το φορτώνεσαι ή τσου;

Δημοσ.

Εμ τι απ'έξω θα μείνει ο ληστής να πεινάσει;

Θέλει και αυτός τη μίζα του..... :lol:

Το καλύτερο όμως απ'όλα που δίνει η TELLAS δεν το είπατε ή δεν το βλέπω να επισημένετε και είναι πάρα πολύ βασικό .....

Virtual disk

Μία πρωτοποριακή ευκολία που σας παρέχει αποθηκευτικό χώρο 20ΜΒ για τα αρχεία σας. Έχετε πρόσβαση από οπουδήποτε στον κόσμο μέσω Ιντερνετ και μπορείτε να διαβάσετε, να αποθηκεύσετε και να μοιραστείτε αρχεία με άλλους, με την ίδια ευκολία που τα διαχειρίζεστε στον υπολογιστή σας!

Αυτό νομίζω είναι κάτι διαφορετικό και αξίζει .... :wink:

Δημοσ.

Πηρα τηλεφωνο να ρωτησω αν μπορουμε να χρησιμοποιησουμε το dsl modem που εχουμε ή αν πρεπει να παρουμε αλλλο του καλου Κυριου Σωκρατη...Περιμενω τηλεφωνο να μου πουνε αλλα το κουφο ειναι αλλου: Με ρωτησε η κοπελλα αν εχω απλη ή ISDN γραμμη . Ειπα ISDN και μου ειπε οτι το κοστος δεν ειναι 34 αλλα 52 ευρω για τη γραμμη μου...Ακουσον!!!!Ακουσον...Μπερδεψε την 384 με την 512 !!!!

Καταλαβα οτι εχει λαθος πληροφοριση και αφου επεμενα 2-3 φορες με εβαλε στην αναμονη..Σε λιγο μου ζητησε συγνωμη και ευχαριστησε για την επιμονη μου για να μην λεει ...μαλακιες και σε αλλους (δεν το ειπε ακριβως ετσι...) :D :D :D

Δημοσ.

'Οσο οι εταιρείες παροχής dsl κρέμονται από τα α...... του ΟΤΕ και αναγκαζόμαστε να πληρώσουμε τα 27€ που σε λίγο καιρό θα γίνουν 55, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα.

Δημοσ.
...να πληρώσουμε τα 27€ που σε λίγο καιρό θα γίνουν 55, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα.

Ας γινει κατι τετοιο και θα φυγει πυραυλος...(Δεν εχω DSL,ουτε θα βαλω βραχυπροθεσμα,λεμε τωρα...)

Δημοσ.

Ειχα ρωτησει χθες και για το θεμα των modem..... Με πηραν τηλεφωνο σημερα...Δεν μπορουν λεει να εγγυηθουν οτι η γραμμη θα δουλευει με αλλο modem εκτος τα Κοκκαλικα!!!! (εγω τα λεω ετσι...).Μα τους λεω εχω ηδη γραμμη του ΟΤΕ και εχω αλλο modem χωρις κανενα προβλημα...Με βαζουν στην αναμονη και σε 1 λεπτο η απαντηση ηταν κατηγορηματικη...Μονο τα modem του ΟΤΕ !!!!!!!!!!Αφου του εξηγησα οτι δεν τα εχω με τον υπαλληλο αλλα με την εταιρεια τους τα ειπα ενα χερακι με την παρακληση να τα μεταβιβασουν..Θα στειλω και σχετικο email...Αυτα!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Δημοσ.
Ειχα ρωτησει χθες και για το θεμα των modem..... Με πηραν τηλεφωνο σημερα...Δεν μπορουν λεει να εγγυηθουν οτι η γραμμη θα δουλευει με αλλο modem εκτος τα Κοκκαλικα!!!!

Είναι τρελοί αυτοί οι Ρωμαίοι!! Άλλωστε ειναι γνωστό. όλες οι γραμμές dsl στον κόσμο λειτουργούν με το κοκκαλομόντεμ.

Θυμάμαι κυκλοφορούσαν διάφορα κουφά που ρωτούσε ο κόσμος τις υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης, τώρα βλέπω να κυκλοφορούν τις μαλακίες που λένε οι υπηρεσίες αυτές, και θα ναι και καλύτερες.

Δημοσ.

Αν δεν υποστηρίξει το δημόσιο τον εαυτό του, ποιός θα τον υποστηρίξει; :evil:

Και γιά να παραφράσω μιά γνωστή παροιμία, "Το'να χέρι νίβει τ'άλλο, και τα δυό τον...Κόκκαλη" :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...