mariosmi11 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά χαίρεται έχω πάρει καινούργιο υπολογιστή και θέλω ένα αξιόπιστο inernet security.! Αυτή τι στιγμή έχω πάνω το microsoft essential. Έχω βρει σπασμένο το avg INTERNET SECURITY 2014 ποιο να προτιμήσω ?? να αφήσω αυτό που έχω η να βάλω AVG?
free@last Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Γιατί να βάλεις σπασμένο το AVG;Ρίξε μια ματιά κι εδώ.. http://www.mostiwant.com/blog/avg-internet-security-free-download-trial-serial-key/
Gtr34 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Το να βαλεις σπασμενο antivirus ειναι σαν να δινεις αντικλειδι του σπιτιου σου σε ενα περαστικο.<br><br> Απο δωρεαν antivirus προτεινω avira free .Αν θελεις σουιτα τοτε comodo internet security,δωρεαν και αυτο . 4
mariosmi11 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 ωραια ευχαριστώ παίδες... free@last ειναι αξιόπιστο αυτό που μ ειπες? gtr34 να σε ρωτησώ το comodo ειναι αξιόπιστο???
Gtr34 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Ειναι αρκετα καλο αλλα να ξερεις οτι ειναι ποιο πολυπλοκο στην λειτουργια του απο ενα σκετο antivirus .
arc Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Το να βαλεις σπασμενο antivirus ειναι σαν να δινεις αντικλειδι του σπιτιου σου σε ενα περαστικο.<br><br> σωστος
mariosmi11 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Τελικά αποφάσισα να πάρω καινούργιο internet security να αγοράσω δηλαδή . Σκέφτομαι ένα από τα παρακάτω Panda ή Eset smart security ή Avg εσείς ποιο από τα τρία θα προτείνατε?
thomasG4 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Τελικά αποφάσισα να πάρω καινούργιο internet security να αγοράσω δηλαδή . Σκέφτομαι ένα από τα παρακάτω Panda ή Eset smart security ή Avg εσείς ποιο από τα τρία θα προτείνατε? Αν και προσωπικά δεν θα πρότεινα να βάλεις internet security, γιατί τα θεωρώ αχρείαστα. Μπορείς να είσαι προστατευμένος μια χαρά άμα επιλέξεις κάποιο free antivirus (avast,bitdefender,avira και panda) σε συνδυασμό με 1-2 antimalware (malwarebytes anti-malware, superantispyware), μόνο για να κάνεις scan. Υπάρχει το avg internet security αυτή τη περίοδο δωρεάν Δες αυτό το topic http://www.insomnia.gr/topic/500147-softwaremegathread-δωρεαν-προγράμματα-λογισμικό/?p=52910155 http://sharewareonsale.com/s/free-avg-internet-security-2014-54-99-value#gzkJaFiUMMchsRDG.99
mariosmi11 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 ευχαριστώ πολύ !! θα το χρησιμοποιήσω το avg!!!!
bele Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Eγω θα προτεινω Κaspersky ή Norton Internet security αν θες να αγορασεις κατι καινουργιο...συμφωνα με ολα τα reviews που εχω κοιταξει, αυτα τα 2 εχουν την ποιο ολοκληρωμενη προστασια και τα λιγοτερα false allerts. Τα εχω δοκιμασει και τα 2 και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος..προς το παρον εχω το Kaspersky. Φυσικα ειναι λιγο "βαρια"..θες σιγουρα 4gb ram..cpu usage δεν εχουν παντος. offtopic: Γιατι αν μπουν σπασμενα τα IS ειναι κακο? Στα περισσοτερα γινεται trial reset και ετσι κι αλλιως παλι ολα τα updates γινονται απο τον official server της καθε εταιριας. 1
flik Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Eγω θα προτεινω Κaspersky ή Norton Internet security αν θες να αγορασεις κατι καινουργιο...συμφωνα με ολα τα reviews που εχω κοιταξει, αυτα τα 2 εχουν την ποιο ολοκληρωμενη προστασια και τα λιγοτερα false allerts. Τα εχω δοκιμασει και τα 2 και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος..προς το παρον εχω το Kaspersky. Φυσικα ειναι λιγο "βαρια"..θες σιγουρα 4gb ram..cpu usage δεν εχουν παντος. offtopic: Γιατι αν μπουν σπασμενα τα IS ειναι κακο? Στα περισσοτερα γινεται trial reset και ετσι κι αλλιως παλι ολα τα updates γινονται απο τον official server της καθε εταιριας. Κοίτα, αν το πάρεις γενικά, δε ξέρεις κανένα trial reset τι έχει. Απο αυτή την άποψη. Αν εσύ έφτιαχνες μόνος σου το trial reset, εννοείται οτι δεν θα επηρέαζε τη λειτουργία του προγράμματος. Παρά μόνο οτι δουλεύει σε trial (πχ στο eset δουλεύεις με trial servers, και μερικές φορές οι ενημερώσεις definitions ή program upgrades έρχονται λίγο πιο μετά). Μικρό το κακό. Το επιχείρημα δε, οτι αυτό το πρόγραμμα σπάει, αυτό δε σπάει, άρα είναι αξιόπιστο/αναξιόπιστο δεν στέκει πουθενά. 3
Sirios8e Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Προσωπικα, δεν βαζω avg, ουτε με..σφαιρες. 1
starky Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Eγω θα προτεινω Κaspersky ή Norton Internet security αν θες να αγορασεις κατι καινουργιο...συμφωνα με ολα τα reviews που εχω κοιταξει, αυτα τα 2 εχουν την ποιο ολοκληρωμενη προστασια και τα λιγοτερα false allerts. Τα εχω δοκιμασει και τα 2 και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος..προς το παρον εχω το Kaspersky. Φυσικα ειναι λιγο "βαρια"..θες σιγουρα 4gb ram..cpu usage δεν εχουν παντος. offtopic: Γιατι αν μπουν σπασμενα τα IS ειναι κακο? Στα περισσοτερα γινεται trial reset και ετσι κι αλλιως παλι ολα τα updates γινονται απο τον official server της καθε εταιριας. Καλημέρα, για υπολογιστή με λειτουργικό windows (χρησιμοποιώ και mac) συμφωνώ μαζί σου για το kaspersky. Χρησιμοποιούσα το AVG αλλά εδώ και 10 μέρες κατέβασα την trial του kaspersky internet security 2014 και ομολογώ ότι είναι πολύ καλύτερο. Βρήκα μάλιστα και προσφορά στο skroutz 3 άδειες με 41.82 ευρώ. Το μόνο που με προβληματίζει είναι η ram που όντως στο ένα pc μου είναι 2gb και το κάνει λιγάκι αργό. Τελικά αποφάσισα να πάρω καινούργιο internet security να αγοράσω δηλαδή . Σκέφτομαι ένα από τα παρακάτω Panda ή Eset smart security ή Avg εσείς ποιο από τα τρία θα προτείνατε? Δοκίμασε και το kaspersky internet security 2014 η άδεια για έναν υπολογιστή κάνει 30 ευρώ. Αν θέλεις κατέβασε την δοκιμαστική και μετά απο ένα μήνα βάζεις το κλειδάκι ;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα