skatopaido Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 ψαχνωντας για φτηνο σετακι επεσα πανω σε αυτο https://www.skroutz.gr/s/243607/Trust-Wireless-Deskset.html σημειωση:αποτι βλεπω δεν γινεται δωρεαν παραλαβη απο μαγαζι,οποτε πρεπει να προστεθουν το λιγοτερο 2,5ε για παραλαβη απο speedex 1
Captain Nemo Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Ναι δεν ξέρω αν έχουν μείνει φυσικά καταστήματα Multirama μάλλον μια αποθήκη θα υπάρχει όπως και το electroworld. 1
maxdore217 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Πάντως και έτσι να είναι με τα μεταφορικά : http://www.bestprice.gr/item/2151231463/trust-16607#item-prices νομίζω ότι είναι μια τίμια τιμή για κάποιον που θέλει να πάρει τώρα 1 να κάνει την δουλειά του . Εdit εμένα 13,41€ βγάζει ...για να έρθει σπίτι ( δεν θα το πάρω γιατί έχω ) αλλά πρέπει να μπει και στον τίτλο γιατί δεν υπάρχει άλλος τρόπος αφού δεν υπάρχει φυσικό κατάστημα . πάντως όπως και να έχει πάλι στο 5€ είναι περίπου η διαφορά ...οπότε αξίζει .
hasiotis_john Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Καλή προσφορά .., αν και θα προτιμούσα το 9.90 να ήταν η τελική τιμή! Όποιος θέλει με λίγα λεφτά παραπάνω, μπορεί με 19 ευρώ να πάρει αυτό της Microsoft από Public που σου δίνει δώρο μπαταρίες και φορτιστή αξίας 10 ευρώ! (Δωρεάν παραλαβή από το κατάστημα)
eko13 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Παντως ενα σετ trust που ειχα παλιοτερα δεν ηταν αποθεωση ποιοτητας, ενω το ποντικι (που χαλασε κιολας συντομα σε πυροβολητα) τελειωνε συντομα την μπαταρια, ενα ασυρματο ποντικι turbo-x που εχω τωρα κραταει πολυ πιο παραπανω με την μπαταρια... Τωρα αν το συγκεκριμενο ειναι βελτιωμενο σε αυτον τον τομεα δεν ξερω... Εχω δει προσφατα παντως multirama στην επαρχια...
bikey77 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Έχω πάρει 2 σετ της Trust και βγήκαν και τις δύο φορές off σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Την πρώτη φορά το θεώρησα τυχαίο γεγονός, τη δεύτερη απλά επιβεβαιώθηκε το ρητό "η φθήνια τρώει τον παρά". 2
maxdore217 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Καλή προσφορά .., αν και θα προτιμούσα το 9.90 να ήταν η τελική τιμή! Όποιος θέλει με λίγα λεφτά παραπάνω, μπορεί με 19 ευρώ να πάρει αυτό της Microsoft από Public που σου δίνει δώρο μπαταρίες και φορτιστή αξίας 10 ευρώ! (Δωρεάν παραλαβή από το κατάστημα) ε, τότε αυτό είναι καλύτερο! ( βέβαια ο φορτιστής αυτός είναι μια αηδία και μισή αλλά οκ δώρο είναι ) 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Ναι δεν ξέρω αν έχουν μείνει φυσικά καταστήματα Multirama μάλλον μια αποθήκη θα υπάρχει όπως και το electroworld. To οποιο απο χθες δεν υπαρχει πλεον ουτε τυπικα, "συγχνωνευτηκε" με το αδερφακι του.
LLLEFTERIS Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Τα Multirama τα εχει εξαγορασει αλλη εταιρια η απλα εκλεισαν τα φυσικα καταστηματα και πλεον μονο μεσω ιντερνετ και κουριερ δουλευουν;
sakkisaa Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Έχω πάρει 2 σετ της Trust και βγήκαν και τις δύο φορές off σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Την πρώτη φορά το θεώρησα τυχαίο γεγονός, τη δεύτερη απλά επιβεβαιώθηκε το ρητό "η φθήνια τρώει τον παρά". +1000
ekkli Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Τα Multirama τα εχει εξαγορασει αλλη εταιρια η απλα εκλεισαν τα φυσικα καταστηματα και πλεον μονο μεσω ιντερνετ και κουριερ δουλευουν; ο επιχειρηματίας Γερμανος είδε ότι τα Public έχουν πολύ πιο πολλά κέρδη και το έριξε εκεί, όλα τα φυσικά καταστήματα Multirama κλείνουν ενώ συνήθως οι υπάλληλοι μεταφέρονται στα Public που ανοίγουν παραδίπλα. 1
skatopaido Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 οι τυποι ειναι αθλιοι .μολις μου στειλαν (1 βδομαδα μετα) οτι ακυρωθηκε η παραγγελια λογω ελλειψης κτλ. οτι να ναι
Captain Nemo Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 οι τυποι ειναι αθλιοι .μολις μου στειλαν (1 βδομαδα μετα) οτι ακυρωθηκε η παραγγελια λογω μη ελλειψης κτλ. οτι να ναι Μα τι περίμενες μην που πεις ότι ήθελες και να παραλάβεις γιατί θα πηδηχτώ απ' το παράθυρο. Αντί να είσαι ευγνώμων που έκατσαν και σου έστειλαν ολόκληρη ηλεκτρονική επιστολή παραπονιέσαι κιόλας μα σαν δεν ντρέπεσαι. Θέλω να ελπίζω ότι τους έβαλες θετική αξιολόγηση αλλιώς θα είσαι πολύ shitkid 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Εμενα μου ηρθε email οτι ειναι στην κουριερ για να παω να το παρω. Ειμαι υπο σκεψιν μετα απο αυτα που διαβασα εδω μεσα και μαλλον δεν θα το παρω, ποιο πολυ βαριεμαι να τρεχω στην Θηβων παρα τα 12 ευρω που θα χασω σε περιπτωση που ειναι μαπα το καρπουζι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα