Προς το περιεχόμενο

thleoptikes anazitiseis

epote

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

edaksei den einai olla xalia sti tileorasi...

an kai de pistevo na exete ora na vlepete tileorasi...

posi ora katheste spiti? eite gia douleia eite gia otidipote...

kai tis ores pou eiste spiti de tha protimisete kana paixnidaki sto pc i se konsola apo to xazokouti? ego to protimo...

vlepo mono reportaz xoris sinora...eksairetiko dokimadair opote to vlepo einai san na ksipnao apo to lithargo pou prospathoun na mas valoun einai san na sou faneronetai i alithia mprosta sou...

champion's league gia na do ligo podosfairo apofevgo ellinikes omades vevaia pali kala fetos pou einai kai i et1 kai paizei 2 agones...

ade pote tha erthei o epomenos giros na meinoun oi kales omades

cartoons evlepa fanatika mexri proteinos dragonball kirios alla meta apo tis ateleiotes epanalipseis to pira kai to eida ollo kathos kai to epomeno to GT giati mou eixan spasei ta nevra...kai telos kamia seira elliniki i teleftaia pou mou arese itan to ax kai na kseres kai s'agapo m'agapas. afta....kai kamia tainia an tixei..

Δημοσ.

LL_Neo wrote:

Πάντως εξακολουθώ να πιστεύω οτι ο ilos είναι θεομπαίχτης

Ilos το σπίτι σου θα σωθεί, αν ζητήσεις συγνώμη γονυπετής απο το λαο της Μόνικα, τον οποίο και έχω την υψιστή, επι γης, τιμή να εκπροσωπώ. Επίσης δεν που απάντησες τι εννοείς στατικές εικόνες

LoooooooooooooooL !!! :D :) :o :shock: :? :lol: :P

1)Μου άρεσε ιδιαίτερα αυτό το "θεομπαίχτης" !

{Ναι, έχω τελειώσει το Λύκειο προ πολλού και ξέρω τι σημαίνει}

2)Τι εννοώ στατικές ?!

Κάτι (πρόσφατο, χωρίς photoshop) που να φαίνεται πως μπορεί να το κουλαντρίσει και να μην φεύγει πέρα-δώθε το "χαλάκι" :roll:

3)Ποιό λαό μιλάς? Δεν βλέπω τζερτζελέ, μόνος σου έχεις μείνει (αν και μεσάτος με mods κτλ.) Εξαιρώ βέβαια το ΘΗΡΙΟ (κρατάτε το...)

4)Όπως βλέπεις δεν παρεξηγούμαι ότι και να πεις ακόμα και απευθείας προσβολές του τύπου...

πιο γέλιο ρε ψηλέ; Εγώ έχω ήδη βρει τη διεύθυνση του ilos και ετοιμάζομαι να του κάψω το σπίτι.

και κυρίως...

ΜΠΑΝ τον π@#$@η εδώ και τώρα.

Κάποια στιγμή οι λεχρίτες που είναι διορισμένοι ως moderators, πρέπει να αρχίσουν να παίρνουν στα σοβαρά τα καθήκοντα τους και να προστατεύουν τους θεσμούς. Υπήρξε βαρύτατη προσβολή των χρηστών ηθών πολλών μελών του forum απο το θρασύτατο χρήστη ilos. Σας προκαλώ να προβείτε στις κατάλληλες ενέργειες. Και ξέρετε με ποια ακριβώς ιδιότητα σας ομιλώ αυτή τη στιγμή. Είμαι εκλεγμένος...

αλλά και...

β) Η σύγχρονη οπτική κάνει θαύματα. Θα σου πρότεινα να αρχίσεις να σκέπτεσαι το ενδεχόμενο να φορέσεις γυαλιά. Αν ήδη φοράς γυαλιά θα σε συμβούλευα να τα καθαρίσεις. Πρέπει να έχουν πιάσει δυο δάχτυλα μπίχλι.

Καλά το τελευταίο το ανταπέδωσα και εγώ, αλλά όχι με τόσο άκομψο τρόπο.

Πάντως μπορείς να συνεχίσεις να βρίζεις και να ορίεσαι, I will just sit back and enjoy with the others...

Όσο για το Μονικομπούστο προτείνω τον πλεον δημοκρατικό τρόπο ένα poll για το πως τον κρίνουμε αυτήν την στιγμή up or down!

Αμά θέλετε σας στέλνω και το php για να μην πιάνουν και τα ρομποτάκια του φανάτα!

Καλή λοιπόν η πλάκα αλλά κομμένη, γιατί θα έχουν δίκιο τα παιδιά (ο θεός να τους κάνει είναι ΒΑΝΜΕΝ) να το κλειδώσουν για να μην δώσουν λαβές σε άλλους χειρότερους από εμάς (ναι υπάρχουν!) να επαναλάβουν χειρότερα flames με την συμμετοχή όλων...

Αυτό πιστεύω είναι το μόνο που παραδέχομαι την ενοχή μου : I am the firestarter!!! :twisted:

Απο εδώ άρχισαν όλα (Ήμαρτον που να το φανταστώ!):

Tears Of The Sun με λένε...

Περιμένω και την νέα των Khoen...

Ξύπνα παίζουν και καλύτερα...

Της συγκεκριμένης ο βύζος έχει φτάσει να της ρίχνει τρικλοποδιά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ POST

Γιατί εγώ και ο LL_Neo το κάναμε chat room...

Δυσκολεύονται όλοι να καταλάβουν πλεον αν εξακολουθεί να είναι forum.

Sorry δεν το ξανακοιτάζω, όποιος θέλει να βρουν αντίκρισμα τα πικρόσχολα λόγια και προσβολές του pm! :wink:

Δημοσ.

Μα γι'αυτό με εξέλεξαν πρόεδρο. Για να τους εκπροσωπω. Κοινώς όπου βλέπεις εμένα ακολουθούν μιλλιούνια οι οπαδοί

Δημοσ.

lol ela entaksi to stamatame edo:) den tha kleidoso to topic, apla allo post asxeto me to thema tha to diagrapso

no offence se kanena, outos h allos ksefigame apo to topic:) elpizo kanenas apo tous dio sas na tsatistike kathara xioumoristikes oi protheseis olon:) cheers

• Super Moderators
Δημοσ.

Να προσθέσω απλά ότι, όπως φαίνεται, όταν οι συνομιλητές έχουν χιούμορ και δεν παρεξηγούνται με την πρώτη ευκαιρία, όλοι περνάμε καλά. Χαιρετώ, πάω να γλύψω κανά κόκκαλο...

O paredwsianos skylos™

Δημοσ.

Αμα τους δείς και οι δυό μαυρισμένα μάτια έχουν απο το ξύλο που παίξανε!!Ασε που κάνουν σε μας τους πολιτισμένους..ΚΤΗΝΗ! :P

Λοιπόν θέλω να εκφράσω την απορία μου. Το αγαπητό MEGA έδωσε 3.000.000 ευρώ για αυτην την παραγωγή(SURVIVOR). Δεν μπορούσαν να δώσουν τα 3.000 απο αυτά για να δούμε επιτέλους ενα σοβάρο και On-time site?!?!? έλεος δηλαδή

Μην ξεχνάμε η λεπτομέρεια κάνει τον πρωταθλητή!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...