epote Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2003 tha liftei ypopsin apo th dhhkish h diamartiria tou ll_neo, oi kiroseis tah einai varitates [monica fan mode off]
dim_b Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 ΜΠΑΝ τον π@#$@η εδώ και τώρα. Κάποια στιγμή οι λεχρίτες που είναι διορισμένοι ως moderators' date=' πρέπει να αρχίσουν να παίρνουν στα σοβαρά τα καθήκοντα τους και να προστατεύουν τους θεσμούς. Υπήρξε βαρύτατη προσβολή των χρηστών ηθών πολλών μελών του forum απο το θρασύτατο χρήστη ilos. Σας προκαλώ να προβείτε στις κατάλληλες ενέργειες. Και ξέρετε με ποια ακριβώς ιδιότητα σας ομιλώ αυτή τη στιγμή. Είμαι εκλεγμένος...[/b'] Ήρεμα Πρόεδρε. Θα πάθεις τίποτε...
ilos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 Ξύπνα παίζουν και καλύτερα... Της συγκεκριμένης ο βύζος έχει φτάσει να της ρίχνει τρικλοποδιά LooooooooooooooooooL WW3 Ξανά για να ξυπνήσεις!!! Αν είναι να με σταυρώσει ο banman και να της ανέλθει πάλι ο βύζος, σταυρώστε με... :oops: Και εγώ ΚΑΠΟΤΕ πιο κολλημένος ήμουνα! (Τώρα ας βάλει το νυστέρι του ο Φουστάνος) :oops: LL_Neo στο sig σου παρατήρησα οτί όλες οι φωτο είναι στατικές. Φαίνεται φοβάσαι μη σου ρίξει καμιά και σένα...
ilos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 --Μαζόχας MODE ON-- Ακόμα να με βαρέσετε? --Μαζόχας MODE OF--
dim_b Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 Μου φαίνεται ότι πας γυρεύοντας. Αν αμολύσει ο epote τον paredwsiano σκύλο, δε σε σώζει τίποτε LL_Neo στο sig σου παρατήρησα οτί όλες οι φωτο είναι στατικές.Φαίνεται φοβάσαι μη σου ρίξει καμιά και σένα... Μην του κολλάς πολύ, γιατί είναι ικανός να βάλει καμιά animated gif στην υπογραφή του και θα κάνουν μιά ώρα να ανοίξουν οι σελίδες. Άσε καμιά δεκαριά μέρες ακόμη, να βάλω το ρημάδι το DSL.
psilos2000 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 έχει γελιο η κοντρα μεταξύ σας, αλλα Thleoptikes anazitiseis....
LL_NEO Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 πιο γέλιο ρε ψηλέ; Εγώ έχω ήδη βρει τη διεύθυνση του ilos και ετοιμάζομαι να του κάψω το σπίτι. α) Καταρχάς τα βυζιά της κοπέλας είναι τούμπανο αλλά ας μην το κάνουμε θέμα. β) Η σύγχρονη οπτική κάνει θαύματα. Θα σου πρότεινα να αρχίσεις να σκέπτεσαι το ενδεχόμενο να φορέσεις γυαλιά. Αν ήδη φοράς γυαλιά θα σε συμβούλευα να τα καθαρίσεις. Πρέπει να έχουν πιάσει δυο δάχτυλα μπίχλι. γ) Τι εννοείς ακριβώς στατικές φωτογραφίες; Σόρρυ αλλά δεν το πιασα
The_Judas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2003 Πολύ σωστός ο ομοϊδεάτης (αντιγραφή το προηγούμενο post μου έκανες?) ΑΛΛΑ μια σοβαρή διόρθωση: την λέξη ΠΟΛΙΤΕΣ με την λέξη ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ. Δε νομίζω να είπαμε το ίδιο πράγμα ... Εγώ μέσα στις άθλιες σειρές και κωμωδίες περιλαμβάνω και το ποδόσφαιρο Επίσης δεν πιστεύω ότι πρέπει να διαχωρίζουμε τον πολίτη από τον τηλεθεατή , όταν ανέφερα τη λέξη πολίτης δεν την εννοούσα με την αριθμητική της έννοια.Σίγουρα οι πολίτες δεν ταυτίζονται αριθμητικά με τους τηλεθεατες αλλά το επίπεδό τους έχει κάποια κοινά. Κατά τα άλλα πολλοί από μας κατάφεραν να γελοιοποιήσουν το αρχικό θέμα μιλώντας για τα βυζιά της Μόνικα Μπελούτσι
LL_NEO Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2003 Το αρχικό θέμα της συζήτησης ήταν να αναφέρουμε εδώ διάφορες προβολές της ελληνικής τηλεόρασης. Απλώς το θυμίζω γιατί προφανώς το ξέχασες. Τώρα αν εννοείς ότι γελιοποιήθηκε η συζήτηση για την ποιότητα στην ελληνική τηλεόραση με την αναφορά στο στήθος της Μπελούτσι, ε μάλλον το αντίθετο έγινε...
epote Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2003 psit paixtes:P vristite sta plaisia tis plakas as min sovarepsoume kai amolisoume to teras:P
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2003 Super Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2003 /me περιμένει να μου αμολήσουν τα λουριά...
ilos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2003 LL_Neo wrote: πιο γέλιο ρε ψηλέ; Εγώ έχω ήδη βρει τη διεύθυνση του ilos και ετοιμάζομαι να του κάψω το σπίτι. Βαλτός είσαι και συ ρε φίλε, τώρα μετα από 1000 χρόνια που παίρνω το πτυχίο και μένω άστεγος (ή χειρότερα στη μαμά) Τώρα αν εννοείς ότι γελιοποιήθηκε η συζήτηση για την ποιότητα στην ελληνική τηλεόραση με την αναφορά στο στήθος της Μπελούτσι, ε μάλλον το αντίθετο έγινε... Σωωωστός αλλά στραβός The_Judas wrote: Δε νομίζω να είπαμε το ίδιο πράγμα ... Εγώ μέσα στις άθλιες σειρές και κωμωδίες περιλαμβάνω και το ποδόσφαιρο Επίσης δεν πιστεύω ότι πρέπει να διαχωρίζουμε τον πολίτη από τον τηλεθεατή , όταν ανέφερα τη λέξη πολίτης δεν την εννοούσα με την αριθμητική της έννοια.Σίγουρα οι πολίτες δεν ταυτίζονται αριθμητικά με τους τηλεθεατες αλλά το επίπεδό τους έχει κάποια κοινά. Και εγώ φίλε μου με την πληθώρα και τον κορεσμό της μπάλας σήμερα, μαζί σου. Είναι και σχετικά φτηνό (υπο την έννοια του εύκολου όχι στα φράγκα) τηλεοπτικό προϊόν. Αλλά σε μένα πουλάει φίλε μου (και ας με πρήζει τις Τετάρτες η κ@$$$$α η γκόμενα). Όσο για το δεύτερο μέρος LooooooooooooL!!! Εγώ δεν βλέπω κανένα κοινό σε μένα και στον περίγυρό μου με αυτή την γλίτσα που κυριαρχεί στην ελληνική τηλεόραση. Αν της κόψεις την μπάλα, τις τσόντες (αν και αυτές της πλάκας είναι) και 1-2 εκπομπές στα κρατικά όπως το eurobus ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ 0. Δηλαδή πρέπει να μπούμε όλοι στο καλούπι, δεν γίνεται.
ilos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2003 και 1-2 εκπομπές στα κρατικά όπως το eurobus Και τελείωσε και αυτό... Μακάρι να παίξει επανάληψη αλλά δεν το βλέπω...
LL_NEO Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2003 Νομίζω ότι δεν ξεφύγαμε απο την πλάκα. Αν μ@λ@κίστηκα και το παράκανα προσβάλοντας καποιον ζητάω συγνώμη. . . . Πάντως εξακολουθώ να πιστεύω οτι ο ilos είναι θεομπαίχτης Ilos το σπίτι σου θα σωθεί, αν ζητήσεις συγνώμη γονυπετής απο το λαο της Μόνικα, τον οποίο και έχω την υψιστή, επι γης, τιμή να εκπροσωπώ. Επίσης δεν που απάντησες τι εννοείς στατικές εικόνες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.