epote Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 anoigo ayto to topic gia plirofories sxetika me programata ths thleorashs (nai kai to survivor). ALLA OXI koutsompolia OXI warez ktl kai kyrios EUPREPIA
epote Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 lol nice nice:) an kai topic to ekana giati sizitagan gia to survivor, kai ithela ola ayta na einai sigentromena alla pire poly kaliterh troph to topic:)
dim_b Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 Δεν είναι και τόσο καλή η τροπή γιατί τώρα θα μπερδεύεται το survivor και το big brother με τον Χίτσκοκ και τον Παζολίνι Καλύτερα να γίνει ένα sticky με προτάσεις ταινιών που παίζονται στην τηλεόραση και να μείνει αυτό το topic γιά το σκόπο που ξεκίνησε.
ilos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2003 ΟΧΙ ΑΛΛΑ REALITY GAMES (και δη ξενόφερτα)!!! Keep up the good work guys!
epote Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2003 ΟΧΙ ΑΛΛΑ REALITY GAMES mallon den eides th diafimistikh kampania tou mega...to survivor DEN einai paixnidi! :D:D:D:D
dim_b Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2003 Ούτε εγώ δεν την είδα. Τι λέει ότι είναι;;;; :lol:
Marcos_Aurilius Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2003 Πάντως, για να καταθέσω την αρνητική ψήφο μου, και μιας και το άλλο thread κλειδώθηκε (αυτό περι του ΑΝΤ1...) και συνεχίζει εδώ: Συμφωνώ 100% με τον φίλο psilos2000 που έγραψε όσα έγραψε. Παρακολουθώ χρόνια τα δύο κανάλια και μπορώ να γράψω άλλα τόσα και άλλα τόσα παραδειγματα. Ξαφνικά νιώθω ότι δεν είμαι μόνος μου... Δεν συνεχίζω γιατί ήδη με δουλευουν κάποιοι φίλοι μου για το ότι εκφράζω έντονα την άποψή μου επι του θέματος...
epote Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2003 anaforika me to oti o ant1 einai tou kolou ? poio elliniko kanali den einai? to mega? giati? o ant1 toulaxiston vazei xfiles from time to time
ilos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2003 Φίλε μου τα περισσότερα (αν όχι όλα) τα κανάλια είναι του κώλου, γιατί πολύ απλά και ο σύγχρονος Έλληνας ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ (στην συντριπτική πλειοψηφία) είναι του ΚΩΛΟΥ. Εξού και το τρίπτυχο Reality-Magazina-Football. Το football πουλάει σε εμένα, αλλά όχι στην γκόμενα δυστηχώς. ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΩΣΤΟ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ Τις τσόντες τις θεωρώ ότι πιο εποικοδομητικό μπορεί να βάλει ένα κανάλι σήμερα (μείωση της υπογεννητικότητας, αφαίρεση αρνητικής ενέργειας - άγχους με ευχάριστο και κατανοητό τρόπο, μέχρι και μείωση της εγκληματικότητας). Εξάλλου αν φτάσει να πληρώνουμε και για αυτό...
psilos2000 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2003 Πολέμαρχε Avrilius σε χαιρετώ epote - Τουλάχιστον το Mega προσπαθεί και κατα την άποψή μου διατηρεί μια αξιοπρέπεια στις κινήσεις του, κ αποδεικνύει οτι δεν είναι απαραίτητα ο κιτρινισμός, τα πισωπλατά μαχαιρόματα και ο άκρατος ανταγωνισμός για να πετύχει ενα κανάλι. Το αμέσως επόμενο κανάλι που μου έρχεται στο μυαλό που κάνει την δουλεία του αξιοπρεπός ειναι η TV100 αλλα είναι τοπικο της Θεσσαλονίκης.
damn3 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2003 kathe proi ston ANT1 eblepa hans kai gretel (fysika to idio episodio), to dixnei akoma? lol to eixa dei toulaxiston 10 fores...
Dreamstorm Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2003 exo stamatisei pia na parakoloutho...ektos apo tis ilithies,oloxazes (opos lene kai edo stin kriti) ekpompes einai kai oi diafimiseis.10 me 15 lepta diafimiseon einai aparadekto kai ama ta lamogia den ta epairnan gia na min tirisoun to nomo pou einai 3 lepta diakopi to kathe kanali tha eixe kleisei apo xreokopia. Tsantizomai me ton kathe tixarpasto pou ginetai eidolo kai iroas. Miso ta kathe eidous reality. Miso tis diafimiseis. Miso ta deltia eidiseon pou exoun ginei show kai koutsompolia. Miso tous dimosiografous. Na deite pou se ligo kairo pou tha paiksei o arxontas apo to mega posi ora tha kratisei....einai 3 ores tainia,vale 1,5 ores diafimiseis kai to deltio eidiseon....tha ksekinisei i tainia stin 9(ama ksekinisei akrivos) kai tha teleiosei stis 3... :twisted: Miso pou ola ta kanalia exoun apeutheias metadosi otan exei ginei kati.. Milaei o simitis na sou ola ta kanalia apeutheias metadosi...grrrr.... Miso tin elliniki tileorasi,genika miso tin tileorasi............ Monadikes ekpompes pou aksizoun:georgiou,x-files kai autos o tipos me tis profiteies tou nostradamou arga to vrady ston ant1.elpizo o arnaoutoglou na dosei kati diaforetiko...kataramenes epoxes...
Marcos_Aurilius Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2003 Miso tin elliniki tileorasi,genika miso tin tileorasi... Παίζεται κανένα τραυματικό σύνδρομο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.