Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα HTC Magic, HTC Wildfire, HTC Desire, HTC One S… Απλά δεν ξανά αγοράζω τίποτα από την HTC γιατί απλά δεν σέβεται τους πελάτες της όσο πρέπει αφού δεν προσφέρει ουσιαστικά καμιά υποστήριξη για κινητά που όταν κυκλοφορούν κάνουν πάνω κάτω και 1-2 μηνιάτικά.  

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Κ αφού λέμε για το one x ότι μένει στην 4.2.2 μια χαρά είναι....το ρουταρεις κ του βάζεις κ την 5.1.1,,,λέμε τώρα....Μακρά καλύτερο από τα σκατοσαμσουνγκ κ τα λαγκαρισματα τους...Ας σοβαρευτούμε λίγο γιατί σύγκριση μεταξύ samsoung k HTC ποτέ.....

• Like 2
Δημοσ.

παει η παλια ναυαρχίδα δεν περνει αναβαθμιση ποια πρεπει να παρετε νεα μοντελα για να μην κλησει η ετερια τριγονα καλαντα μεσα στην htc παρτε νεα μοντελα πριν κλεισει το μαγαζι λυπαμαι αλα την πατησαν οσοι πηραν αυτα τα προιοντα πουλιστετα και πηγενεται στα ποιο νεα

Δημοσ.

Πάγια τακτική της htc αυτή. Το ίδιο κάνει εδώ και χρόνια με τα κινητά της. Παθών και εγώ με το desire hd που είχα αγοράσει το 2011. Μακρυά και αγαπημένοι με την εταιρία.

• Like 1
Δημοσ.

Και μετά σου λένε πάρε android κινητό.Για ποιον λόγο;για να μην παίρνει αναβαθμίσεις;για να laggaρει ακόμα και με τα καλύτερα κινητά; Να μου λείπει,windows phone και είμαι μια χαρά ;)

Ρε αδερφε που κολλαει το λογισμικο με αυτο που λες? Η Google κανονιζει ποια κινητα της καθε εταιριας θα αναβαθμιστουν? Εδω και τοσα χρονια ξερουμε ΟΛΟΙ οτι HTC=υποστηριξη λογισμικου για 1,5 χρονο το πολυ. Οσοι αγοραζουν HTC το ξερουν. Και αν δεν το ξερουν δικο τους προβλημα. Ας προσεχαν/ρωτουσαν/ενδιαφεροντουσαν να μαθουν που θα δωσουν τα λεφτα τους.

Και εννοειται πως την υποθεση με την αναβαθμιση των wp8 που για το 99,9% των συσκυων εγινε wp7.99999 "γιατι 8 θα παρουν ΜΟΝΟ τα καινουρια" την εχουμε ξεχασει ολοι και τωρα τα wp ειναι τα τελειοτεροτερα!!!

Μονο η apple αναβαθμιζει αβερτα, αλλα μην ξεχνας οτι σκας 700€ για να παρεις ενα smartphone χειροτερο απο ενα Nexus (παραδειγμα), χωρις να εχεις τη δυνατοτητα να το παραμετροποιησεις καθολου. 

Και τελος, iphone4 και iphone5 εχουν το ιδιο os.

-Ναι αλλα το 5 ειναι καλυτερο απο το 4.

-Μα και τα 2 το τρεχουν το ιδιο smooth.

-Αλλα το 5 ειναι καλυτερο.

-Μα δεν προσφερει τιποτα παραπανω απο το 4.

-Ειναι καλυτερο.

-Πως γινεται αφου το 4 κανει ακριβως τα ιδια πραγματα.

-Ειναι iphone5 και ειναι καλυτερο

-Οκ. Γιατι ειναι καλυτερο? Τι κανει που δεν κανει το 4? 

-Εχει μεγαλυτερη οθονη, χωρις να ειναι σαν παντοφλα οπως το δικο σου

-Οποτε γι'αυτο ειναι καλυτερο?

-Ναι

-Αρα εδωσες 700€ για να παρεις μια ιντσα? (πραγματικη συζητηση που ειχα με φιλο απο τους πρωτους κατοχους iphone5)

Δημοσ.

Μάλλον διώχνουν τους χρήστες τους αφού έχω το κινητο αλλα με την 4.2.2 είναι πολυ γρήγορο, γιατί τωρα δεν θα πάρει νέα έκδοση το ξέρουμε, θέλουν μονο κέρδη...

Δημοσ.

Δεν περίμενα τιποτα λιγότερο απο την HTC. Τόσα χρόνια πελάτης τους, τόσες ναυαρχίδες και ποτέ δεν ημουν ευχαριστημένος με αυτήν τους την πολιτική.

Λες και αν δώσουν την KitKat στο One X θα καθήσουν ολοι στα αυγά τους με το One X και δεν θα πάρουν το επόμενο. Ίσα ίσα θα λεγαμε μπράβο και θα μέναμε μαζί της.

Άσε απο τιμές. Στην αρχή ΠΑΝακριβα, μετά απο μισο χρόνο ξεφτίλα και στην μεταπώληση ακόμη χειρότερα.

Τουλαχιστον παιρνεις iphone το κρατάς κανα 2 χρόνια εχοντας το τελευταίο OS και τα τελευταια κολπάκια και στο τέλος το πουλας σε πολύ καλή τιμή και άντε γειά.

Και ΠΡΟΣΟΧΗ. αυτό το λεω εγώ που ειμαι Apple hater κατα κύριο λόγο. Αυτό ομως δεν αναιρεί τα γεγονότα!

Φιλικά.

Δημοσ.

ρε παιδια νταξ...μην υπερβαλετε και εσεις οπως εκανε μια ερωτηση ενα παιδι πιο πανω την συσκευη την εχετε και σας φαινεται οτι θελει αναβαθμιση για να παει καλυτερα?

με την ηδη υπαρχουσα εκδοση δε θελει τιποτα παραπανω, ειναι ηδη παρα πολυ καλο...

το να περασεις οτι θες στο κινητο ειναι υποθεση 10 λεπτων...και τωρα οσοι το εχουμε και θελουμε να περασουμε την κατκατ εκδοση, αμα ηταν να περιμεναμε την htc, θα ειχαμε παρει iphone...

Δημοσ.

εγω να ρωτησω τωρα κατι???

υπαρχει κατι επισημο για τις αντιστοιχες ναυαρχιδες του 2012 των αλλων εταιρειων (πχ S3) οτι θα παρουν 4.4.2???

γιατι απο οσο διαβαζω, μονο φημες ακουγονται για τις περσινες ναυαρχιδες, και τιποτα επισημο.

το One X ξεκινησε me 4.0, πηρε αμεσως 4.1 και τον προηγουμενο Αυγουστο πηρε ΚΑΙ 4.2, και καποιοι μιλανε για 0 αναβαθμισεις.

Δημοσ.

Δεν περίμενα τιποτα λιγότερο απο την HTC. Τόσα χρόνια πελάτης τους, τόσες ναυαρχίδες και ποτέ δεν ημουν ευχαριστημένος με αυτήν τους την πολιτική.

Λες και αν δώσουν την KitKat στο One X θα καθήσουν ολοι στα αυγά τους με το One X και δεν θα πάρουν το επόμενο. Ίσα ίσα θα λεγαμε μπράβο και θα μέναμε μαζί της.

Άσε απο τιμές. Στην αρχή ΠΑΝακριβα, μετά απο μισο χρόνο ξεφτίλα και στην μεταπώληση ακόμη χειρότερα.

Τουλαχιστον παιρνεις iphone το κρατάς κανα 2 χρόνια εχοντας το τελευταίο OS και τα τελευταια κολπάκια και στο τέλος το πουλας σε πολύ καλή τιμή και άντε γειά.

Και ΠΡΟΣΟΧΗ. αυτό το λεω εγώ που ειμαι Apple hater κατα κύριο λόγο. Αυτό ομως δεν αναιρεί τα γεγονότα!

Φιλικά.

φιλε μου, ΟΛΑ τα android κινητα πεφτουν πολυ σε τιμες σε μικρο διαστημα...παρολα αυτα, τα htc κρατανε υψηλοτερες τιμες (μπορεις να το δεις και τωρα στο skroutz) ενω και σαν μεταχειρισμενα ειναι ακριβοτερα απο τους αμεσους ανταγωνιστες.

την apple την αφηνω απ'εξω γιατι απλα εχει διαφορετικη τιμολογιακη πολιτικη

Δημοσ.

Ρε αδερφε που κολλαει το λογισμικο με αυτο που λες? Η Google κανονιζει ποια κινητα της καθε εταιριας θα αναβαθμιστουν? Εδω και τοσα χρονια ξερουμε ΟΛΟΙ οτι HTC=υποστηριξη λογισμικου για 1,5 χρονο το πολυ. Οσοι αγοραζουν HTC το ξερουν. Και αν δεν το ξερουν δικο τους προβλημα. Ας προσεχαν/ρωτουσαν/ενδιαφεροντουσαν να μαθουν που θα δωσουν τα λεφτα τους.

Και εννοειται πως την υποθεση με την αναβαθμιση των wp8 που για το 99,9% των συσκυων εγινε wp7.99999 "γιατι 8 θα παρουν ΜΟΝΟ τα καινουρια" την εχουμε ξεχασει ολοι και τωρα τα wp ειναι τα τελειοτεροτερα!!!

Μονο η apple αναβαθμιζει αβερτα, αλλα μην ξεχνας οτι σκας 700€ για να παρεις ενα smartphone χειροτερο απο ενα Nexus (παραδειγμα), χωρις να εχεις τη δυνατοτητα να το παραμετροποιησεις καθολου. 

Και τελος, iphone4 και iphone5 εχουν το ιδιο os.

-Ναι αλλα το 5 ειναι καλυτερο απο το 4.

-Μα και τα 2 το τρεχουν το ιδιο smooth.

-Αλλα το 5 ειναι καλυτερο.

-Μα δεν προσφερει τιποτα παραπανω απο το 4.

-Ειναι καλυτερο.

-Πως γινεται αφου το 4 κανει ακριβως τα ιδια πραγματα.

-Ειναι iphone5 και ειναι καλυτερο

-Οκ. Γιατι ειναι καλυτερο? Τι κανει που δεν κανει το 4? 

-Εχει μεγαλυτερη οθονη, χωρις να ειναι σαν παντοφλα οπως το δικο σου

-Οποτε γι'αυτο ειναι καλυτερο?

-Ναι

-Αρα εδωσες 700€ για να παρεις μια ιντσα? (πραγματικη συζητηση που ειχα με φιλο απο τους πρωτους κατοχους iphone5)

Καλα το τελευταιο κομματι το λες για πλακα φανταζομαι. 

Για να γελασουμε...δεν το πιστευεις...

Για να μην πω οτι η ιντσα ειναι μιση ...

Ελπιζω να γελασανε και αλλοι... 

• Like 1
Δημοσ.

φιλε μου, ΟΛΑ τα android κινητα πεφτουν πολυ σε τιμες σε μικρο διαστημα...παρολα αυτα, τα htc κρατανε υψηλοτερες τιμες (μπορεις να το δεις και τωρα στο skroutz) ενω και σαν μεταχειρισμενα ειναι ακριβοτερα απο τους αμεσους ανταγωνιστες.

την apple την αφηνω απ'εξω γιατι απλα εχει διαφορετικη τιμολογιακη πολιτικη

Ναι φιλε μου συμφωνώ σε αυτό που λες. 

Εγώ προσωπικά υπήρξα κάτοχος και iOS και Android Και προσφάτως Windows phone 8. Μπορώ να σου βρώ πολλά πλεονεκτήματα και τρομερα μειονεκτήματα σε ΟΛΑ. Ειδικά HTC Οπως ειπα, ΟΛΑ τα εχω αγοράσει ή τα εχω δουλέψει διεξοδικά. Ειμαι της άποψης ΑΝ θα παρεις Android ΠΡΕΠΕΙ να ειναι HTC (γνώμη μου) διότι έχει πολύ ψηλά τον πήχη στην ποιότητα υλικών και σβήνει τον ανταγωνισμό. Από Support Ομως κλάφτα χαράλαμπε 

Τώρα που ξαναπήρα Iphone 5S κατάλαβα άλλα πράγματα. Μπορεί να σκυλοβρίζω την Apple για 1002 πράγματα και να με ενοχλούνε άλλα τόσα αλλά η ποιότητα κατασκευής ειναι απλά κορυφαία και η υποστήριξη τόσο στο λειτουργικό αλλά και στις εφαρμογές είναι άριστη και συνεχής. 2 παραδείγματα; η κοπέλα μου εχει Iphone 4 (κυκλοφόρησε Ιούνιο του 2010 παρακαλώ για οσους δεν θυμούνται) και έχει την τελευταια εκδοση iOS 7.0.3 ή 4 που εχω και εγώ στο 5s. Κουτσουρεμένη μεν αλλά πολύ λιγο. Δευτερον προσπάθησε να συγκρίνεις εφαρμογές μεταξύ τους, πχ viber στο android, viber στο iOS και viber στο Windows Phone (γιατί εχει και Windows phone κινητα η HTC, μην το ξεχνάμε). Θα δεις αμεσως αμεσως οτι στο iOS εχει πιο πολλα features και κολπακια και γενικώς ειναι πιο καλογραμένες απότι στα υπολοιπα.

Αυτό για εμενα ειναι δείκτης ποιότητας και μετράει πολλά συν στην εικονα της συσκευής και της εταιρείας γενικότερα

Οσον αφορά την αξία μεταπώλησης, για εμενα προσωπικά ειναι σημαντικός παράγοντας αγοράς. Τι με νοιάζει αν το Iphone 5S κανει 1000 ευρώ και το HTC ONE 500 ευρώ οταν στο τέλος τα πουλαω 850 το Iphone ενώ το HTC 300. Μην κολάς με τις τιμές τυχαίες ειναι απλά θελω να δειξω τον τρόπο σκέψης μου. Στην πρώτη περιπτωση χάνω 150 ευρώ και στην δευτερη 200.
Δημοσ.

Android κινητά βγάζει και η κουτσή Μαρία...Αν θες android και υποστήριξη παίρνεις απλά Nexus. 

ναι ε?το Galaxy Nexus,( manufactured by Samsung, was released in November 2011)που στην ουσια ειναι  κινητο του 2012 μηπως ξερεις ποτε σταματησε να υποστηριζεται?

και μην πεις για unofficial Rom.επισημα.τι κοπανατε ολοι nexus..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...