Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε αδερφε που κολλαει το λογισμικο με αυτο που λες? Η Google κανονιζει ποια κινητα της καθε εταιριας θα αναβαθμιστουν? Εδω και τοσα χρονια ξερουμε ΟΛΟΙ οτι HTC=υποστηριξη λογισμικου για 1,5 χρονο το πολυ. Οσοι αγοραζουν HTC το ξερουν. Και αν δεν το ξερουν δικο τους προβλημα. Ας προσεχαν/ρωτουσαν/ενδιαφεροντουσαν να μαθουν που θα δωσουν τα λεφτα τους.

Και εννοειται πως την υποθεση με την αναβαθμιση των wp8 που για το 99,9% των συσκυων εγινε wp7.99999 "γιατι 8 θα παρουν ΜΟΝΟ τα καινουρια" την εχουμε ξεχασει ολοι και τωρα τα wp ειναι τα τελειοτεροτερα!!!

Μονο η apple αναβαθμιζει αβερτα, αλλα μην ξεχνας οτι σκας 700€ για να παρεις ενα smartphone χειροτερο απο ενα Nexus (παραδειγμα), χωρις να εχεις τη δυνατοτητα να το παραμετροποιησεις καθολου. 

Και τελος, iphone4 και iphone5 εχουν το ιδιο os.

-Ναι αλλα το 5 ειναι καλυτερο απο το 4.

-Μα και τα 2 το τρεχουν το ιδιο smooth.

-Αλλα το 5 ειναι καλυτερο.

-Μα δεν προσφερει τιποτα παραπανω απο το 4.

-Ειναι καλυτερο.

-Πως γινεται αφου το 4 κανει ακριβως τα ιδια πραγματα.

-Ειναι iphone5 και ειναι καλυτερο

-Οκ. Γιατι ειναι καλυτερο? Τι κανει που δεν κανει το 4? 

-Εχει μεγαλυτερη οθονη, χωρις να ειναι σαν παντοφλα οπως το δικο σου

-Οποτε γι'αυτο ειναι καλυτερο?

-Ναι

-Αρα εδωσες 700€ για να παρεις μια ιντσα? (πραγματικη συζητηση που ειχα με φιλο απο τους πρωτους κατοχους iphone5)

1.H 4.4 δεν εχει τιποτα σχεδον περισσοτερο απο την 4.2.2.Η google την εβγαλε για οποιοδηποτε αλλο λογο εκτος απο το να προσθεσει ή να βελτιωσει κατι ουσιοδες!

2.Οι των wp δε δικαιουντε να μιλουν για αναβαθμησεις,γιατι εκτος του οτι εγινε οτι εγινε με τα wp7,δεν εχουν περασει ακομη ουτε 2 χρονια για να δουμε αν θα κρατησει η ms τη συμφωνια για 3χρονια υποστηριξης.

3.Το iphone4 δεν εχει ουτε τα μισα features του ios 7 που εχει το iphone5,οποταν το γεγονος οτι ειστε χρηστες του iphone και δε ξερετε τι προσφερει η καθε αναβαθμηση στο κινητο σας,ειναι λογικο να κανετε μια τετοια τραγικα χαζη συζητηση!

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

ναι ε?το Galaxy Nexus,( manufactured by Samsung, was released in November 2011)που στην ουσια ειναι  κινητο του 2012 μηπως ξερεις ποτε σταματησε να υποστηριζεται?

και μην πεις για unofficial Rom.επισημα.τι κοπανατε ολοι nexus..

2 χρόνια υποστήριξη δεν είναι κι άσχημα.Κινητό του '11 είναι άσε τα "στην ουσία" στην άκρη.Το θέμα είναι ποιος έχει πλέον Galaxy Nexus...εσύ πιστεύεις δεν το κοιτάνε αυτό μέσα στην Google;

Δημοσ.

Android κινητά βγάζει και η κουτσή Μαρία...Αν θες android και υποστήριξη παίρνεις απλά Nexus. 

Το είδαμε και με τα nexus,μόνο μια γενιά πίσω παίρνει αναβάθμιση (το nexus 4)

1.H 4.4 δεν εχει τιποτα σχεδον περισσοτερο απο την 4.2.2.Η google την εβγαλε για οποιοδηποτε αλλο λογο εκτος απο το να προσθεσει ή να βελτιωσει κατι ουσιοδες!

2.Οι των wp δε δικαιουντε να μιλουν για αναβαθμησεις,γιατι εκτος του οτι εγινε οτι εγινε με τα wp7,δεν εχουν περασει ακομη ουτε 2 χρονια για να δουμε αν θα κρατησει η ms τη συμφωνια για 3χρονια υποστηριξης.

3.Το iphone4 δεν εχει ουτε τα μισα features του ios 7 που εχει το iphone5,οποταν το γεγονος οτι ειστε χρηστες του iphone και δε ξερετε τι προσφερει η καθε αναβαθμηση στο κινητο σας,ειναι λογικο να κανετε μια τετοια τραγικα χαζη συζητηση!

τα windows phone 7 με τα 8 έχουν τεράστια διαφορά και γι'αυτό δεν αναβαθμίστηκαν,κατά τα άλλα στις windows phone 8 συσκευές μέχρι στιγμή δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα,όλες τις αναβαθμίσεις τις έχω πάρει (GDR3) και όσο για το lag στις android συσκευές, είχα το S3 όταν πρωτοβγήκε και μου είχα laggaρει άσχημα 2 φορές σε έναν μήνα.(έπρεπε να βγάλω την μπαταρία)

Ρε αδερφε που κολλαει το λογισμικο με αυτο που λες? Η Google κανονιζει ποια κινητα της καθε εταιριας θα αναβαθμιστουν? Εδω και τοσα χρονια ξερουμε ΟΛΟΙ οτι HTC=υποστηριξη λογισμικου για 1,5 χρονο το πολυ. Οσοι αγοραζουν HTC το ξερουν. Και αν δεν το ξερουν δικο τους προβλημα. Ας προσεχαν/ρωτουσαν/ενδιαφεροντουσαν να μαθουν που θα δωσουν τα λεφτα τους.

Και εννοειται πως την υποθεση με την αναβαθμιση των wp8 που για το 99,9% των συσκυων εγινε wp7.99999 "γιατι 8 θα παρουν ΜΟΝΟ τα καινουρια" την εχουμε ξεχασει ολοι και τωρα τα wp ειναι τα τελειοτεροτερα!!!

Μονο η apple αναβαθμιζει αβερτα, αλλα μην ξεχνας οτι σκας 700€ για να παρεις ενα smartphone χειροτερο απο ενα Nexus (παραδειγμα), χωρις να εχεις τη δυνατοτητα να το παραμετροποιησεις καθολου. 

Και τελος, iphone4 και iphone5 εχουν το ιδιο os.

-Ναι αλλα το 5 ειναι καλυτερο απο το 4.

-Μα και τα 2 το τρεχουν το ιδιο smooth.

-Αλλα το 5 ειναι καλυτερο.

-Μα δεν προσφερει τιποτα παραπανω απο το 4.

-Ειναι καλυτερο.

-Πως γινεται αφου το 4 κανει ακριβως τα ιδια πραγματα.

-Ειναι iphone5 και ειναι καλυτερο

-Οκ. Γιατι ειναι καλυτερο? Τι κανει που δεν κανει το 4? 

-Εχει μεγαλυτερη οθονη, χωρις να ειναι σαν παντοφλα οπως το δικο σου

-Οποτε γι'αυτο ειναι καλυτερο?

-Ναι

-Αρα εδωσες 700€ για να παρεις μια ιντσα? (πραγματικη συζητηση που ειχα με φιλο απο τους πρωτους κατοχους iphone5)

τα windows phone 7 με τα 8 έχουν τεράστια διαφορά και γι'αυτό δεν αναβαθμίστηκαν,κατά τα άλλα στις windows phone 8 συσκευές μέχρι στιγμή δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα,όλες τις αναβαθμίσεις τις έχω πάρει (GDR3) και όσο για το lag στις android συσκευές, είχα το S3 όταν πρωτοβγήκε και μου είχα laggaρει άσχημα 2 φορές σε έναν μήνα.(έπρεπε να βγάλω την μπαταρία)

Δημοσ.

Υπάρχει και η Black Berry

forever_alone_by_foreveraloneplz.png

Κι εγώ είχα laggάρει άσχημα 3-4 φορές το καλοκαίρι με HTC 8s και με Samsung ATIV S. Δεν έχει laggάρει ούτε μια φορά το τελευταίο τετράμηνο Samsung S4 με Cyanogenmod 10.2 από την πρώτη μέρα.

Τα πάντα είναι σχετικά.

• Like 2
Δημοσ.

Ναι διότι το Galaxy Nexus αποτελεί πλέον μουσειακό κομμάτι.Ένα κινητό δεν χάνει την αξία μόνο από το αν θα έχει updates η όχι.

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγώ είχα laggάρει άσχημα 3-4 φορές το καλοκαίρι με HTC 8s και με Samsung ATIV S. Δεν έχει laggάρει ούτε μια φορά το τελευταίο τετράμηνο Samsung S4 με Cyanogenmod 10.2 από την πρώτη μέρα.

Τα πάντα είναι σχετικά.

Περίεργο ακούγετε,αλλά και πάλι συγκρίνεις μια συσκευή 150 ευρώ με μία που στα καλά της έκανε το λιγότερο 599. Πάντως δίκιο έχεις γιατί ακόμα και στο ipod touch που έχω και αυτό laggaρει. Ότι και να πάρεις το lag σου θα το έχεις ;)

• Like 1
Δημοσ.

Περίεργο ακούγετε,αλλά και πάλι συγκρίνεις μια συσκευή 150 ευρώ με μία που στα καλά της έκανε το λιγότερο 599. Πάντως δίκιο έχεις γιατί ακόμα και στο ipod touch που έχω και αυτό laggaρει. Ότι και να πάρεις το lag σου θα το έχεις ;)

Κι εσύ όμως συγκρίνεις ένα λειτουργικό γενικά με ένα άλλο λειτουργικό σε μια συγκεκριμένη συσκευή, που δεν διαφέρει και πολύ από το παράδοξο της σύγκρισης που κάνω εγώ.  B)

Και... το ATIV S, βγήκε με τιμή 605 (η φτηνότερη) [τσέκαρε την πορεία της τιμής].  ^_^

Δημοσ.

Κι εσύ όμως συγκρίνεις ένα λειτουργικό γενικά με ένα άλλο λειτουργικό σε μια συγκεκριμένη συσκευή, που δεν διαφέρει και πολύ από το παράδοξο της σύγκρισης που κάνω εγώ.  B)

Και... το ATIV S, βγήκε με τιμή 605 (η φτηνότερη) [τσέκαρε την πορεία της τιμής].  ^_^

Μπορώ να πω ότι έχεις δίκιο :P  αλλά και πάλι στη μία περίπτωση έχεις lag με 150 ευρώ και στην άλλη με 599

• Like 1
Δημοσ.

Ναι φιλε μου συμφωνώ σε αυτό που λες. 

Εγώ προσωπικά υπήρξα κάτοχος και iOS και Android Και προσφάτως Windows phone 8. Μπορώ να σου βρώ πολλά πλεονεκτήματα και τρομερα μειονεκτήματα σε ΟΛΑ. Ειδικά HTC Οπως ειπα, ΟΛΑ τα εχω αγοράσει ή τα εχω δουλέψει διεξοδικά. Ειμαι της άποψης ΑΝ θα παρεις Android ΠΡΕΠΕΙ να ειναι HTC (γνώμη μου) διότι έχει πολύ ψηλά τον πήχη στην ποιότητα υλικών και σβήνει τον ανταγωνισμό. Από Support Ομως κλάφτα χαράλαμπε 

Τώρα που ξαναπήρα Iphone 5S κατάλαβα άλλα πράγματα. Μπορεί να σκυλοβρίζω την Apple για 1002 πράγματα και να με ενοχλούνε άλλα τόσα αλλά η ποιότητα κατασκευής ειναι απλά κορυφαία και η υποστήριξη τόσο στο λειτουργικό αλλά και στις εφαρμογές είναι άριστη και συνεχής. 2 παραδείγματα; η κοπέλα μου εχει Iphone 4 (κυκλοφόρησε Ιούνιο του 2010 παρακαλώ για οσους δεν θυμούνται) και έχει την τελευταια εκδοση iOS 7.0.3 ή 4 που εχω και εγώ στο 5s. Κουτσουρεμένη μεν αλλά πολύ λιγο. Δευτερον προσπάθησε να συγκρίνεις εφαρμογές μεταξύ τους, πχ viber στο android, viber στο iOS και viber στο Windows Phone (γιατί εχει και Windows phone κινητα η HTC, μην το ξεχνάμε). Θα δεις αμεσως αμεσως οτι στο iOS εχει πιο πολλα features και κολπακια και γενικώς ειναι πιο καλογραμένες απότι στα υπολοιπα.

Αυτό για εμενα ειναι δείκτης ποιότητας και μετράει πολλά συν στην εικονα της συσκευής και της εταιρείας γενικότερα

Οσον αφορά την αξία μεταπώλησης, για εμενα προσωπικά ειναι σημαντικός παράγοντας αγοράς. Τι με νοιάζει αν το Iphone 5S κανει 1000 ευρώ και το HTC ONE 500 ευρώ οταν στο τέλος τα πουλαω 850 το Iphone ενώ το HTC 300. Μην κολάς με τις τιμές τυχαίες ειναι απλά θελω να δειξω τον τρόπο σκέψης μου. Στην πρώτη περιπτωση χάνω 150 ευρώ και στην δευτερη 200.

παρομοιο σκεπτικο εχουμε, δεν απαντησα για να διαφωνησω μαζι σου ;)

στις εφαρμογες εχεις δικιο, αλλα ειμαι σιγουρος οτι την εξηγηση την ξερεις (απο τη μια 3-4 συσκευες, απο την αλλη εκατονταδες συσκευες...δυσκολη η συμβατοτητα των εφαρμογων)

και απο αυτα που βλεπω στο Play, υπαρχουν καποια συγκεκριμενα μοντελα (για να μην πω μαρκες και ακουστω υπερβολικος) που οι ιδιοκτητες τους εχουν παραπονα σε πολλων ειδων εφαρμογες, οτι δεν ανοιγουν, οτι κολλανε κλπ...

χαιρομαι που τα μοντελα της HTC απουσιαζουν σχεδον παντελως απο τετοια παραπονα, και το παρατηρω κι εγω ο ιδιος στα δικα μου κινητα

Δημοσ.

Ειναι λίγο χαζό οτι και πάλι η συζήτηση εγινε πόλεμος κόσμων.

Δεν καταλαβαίνω που ειναι το προβλημα της κάθε εταιρείας να δώσει σε εύλογο χρονικό διάστημα αναβάθμιση σε όλα της τα τηλέφωνα αφού το android ειναι έτοιμο και άρα η μοναδική δουλεία της ειναι να προσαρμόσει ελάχιστα το UI της και μόνο.

Οπότε μιας και η ωρες δουλειάς που εχει να κάνει η κάθε εταιρεία ειναι ελάχιστες, θεωρώ απαράδεκτο να μην δίνει αναβάθμισεις λειτουργικού.

Δημοσ.

μήπως τα οικονομικά προβλήματα για την εταιρεία , που ακουγαμε μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν μούφα; λέω τώρα , γιατί δεν γίνεται μία εταιρεία στα πρόθυρα της χρεοκοπίας να βγάζει τόσο ακριβά κινητά και να αναβαθμίζει τόσο λίγο. τί στο καλό , αυτόχειρες είναι ; επίσης όπως σωστά ειπώθηκε το κινητό αυτό είναι υπερπλήρης και άριστο σε όποιες εκδόσεις λειτουργικού βγεί αλλά όταν βγάζεις ένα τόσο premium τηλέφωνο περιμένεις άλλη εξυπηρέτηση και προσοχή και όχι αντιμετώπιση "του σωρού''. (συγγνώμη δεν το λέω προσβλητικά αυτο). επίσης η αναβάθμιση και συνεχής υποστήριξη  όπως και να το κάνεις αναβαθμίζει και το όνομα της εταιρείας.περνάει στη συνείδηση σου ως αξιόπιστη ,αξιοπρεπής εταιρεία.

και κάτι άλλο. όσοι από μας λέμε πως το κινητό τρέχει τέλεια και με το λειτουργικό που έχει ,αλήθεια είναι -   όμως εάν  έβγαζε νέα έκδοση λειτουργικού όλοι θα τρέχαμε να την περάσουμε και είμαστε σίγουροι πως θα ήταν ακόμα καλλίτερη.

Δημοσ.

Ειναι λίγο χαζό οτι και πάλι η συζήτηση εγινε πόλεμος κόσμων.

Δεν καταλαβαίνω που ειναι το προβλημα της κάθε εταιρείας να δώσει σε εύλογο χρονικό διάστημα αναβάθμιση σε όλα της τα τηλέφωνα αφού το android ειναι έτοιμο και άρα η μοναδική δουλεία της ειναι να προσαρμόσει ελάχιστα το UI της και μόνο.

Οπότε μιας και η ωρες δουλειάς που εχει να κάνει η κάθε εταιρεία ειναι ελάχιστες, θεωρώ απαράδεκτο να μην δίνει αναβάθμισεις λειτουργικού.

χωρις να ξερω απο προγραμματισμο, και με αρκετες πιθανοτητες αυτο που λεω να μην ισχυει καθολου, μηπως παιζει ρολο οτι το One X βασιζεται σε Tegra 3 τον οποιο και η HTC δεν ξαναχρησιμοποιησε, αρα ειναι πολυ πιο χρονοβορο να προσαρμοσει το 4.4 στον Tegra 3???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...