link012000 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 καλησπερα!πριν 2 εβδομαδες περιπου εκανα update απο το steam την καρτα γραφικων μου(Ati radeon 6870).και μετα παρατηρησα οτι το pc κολαγε,δεν εδωσα σημασια και συνεχισα..ωσπου μετα δεν εμπενε στα win7 και του εκανα φορματ.μετα το φορματ ολα καλα για λιγες μερες και τωρα με το που ανοιγει το pc κολαει ο catalyst και κλεινει,εμπενα στην dota 2 και επεζα με αθλια γραφικα και τωρα δεν μου ανοιγει ουτε την πασιεντζα ουτε την dota.οταν ανοιγο την πασιεντζα μου λεει solitaire - loading Resousces....:solitaire.exe - Bad image. C:\windows\system32\atiumd64.dll is either not designed to run on windows or it contains an error.κ.τ.λ. με τα παταω οκ και μου λεει critical error. no suitable graphics device found. amd phenom II X4 965 gigabyte ga -880gma-ud2h ddr3 4gb ati radeon 6870 win7 64bit
WalkerSW Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Κανε αφαίρεση των drivers με ddu η atiman unistaller και περνά τους τελευταίους οδηγούς απο το site της amd. Αν και πάλι δεν διορθωθεί το πρόβλημα τότε μάλλον μιλάμε για θέμα της ίδιας της κάρτας. btw πες και πιο τροφοδοτικό έχεις ακριβως.
Millennium Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Κοίταξε και τα updates των Win γιατί καμμιά φορά παίζουν ρόλο.
link012000 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 εκανα αυτο που μου ειπες walkerSW και μετα απο 2 μερες το pc ειναι κομπλε... το μονο προβλημα ειναι οτι η dota εχει αθλια γραφικα θελω να δοκιμασω και κανα αλλο παιχνιδι να δω. Σας ευχαριστω ολους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα