TRILOBYTER Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Καλημερα παιδες, οπως λεει και ο τιτλος μου εχει σπασει τα νευρα.. απο τοτε που εχω παρει το κουτι ο σκληρος κανει θορυβο και δεν μπορω να κατσω ησυχα κοντα στον υπολογιστη. Ο ηχος ειναι απο τα πλαστικα της θηκης τα οποια ακουμπανε κατω στο σιδερο του κουτιου νομιζω. Του εχω αλλαξει σφουγγαρακια πολλες φορες και ο ηχος σταματαει για καμια μερα και μετα ξαναρχεται.. δηλαδη ελεος.. Τι μπορω να κανω ρε παιδια.. δεν αντεχω αλλο, μου ερχεται να το πεταξω στα σκουπιδια και να ησυχασω.
cryface Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Φίλε μου το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ και έβαλα ενα σουβέρ σφουγγαρένιο συρταροτά μαζί με τον δίσκο και είναι κομπλέ
TRILOBYTER Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Τι ειναι το σουβερ φιλε μου? Αυτο για τα ποτηρια?
cryface Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Ναι βάλε ένα τέτοιο και σώθηκες..Για ευκολία θα πρέπει να είναι η κάτω μεριά του σφουγγαρένια και απο πάνω κάτι σε πλαστικό για να μπορέσεις να το συρταρώσεις μαζί με τον δίσκο αλλιώς αν είναι σφουγγάρι πάνω-κάτω θα σε δυσκολέψει..
TRILOBYTER Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Καλα θα το δοκιμασω και σου λεω πως πηγε, σε ευχαριστω πολυ! Πρεπει να βρω ενα τετοιο λοιπον.
GiannisWalker Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 κάποιο λεπτό σφουγγαράκι μπορεί αν έκανε δουλεία επίσης
defacer Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Επίσης αν δε βρεις την υγειά σου με σουβέρ αξίζει να δοκιμάσεις και πάτους παπουτσιών (κόψε κατάλληλα μικρά κομμάτια), θα βρεις σε πολλά supermarket.
TRILOBYTER Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Παιδια οτο υλικο φανταζομαι το βαζω μεσα στη θηκη κατω απο το σκληρο σωστα?
TRILOBYTER Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Παιδες εκοψα ενα κομματι απο το παλιο μου mouse pad το οποιο ηταν απο μαλακο υλικο, μια χαρα τωρα! Ευχαριστω πολυ για τις ιδεες!
madsc Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Κομμάτι από παλιά σαμπρέλα, καθαρισμένη, κολλημένη με ταινεία διπλής η βενζινόκολλα στο σημείο που τρίζει. Λαστιχένιο αυτοκόλλητο αεροστόπ του εμπορίου αν είναι μεγαλύτερο το κενό που θες να καλύψεις. Και οι 2 λύσεις θα σταματήσουν τους συντονισμούς μόνιμα. /sc Sent from my iPhone using Insomnia
orck Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Παντως για ενα κουτι που η τιμη του παιζει απο 140-170€ αυτο δεν ειναι λογικο. Η Corsair τι λεει για αυτο; Επικοινωνησες μαζι της; 1
Zapee995 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Οχι και 170 ντε...Μην υπολογιζεις τα αρπακτικα...
orck Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Οχι και 170 ντε...Μην υπολογιζεις τα αρπακτικα... Ναι δικιο εχεις, απο την στιγμη ομως που ηθελα να βαλω το ευρος τιμων στην ελληνικη αγορα σημερα επρεπε να βαλω τις λογικες τιμες και τα αρπακτικα. Οπως και να εχει ειναι ενα ακριβο και ποιοτικο κουτι κατασκευασμενο απο εναν αξιοπρεπη κατασκευαστη, τουλαχιστον θα επρεπε να ειναι. 1
TRILOBYTER Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Συμφωνω απολυτα, πληρωσα 130 ευρω περιπου και δεν περιμενα να εχω τετοιο προβλημα. Λες να στειλω κανα e-mail να τους κραξω λιγο? Τουλαχιστον τωρα βρηκα μια λυση, ναναι καλα το mouse-pad 10ετιας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα