greg_m Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 καλημέρα σας, αγόρασα ένα print server για να συνδέσω ασύρματα τον εκτυπωτή στο γραφείο. Πρόσφατα έκανα σύνδεση Cyta και το router που μου έφεραν είναι το ZTE ZXV10 H201L. Μετά την σύνδεση το router δεν βλέπει τον εκτυπωτή και πήρα τηλ. στη Cyta. Μου είπαν ότι χρειάζεται να ενεργοποιήσω μέσα απο το πρόγραμμα του router κάποια επιλογή και μπορούν να στείλουν τεχνικό να το ρυθμίσει. Ζήτησαν 30,00€ / την ώρα και είπαν ότι είναι μια διαδικασία που θα πάρει γύρω στη μιάμιση με δύο ώρες. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει για να μην αναγκαστώ να πληρώσω τόσα χρήματα? ευχαριστώ
poulinos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 καλημέρα σας, αγόρασα ένα print server για να συνδέσω ασύρματα τον εκτυπωτή στο γραφείο. Πρόσφατα έκανα σύνδεση Cyta και το router που μου έφεραν είναι το ZTE ZXV10 H201L. Μετά την σύνδεση το router δεν βλέπει τον εκτυπωτή και πήρα τηλ. στη Cyta. Μου είπαν ότι χρειάζεται να ενεργοποιήσω μέσα απο το πρόγραμμα του router κάποια επιλογή και μπορούν να στείλουν τεχνικό να το ρυθμίσει. Ζήτησαν 30,00€ / την ώρα και είπαν ότι είναι μια διαδικασία που θα πάρει γύρω στη μιάμιση με δύο ώρες. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει για να μην αναγκαστώ να πληρώσω τόσα χρήματα? ευχαριστώ Οτι να νε η cyta.η ip στον print server θα πρεπει να ειναι στο ευρος του δικτυου του zte.αν δηλαδη το zte ειναι 192.168.1.1 τοτε τον print server βαλτον 192.168.1.254.δηλαδη στο ιδιο δικτυο.σαν gateway την ip του zte.τι print server πηρες?δεν καταλαβαινω τι ειναι να ρυθμιστει μεσα απο τον ρουτερ παντως. τι print server πηρες.πες ακριβως τι εχεις απο εξοπλισμο μπας και καταλαβα κατι εγω λαθος. ενα εξαρτημα δεν πηρες που κανει τοn usb printer ασυρματο?αν ναι τοτε πρεπει να κανεις αυτο που εγραψα πιο πανω (μπορεις να βαλεις να παιρνει και απο dhcp ο print server αλλα δεν το προτεινω).επισης θα πρεπει να πεις στον Print server πως λεγεται το ασυρματο δικτυο και τι κωδικο εχει γιανα συνδεθει πανω του.καναλι βαλε στο ρουτερ απο 1 εως 11.οχι 12 οχι 13 οχι auto.επισης αν ειχες αλλα στοιχεια στο wireless με το παλιο ρουτερ (οποιον παροχο ειχες)μπορεις να τα βαλεις στο ρουτερ της cyta για να μην ξανασεταρεις τon print server (οχι οτι ειναι κοπος)
greg_m Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Το print server είναι το TP-LINK TL-WPS510U και το αγόρασα για να μετατρέψω τον usb printer σε ασύρματο. Δεν έχω βγάλει άκρη πάντως, είμαι εκτός γραφείου και δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα αυτό. Όλα αυτά που περιγράφεις πως γίνονται?
poulinos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Το print server είναι το TP-LINK TL-WPS510U και το αγόρασα για να μετατρέψω τον usb printer σε ασύρματο. Δεν έχω βγάλει άκρη πάντως, είμαι εκτός γραφείου και δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα αυτό. Όλα αυτά που περιγράφεις πως γίνονται? ποιος τον σεταρε τον Print server?αν δεν πιανουν τα χερια σου τοτε ειναι δυσκολο.η θα πρεπει να πειραξεις τον Print server η να πειραξεις την Ip του ρουτερ και το wireless ωστε να εχει ακριβως τα ιδια με το προηγουμενο ρουτερ μπας και παιξει.αλλιως ξανακανε την εγκατασταση του Print server απο την αρχη με το cd που λογικα εδινε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα