lim_edition Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Μπορεί κάποιος να μου πει τι λάθος κανω και οι υπότιτλοι βγαίνουν ακαταλβιστικοι? Τους άλλαξα την κωδικοποίηση τους, τους ενσωματωσα πάνω στην ταινία αλλά και πάλι τίποτα. Υπαρχει κατι άλλο που μπορώ να δοκιμάσω?
LLLEFTERIS Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Για τηλεοραση με ενσωματωμενο player ξεχνας τις Sony & Panasonic η αλλαζεις τηλεοραση η περνεις εξωτερικο media player Μετα η επομενη λυση ειναι αυτο http://www.calcitapp.com/AVIAddXSubs.php Κολλαει τους υποτιτλους πανω στην ταινια οπως ηταν παλια στις βιντεοκασσετες.
lim_edition Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Αυτό χρησιμοποίησα, μου τους εμφανίζει αλλα βγαίνει άσχετη γραφή, εβαλα αριαλ γραμματοσειρά. Μήπως γνωρίζει κάποιος τι τύπο γραμματοσειρά να βάλω?
LLLEFTERIS Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δοκιμασε το Verdana και την ασχετη γραφη στην βγαζει οταν το βλεπεις και στον υπολογιστη η μονο στην τηλεοραση;
lim_edition Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 έβαλα και verdana πάλι τα ίδια, στο pc δεν το εχω δοκιμάσει γιατί το media player δεν μου πάιζει την ταινία καθόλου
lim_edition Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 το θέμα είναι να πάιζει στην tv!!! θα δοκιμάσω και ένα άλλο πρόγραμμα να δω αν θα καταφέρω κάτι!!!
lim_edition Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 finally μετά από αρκετές ώρες τα κατάφερα επιτέλους!!!! τελικά αυτό που έπρεπε να κάνω ήταν πιό απλό απ ότι περίμανα!! ήταν απλά μια ρύθμιση στον υπολογιστή και τέλος!!! τα μη unicode του pc μου ηταν στα αγγλικά, τα έκαν ελληνικά και το προβλημα λύθηκε!!! ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα