Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν τους πεις να σου κανουν αυτοι port forward απο μακρυα δεν θα σου κανουν?

αλλιως κανε αυτο που ειπε  ο φιλος.βαλε την 192.168.2.10 στον υπολογιστη.λογικα θα εχουν κανει dmz εκει.

αν βαλεις αλλο router απο πισω τοτε θα πρεπει να κανεις Port forward στο νεο ρουτερ  και να βαλεις και την 192.168.2.10 οπως ειπε ο φιλος πιο πανω.αλλιως δεν θα παιξει..

σορρυ δεν ειχα καταλαβει οτι ησουν κυπρο για αυτο και το ρουτερ δεν μου λεει κατι.

εφοσον δεν σου δινουν τα στοιχεια, ακομα και το ρουτερ να βρισκες δεν θα κερδιζες κατι αφου τα στοιχεια δεν θα ειναι τα defaults.εκτος αν βρεις τα στοιχεια που εχουν αυτοι και παλι απο Telnet δεν θα εινα και πολυ ευκολο να κανεις οτι θες εκτος αν απο εκει μπορεις να ανοιξεις web interface(αμα εχει)

Unable to connect

Firefox can't establish a connection to the server at 192.168.2.10.

Μαλιστα δηλαδη η μονη λυση ειναι να παρω νεο ρουτερ ;

Δημοσ.

Άλλο σου λέμε.

Πρέπει να βάλεις διεύθυνση στην κάρτα δικτύου του υπολογιστή σου 192.168.2.10 και όχι να την πληκτρολογήσεις στον Firefox.

Δημοσ.

Άλλο σου λέμε.

Πρέπει να βάλεις διεύθυνση στην κάρτα δικτύου του υπολογιστή σου 192.168.2.10 και όχι να την πληκτρολογήσεις στον Firefox.

Πως γινεται αυτο ; Πες μου την διαδικασια.

Δημοσ.

dns αμα δεν ξερεις του παροχου σου και αμα δεν θελεις να χρησιμοποιησεις του google τοτε ενα απο τα 2.

ειτε για dns θα βαλεις την ip του ρουτερ σου

edit

217.27.32.196 and 217.27.50.125

οι 2 dns της primetel cyprus.

ip 192.168.2.10

subnet 255.255.255.0

default gateway την Ip του ρουτερ πχ 192.168.2.1

για να δεις ποια ειναι τωρα απλα γραφεις απο command prompt την εντολη ipconfig και σου λεει ποια ειναι.

πχ για μενα

Ethernet adapter Wireless Network Connection:

Connection-specific DNS Suffix  . :
        IP Address. . . . . . . . . . . . : 192.168.1.4
        Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0
        Default Gateway . . . . . . . . . : 192.168.1.254   <----------------το gateway Μου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...