Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την καλημερα μου εχω αλλαξει παροχεα ο οποιος δεν μου εχει δωσει το username και password του ρουτερ μου για να μπω να συνδεσω εκει το UPC/TIP (νμζω) για το utorrent μου για να μαι συνδεδεμενος σε μια ιστοσελιδα για να μπορω να κατεβαζω και να μαι συνδεδεμενος.

Τους τηλεφωνησα σημερα το πρωι και δεν μου το δινουν μου λενε να αγορασω δικο μου ρουτερ και να κανω αυτο που θελω.

Τι θα μπορουσα  κανω ;

Το ρουτερ μου ειναι: Broadcom ADSL Router.

Δημοσ.

Ψάχνεις με το ακριβές μοντέλο σου το default username/password και τα εισάγεις. Εάν δε σε βάλει κάνεις Reset και τα εισάγεις εκ νέου.

Εψαξα και δεν βρηκα τιποτα δυστοιχως.

Δημοσ.

Την καλημερα μου εχω αλλαξει παροχεα ο οποιος δεν μου εχει δωσει το username και password του ρουτερ μου για να μπω να συνδεσω εκει το UPC/TIP (νμζω) για το utorrent μου για να μαι συνδεδεμενος σε μια ιστοσελιδα για να μπορω να κατεβαζω και να μαι συνδεδεμενος.

Τους τηλεφωνησα σημερα το πρωι και δεν μου το δινουν μου λενε να αγορασω δικο μου ρουτερ και να κανω αυτο που θελω.

Τι θα μπορουσα  κανω ;

Το ρουτερ μου ειναι: Broadcom ADSL Router.

a.τι παροχο εχεις.

β.ποιο ρουτερ εχεις ακριβως.το αλλαξα παροχο και εχωενα broadcom δεν λεει κατι.επισης η προταση σου αυτη

να μπω να συνδεσω εκει το UPC/TIP (νμζω) για το utorrent μου για να μαι συνδεδεμενος σε μια ιστοσελιδα για να μπορω να κατεβαζω και να μαι συνδεδεμενος

δεν βγαζει νοημα.εγω το καταλαβαινω οτι θες να μπεις στον ρουτερ για να κανεις Port forward (ανοιξεις Port)για να εχεις καλυτερα download σε torrent.αν και το τορρεντ παιζει και με Upnp και παιζει και χωρις Port forward.επισης δεν υπαρχει περιπτωση να μην μπορεις να μπεις στο ρουτερ για Port forward.τα στοιχεια του ρουτερ εστω και σαν user τα δινουν η τα λεει το manual για να μπορεσεις να κανεις μερικες απλες αλλαγες οπως τo wireless κτλ.δηλαδη το wifi πως θα το φτιαξεις αμα δεν μπεις στον ρουτερ?εκτος αν ζητησες εσυ τα admin username/password

Δημοσ.

a.τι παροχο εχεις.

β.ποιο ρουτερ εχεις ακριβως.το αλλαξα παροχο και εχωενα broadcom δεν λεει κατι.επισης η προταση σου αυτη

να μπω να συνδεσω εκει το UPC/TIP (νμζω) για το utorrent μου για να μαι συνδεδεμενος σε μια ιστοσελιδα για να μπορω να κατεβαζω και να μαι συνδεδεμενος

δεν βγαζει νοημα.εγω το καταλαβαινω οτι θες να μπεις στον ρουτερ για να κανεις Port forward (ανοιξεις Port)για να εχεις καλυτερα download σε torrent.αν και το τορρεντ παιζει και με Upnp και παιζει και χωρις Port forward.επισης δεν υπαρχει περιπτωση να μην μπορεις να μπεις στο ρουτερ για Port forward.τα στοιχεια του ρουτερ εστω και σαν user τα δινουν η τα λεει το manual για να μπορεσεις να κανεις μερικες απλες αλλαγες οπως τo wireless κτλ.δηλαδη το wifi πως θα το φτιαξεις αμα δεν μπεις στον ρουτερ?εκτος αν ζητησες εσυ τα admin username/password

1) Δεν υπαρχει εγχειριο χρησης.

2) ειναι το μοντελο του: 963168_T132A_C

3) Θα ηθελα να κανω αυτο που λες να ανοιξω πορτα δηλαδη και θυρα μεσα στο ρουτερ για το utorrent.

4) Ειμαι με primetel.

5) Δεν μου δινουν username/pass για το ρουτερ.

Δημοσ.

Απ' ότι διαβάζω είναι καρακλειδωμένο και δεν δίνουν πουθενά κωδικούς κλπ.

Δεν μπορείς να κάνεις καμία αλλαγή, ούτε στο ασύρματο.

Όμως έχουν ανοικτές όλες τις θύρες σε μία συγκεκριμμένη διεύθυνση (192.168.2.10), άρα ο υπολογιστής πρέπει να έχει αυτήν.

Αν θέλεις και σε άλλους υπολογιστές αντίστοιχη πρόσβαση, τότε προτείνεται η χρήση router πίσω από το modem, αλλά υποχρεωτικά ο router θα έχει διεύθυνση 192.168.2.10.

• Like 1
Δημοσ.

Απ' ότι διαβάζω είναι καρακλειδωμένο και δεν δίνουν πουθενά κωδικούς κλπ.

Δεν μπορείς να κάνεις καμία αλλαγή, ούτε στο ασύρματο.

Όμως έχουν ανοικτές όλες τις θύρες σε μία συγκεκριμμένη διεύθυνση (192.168.2.10), άρα ο υπολογιστής πρέπει να έχει αυτήν.

Αν θέλεις και σε άλλους υπολογιστές αντίστοιχη πρόσβαση, τότε προτείνεται η χρήση router πίσω από το modem, αλλά υποχρεωτικά ο router θα έχει διεύθυνση 192.168.2.10.

Πολυ σωστα διαβασες και καταλαβες φιλε μου.

Δημοσ.

Δεν έχεις πολλές επιλογές, εκτός κάποια από τις παρακάτω:

α. Ορίζεις σταθερή διεύθυνση στον υπολογιστή σου 192.168.2.10.

β. Παίρνεις άλλον router, ο οποίος θα έχει σταθερή διεύθυνση 192.168.2.10 και α μοιράζει σε άλλο εύρος διευθύνσεις στο εσωτερικό δίκτυο.

γ. Αλλάζεις πάροχο :P.

Δημοσ.

Σε ποιο isp είσαι ?

Θα σου πει κάποιος χρήστης που εχει τον ίδιο isp/router, αν έχει κάποιο γενικο "user/pass για το login interface του router " για όλους ή κάποιο συνδιασμό με το user/pass της σύνδεσης που έχεις.

Δημοσ.

Το έγραψε ποιο πάνω, Primetel στην Κύπρο.

Το modem δεν έχει καθόλου Web server, παρά μόνο telnet αλλά δεν δίνουν με τίποτα όνομα χρήστη και κωδικό.

Μόνο όσοι έχουν και ασύρματο τους δίνεται με την εγγραφή ο κωδικός ασφαλείας, που ωστόσο δεν αλλάζει, ούτε το SSID και οι λοιπές ρυθμίσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Το έγραψε ποιο πάνω, Primetel στην Κύπρο.

Το modem δεν έχει καθόλου Web server, παρά μόνο telnet αλλά δεν δίνουν με τίποτα όνομα χρήστη και κωδικό.

Μόνο όσοι έχουν και ασύρματο τους δίνεται με την εγγραφή ο κωδικός ασφαλείας, που ωστόσο δεν αλλάζει, ούτε το SSID και οι λοιπές ρυθμίσεις.

Και τωρα τι κανω βρε παιδια ; Κοιταξα εδω: portforward.com για να βρω την ονομασια του ρουτερ μου αλλα τιποτα για να ανοιξω πορτα στο utorrent μου. Τι αλλο θα μπορουσα να κανω ;

Δημοσ.

Δεν μπορείς να να κάνεις κάτι, αναγκαστικά αγοράζεις άλλο router, εγώ θα άλλαζα και isp, εκτός αν όλοι εκεί στην κύπρο κάνουν τα ίδια...

Δημοσ.

Δεν μπορείς να να κάνεις κάτι, αναγκαστικά αγοράζεις άλλο router, εγώ θα άλλαζα και isp, εκτός αν όλοι εκεί στην κύπρο κάνουν τα ίδια...

Οταν ειχα Cablenet εμπαινα αμεσος στο ρουτερ χωρις username και password ως administrator.

Δημοσ.

Και τωρα τι κανω βρε παιδια ; Κοιταξα εδω: portforward.com για να βρω την ονομασια του ρουτερ μου αλλα τιποτα για να ανοιξω πορτα στο utorrent μου. Τι αλλο θα μπορουσα να κανω ;

Δοκίμασες το (α) στο μήνυμα #8, λίγο παραπάνω;

Δημοσ.

1) Δεν υπαρχει εγχειριο χρησης.

2) ειναι το μοντελο του: 963168_T132A_C

3) Θα ηθελα να κανω αυτο που λες να ανοιξω πορτα δηλαδη και θυρα μεσα στο ρουτερ για το utorrent.

4) Ειμαι με primetel.

5) Δεν μου δινουν username/pass για το ρουτερ.

αν τους πεις να σου κανουν αυτοι port forward απο μακρυα δεν θα σου κανουν?

αλλιως κανε αυτο που ειπε  ο φιλος.βαλε την 192.168.2.10 στον υπολογιστη.λογικα θα εχουν κανει dmz εκει.

αν βαλεις αλλο router απο πισω τοτε θα πρεπει να κανεις Port forward στο νεο ρουτερ  και να βαλεις και την 192.168.2.10 οπως ειπε ο φιλος πιο πανω.αλλιως δεν θα παιξει..

σορρυ δεν ειχα καταλαβει οτι ησουν κυπρο για αυτο και το ρουτερ δεν μου λεει κατι.

εφοσον δεν σου δινουν τα στοιχεια, ακομα και το ρουτερ να βρισκες δεν θα κερδιζες κατι αφου τα στοιχεια δεν θα ειναι τα defaults.εκτος αν βρεις τα στοιχεια που εχουν αυτοι και παλι απο Telnet δεν θα εινα και πολυ ευκολο να κανεις οτι θες εκτος αν απο εκει μπορεις να ανοιξεις web interface(αμα εχει)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...