Προς το περιεχόμενο

Dell venue 11 pro ή Microsoft Surface Pro 2;

maximusgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είμαι ανάμεσα στα δύο tablets που ανέφερα στο θέμα. Ενδιαφέρομαι για πολύ γρήγορη πλοήγηση στο διαδίκτυο και για να βλέπω ταινίες και σειρές. Επίσης θα εγκαταστήσω το itunes και θα το συγχρονίζω με το iphone. Θέλω να μην κολλάει και να εκτελεί γρήγορα τις καθημερινές διαδικασίες. 

Τί να προτιμήσω; Και από πού είναι καλύτερα να αποκτήσω κάποιο από αυτά; Σκρουτζ ή αλλού; 

Ευχαριστώ. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιλαμε για το dell venue με i5 και οχι για το atom bay trail,ετσι?

Tα δυο πλεωνεκτηματα του surgace ειναι οτι εχει πιο δυνατους cpu&gpu και wacom digitizer!

Τα πλεωνεκτηματα του venue ειναι οτι το tablet ειναι πιο ελαφρυ,μεγαλυτερη αυτονομια,αφαιρουμενη μπαταρια και την εγγυηση της dell!

Στα αρνητικα ειναι synaptics digitizer που δεν ειναι καν κοντα στα επιπεδα της wacom και εχει πολλα προβληματα ακομη,οσο αφορα τη χρηση του stylus!

To keyboard στο dell δινει μια γερη βαση και το μετατρεπει σαν κανονικο ultrabook και εχει μεγαλυτερο ευρος γωνιας που μπορεις να μετακινησεις την οθονη,ΑΛΛΑ δινει μεγαλυτερο βαρος!

Στο surface εχεις μικροτερο βαρος,αλλα μονο δυο στασεις για την οθονη.Φυσικα το surface μπορεις να εχεις αυτες τις δυο στασεις και χωρις το keyboard κατι που δεν μπορεις με το dell venue και αναγκαστικα εχεις το keyboard καρφιτσομενο ή αγοραζεις καποια θηκη σταντ γι'αυτο!

Προσωπικα,ΑΝ το surface ηταν της DELL θα το επερνα με κλειστα τα ματια!!! :P

Επεξ/σία από ektor7

Μιλαμε για το dell venue με i5 και οχι για το atom bay trail,ετσι?

Tα δυο πλεωνεκτηματα του surgace ειναι οτι εχει πιο δυνατους cpu&gpu και wacom digitizer!

Τα πλεωνεκτηματα του venue ειναι οτι το tablet ειναι πιο ελαφρυ,μεγαλυτερη αυτονομια,αφαιρουμενη μπαταρια και την εγγυηση της dell!

Στα αρνητικα ειναι synaptics digitizer που δεν ειναι καν κοντα στα επιπεδα της wacom και εχει πολλα προβληματα ακομη,οσο αφορα τη χρηση του stylus!

To keyboard στο dell δινει μια γερη βαση και το μετατρεπει σαν κανονικο ultrabook και εχει μεγαλυτερο ευρος γωνιας που μπορεις να μετακινησεις την οθονη,ΑΛΛΑ δινει μεγαλυτερο βαρος!

Στο surface εχεις μικροτερο βαρος,αλλα μονο δυο στασεις για την οθονη.Φυσικα το surface μπορεις να εχεις αυτες τις δυο στασεις και χωρις το keyboard κατι που δεν μπορεις με το dell venue και αναγκαστικα εχεις το keyboard καρφιτσομενο ή αγοραζεις καποια θηκη σταντ γι'αυτο!

Προσωπικα,ΑΝ το surface ηταν της DELL θα το επερνα με κλειστα τα ματια!!! :P

Χαχα ωραίος φίλε μου!  :-D

Και τα δύο είναι πολύ αξιόλογα μηχανήματα. Στο Dell έχεις περισσότερες επιλογές στη σύνθεση οπότε μπορείς να φέρεις το κόστος στα δικά σου μέτρα.

Σαν ποιότητα και υλικό κατασκευής το surface είναι ανώτερο αλλά έχεις μεγαλύτερο βάρος.

Οποίο και να πάρεις δεν θα σε απογοητεύσει.

Για τις απαιτήσεις που έχεις και ένα τάμπλετ με baytrail soc όπως το Asus t100 θα σε εξυπηρετεί πλήρως και κοστίζει τα μισά λεφτά.

Στο skroutz αμφότερα είναι πανάκριβα και έχω την αίσθηση ότι αν το θες μόνο για ταινίες και πλοήγηση στο διαδίκτυο μπορείς να πας σε κάποια πολύ πιο οικονομική λύση (από nexus 10 μέχρι ipad air...)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

νομίζω θα ήσουν καλύτερα με ένα ipad air εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος που θες αυτά τα 2. Από τα γραφόμενα σου δε φαίνεται κάτι τέτοιο

Επεξ/σία από disqualified

Αν δεν το θες για "επαγγελματική" χρήση, π.χ. συναντήσεις σε πελάτη, παρουσιάσεις, σημειώσεις, κλπ γιατί δεν πας σε μια φθηνότερη λύση (π.χ. Asus Transformer T100);

Μου αρέσει η ιδέα του να βρω κάτι αρκετά φθηνότερο.

Με το Asus στο οποίο αναφέρεστε θα μπορώ να δουλεύω το itunes και να συγχρονίζω με το iphone μου; 32 gb έχω

Επίσης ενώ το έβλεπα με καλό μάτι το Τ100 μου είπε ένας φίλος πως δεν είναι τόσο γρήγορο γενικά στις διαδικασίες και ότι ο σκληρός του δεν είναι ssd αλλά κάτι άλλο. Ξέρετε κάτι;  Δε θέλω με τίποτα να κολλάει.  

Μια χαρά μηχάνημα είναι το τ100. Δεν εχει ι5 που θα βρεις σε αυτά που είχες υπόψη αλλα για ταμπλέτα είναι υπέρ αρκετό.

Για αποθηκευτικο χώρο όπως και το 99% των tablet εχει eMMC drive που ναι μεν είναι solid αλλα απέχει αρκετά από τους ssd στα pc.

Και για να μην περιμένεις από φίλους σου να σου πουν μπες YouTube και ψαξε. 500 βίντεο εχει για το τ100.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...