Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους!
Εχω το  αναφερθέν usb hub,στο λαπτοπ  μου οπου συνδέω συσκευες usb για  το home  studio μου.Το usb hub είναι  συνδεδεμένο  με  με τήν μοναδική usb 2,0 θύρα,και φυσικά είναι  συνδεδεμενο  με  το  τροφοδοτικο του  οπου ηλεκτροδοτείται.Εχω επάνω  6-7 συσκευές,οι περισσοτερες των οποίων είναι midi,και  σκληροί δίσκοι.Τις  τελευταίες μέρες  η συσκευή έχει αρχίσει  και  συμπεριφέρεται  περίεργα,εχει αρχίσει  και αποσυνδεει  τις  συσκευές,ενω δουλεύουν,άλλες δεν τις ξεκινάει,άλλες  δέν τις  αναγνωρίζει,ενώ τις  αναγνώριζε προτύτερα.Κάνω  επανεκκινηση  συνέχεια  και  συνέχεια  αλλάζουν  οι  θύρες οι οποίες λειτουργούν και  δέν λειτουργούν  σωστά,και  φρικάρω!Δέν ξέρω εάν ειναι  θέμα  θύρας η της  συσκευής,ή ακόμα  και  drivers.Πάντως η  εταιρία που  το  πουλούσε δεν το υποστηριζει πλέον.Στον πίνακα  ελέγχου εμφανίζει κάποιες θύες ως  unused,ενώ είναι έν λειτουργία.

Ειναι πολύ εκνευριστικό το  όλο θέμα,αλλα  δεν  ξέρω και  πού να  κοιτάξω.Ειναι  θέμα  windows(Win 7 64bit)?Είναι  θέμα hub(συσκευή ή ρεύματος  του hub),είναι  θέμα  της καθ'αυτού usb θύρας?

Περιμένω  τις  απόψεις  σας,και  σας ευχαριστώ προκαταβολικα!

post-50195-0-72058400-1389684202_thumb.jpg

post-50195-0-62472500-1389684220_thumb.jpg

Δημοσ.

Παμφθηνα δεν τα  λες,θέλω ενα  δεκάπορτο,και  δεν  είναι  και  τόσο  φτηνά.Βλέπεις δεν  έχω και  πολλές επιλογές καθαρά λόγω οικονομικής  κατάστασης!Προσπαθώ να  κανω την  δουλειά μου  με αυτά που έχω.

Δημοσ.

Ε ναι αλλα δεν εχει και πολλες επιλογες..... 

Μπορεις να δοκιμασεις την θυρα του λαπτοπ με μια μονο συσκευή να δεις πως συμπεριφέρεται αλλα και παλι δεν ειναι το ιδιο διοτι δεν θα τρώει το ιδιο Load οπως με το hub....

Η να δοκιμασεις το Hub με ολες τις συσκευές σου σε ένα αλλο υπολογιστή.

Το πρώτο ισως σου δώσει μια εικονα για την κατασταση της θύρας ....

Και το δευτερο ισως παλι σου δώσει μια εικονα αν το Hub εχει το πρόβλημα...

Επισης το προβλημα μπορει να το δημιουργεί μια απο ολες τις συσκευες.. οποτε δοκιαμε και δες πως συμπεριφέρεται αφαιροντας μια διαφορετικη συσκευή την φορα.

Δημοσ.

Αυτο  που  λές κάνω !Βασικα δεν  με  βοηθάνε  και  τα ριμάδια  τα παράθυρα,να  καταλάβω γαμώτο και  φαινεται  στην  φωτογραφια  απο  τον πίνακα  ελέγχου που ανέβασα.Εχω και  έναν μικρο  ενδιασμό για  το  εάν  φταίει  κάτι  σχετικo  με  την τροφοδοσία  του Hub!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...