Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ηλεκτρικη Σκουπα Samsung VCC7480 στα 69 ευρω απο Κοτσοβολο. Με παραγγελία μεσω ιντερνετ.

Στο μαγαζι την εχουν 110+ και η φτηνοτερη στο skroutz ξεκιναει απο 85ευρω.

Πηγα την τσιμπησα χτες. 2100 watt με 425w αποροφητικη ισχύ στο στόμιο.

Ερχεται με 2 σακουλες δωρο. Μια υφασμάτινη και μια χαρτινη.

• Like 1
Δημοσ.

80 ευρώ έχει σε αλλο καταστημα οποτε δεν ειναι καμία τρελή προσφορά. Εκτός και αν κάποιος ψάχνει για σκούπα οποτε ειναι απλως μια καλη αγορά.

Δημοσ.

την έχει δουλέψει κανείς να μας πει εντυπώσεις ;

ψάχνω σκούπα και γω αυτό τον καιρό.

έντιτινκ : τα watt στο στόμιο πώς τα βρήκες ;

Δημοσ.

την αγορασα εγω παιδες και μολις την πηρα σπιτι.

Τραβαει καλα και κανει μετριο θορυβο θα ελεγα. το στομιο σηκωνει χαλι απο πατωμα...και εκει που η παλια δεν τραβαγε χνουδια μεσα απο το χαλι αυτη τα πηρε..

πολυ χρησιμη η λειτουργια φυσηματος. 2 σακουλες στην συσκευασια και φιλτρο HEPA 13. λενε οτι κανει καλο αν εχεις καποια αλεργια. εγω δεν το ειχα αναγκη αλλα αφου το ειχε οκ!

Δημοσ.

Τα watt στο στομιο απο το σαιτ της εταιριας τα βρηκα.

http://www.samsung.com/gr/consumer/home-appliances/vacuum-cleaners/bagged/VCC7480V3R/XEG

Tραβαει οντως πολυ καλα. και η λειτουργια φυσιματος ενδιαφερουσα αλλα που μπορει να χρησιμοποιηθει στην πραξη?

Δημοσ.

Tραβαει οντως πολυ καλα. και η λειτουργια φυσιματος ενδιαφερουσα αλλα που μπορει να χρησιμοποιηθει στην πραξη?

Που γράφει ότι φυσάει εκτός του ότι ρουφάει;(θυμήθηκα το ανέκδοτο :P ) πάντως αν όντως φυσάει θα το κάνει για ξεσκόνισμα, για στέγνωμα, για φούσκωμα και διάφορα άλλα. 

Δημοσ.

Δεν ξερω που το γραφει οτι εχει και λειτουργια φυσιματος αλλα το δοκιμασα και το κανει. Πισω και κατω κοντα εκει που μαζευει το καλωδιο εχει τρυπα για να βαλεις το σωληνα. Φυσαει μετρια φανταζομαι για να διωξεις τιποτα φυλλα απο την αυλη. Αν μπλοκαρει κανεις με το χερι του την κανονικη εξοδο του αερα απο τη σκουπα στην πανω μερια της τοτε η ισχυς φυσιματος αυξανει.

Δημοσ.

ρε γμτ, η απόδοση της ηλεκτρικής σκούπας κρίνεται στον χρόνο.

Το πιο συνηθισμένο είναι να αγοράζεις καινούρια σκούπα και να ενθουσιάζεσαι και να περνάνε 15 μήνες και να αναρωτιέσαι αν είναι η ίδια σκούπα.

Γι'αυτό ρώτησα αν υπάρχει κάποιος που την έχει ήδη, από παλιά.

Δεν αξίζει με σακούλα, καλύτερα κυκλωνική.

και γω αυτό έχω ακούσει, αλλά δεν μπορώ να βρω πρόταση αγοράς ή και αξιόπιστο ρηβιού για αυτή την κατηγορία τιμής.

Όλα τα φόρουμ ΤομωρόΜουΚιεγώ έχω ξεψαχνίσει, άκρη δεν βγάζω

Δημοσ.

τη λειτουργια που φυσαει εγω τη χρησιμοποιω για να καθαριζω το ανεμιστιρακι του λαπτοπ. 1φορα ανα 3-6 μηνες το κανω, οταν βλεπω οτι ανεβαινουν πολυ οι θερμοκρασιες χωρις να υπαρχει σοβαρο φορτιο. Πριν το τελευταιο φυσημα ειχα 60-65 βαθμους ρελαντι και 80-90 σε μεγαλο φορτιο. Τωρα ειμαι σε 45-55 ρελαντι και 65-70 σε φορτιο. i5-2410m .

Οι σκουπες με σακουλα χανουν απορροφητικοτητα οσο γεμιζει η σακουλα. Για την ακριβεια η σακουλα εχει μικρες οπες για να επιτρεπει τη ροη του αερα, αλλα να παγιδευει τη σκονη. Οσο γεμιζει η σακουλα οι οπες καλυπτονται και πεφτει η απορροφητικη ικανοτητα. 

Σιγουρα μια κυκλωνικη θα ειναι καλυτερη, αν και δεν χω δοκιμασει σε σκουπα. Ενα σκουπακι 18V black decker κυκλωνικο παντως που εχουμε ειναι απιστευτα δυνατο οσο κι αν γεμιζει, δεν εχει σακουλα και αδειαζει πολυ ευκολα καθε φορα π το χρησιμοποιεις.

Εγω ειμαι τυχερος μιας και εχουμε σκουπα rainbow με φιλτρο νερου εδω και 25χρονια. Οτι πιο καθαρο-δυνατο υπαρχει, μην ψαξετε το κοστος μονο...

Δημοσ.

H samsung εχει ενα κυκλωνικο φιλτρο, το οποιο προσαρμοζεται σε μερικες απο τις σκουπες της και ετσι γλυτωνεις απειρα λεφτα πεταμενα σε σακουλες. Δεν ξερω αν μπαινει σε ολες τις σκουπες που εχει, αλλα καλο θα ηταν να το κοιταξετε πριν αγορασετε.

Στην παρακατω φωτογραφια φαινεται το κυκλωνικο φιλτρο που ειναι προσαρμοσμενο πανω στην σκουπα (πανω στο σωληνα). Ειναι ενα παλιοτερο μοντελο που υπηρχει στα ιδια χαρακτηριστικα. Αν θυμαμαι καλα ηταν στα 58 ευρω με παζαρεψε το στο Κωτσοβολο.

http://www.comelectric.gr/Images/Products/Normal/2291743.jpg

Καλο θα ηταν για οποιον ενδιαφερεται για αυτην την προσφορα να κανει και μια ερωτηση αν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα προσαρμογης και αγορας του συγκερκιμενου φιλτρου.

offtopic : Για πραγματικες αθανατες σκουπες παντως, ανεξαρτητου προσφορας μονο οι Dyson αξιζουν μιας και δεν χανουν καθολου απορροφητικη ισχυ. Βεβαια οι τιμες τους ξεφευγουν.

Δημοσ.

offtopic : Για πραγματικες αθανατες σκουπες παντως, ανεξαρτητου προσφορας μονο οι Dyson αξιζουν μιας και δεν χανουν καθολου απορροφητικη ισχυ. Βεβαια οι τιμες τους ξεφευγουν.

και οι rainbow , με τιμη οσο ενα δικυκλο...

Δημοσ.

και οι rainbow , με τιμη οσο ενα δικυκλο...

Γνώμη μου ειναι αλλά και μονο ο τροπος που πωλούνται(MLM(;) και όχι στα μαγαζιά) αρκεί για για να μην την πάρω εγώ σε συνδυασμό με την αδικαιολόγητα υψηλη τιμή τους.

Το οτι εσύ που την εχεις λες οτι ειναι καλη λέει πολλά.

Αλλά καποτε ήρθαν σπίτι για να μου την πουλήσουν και ο τροπος που πήγαν να μου την πλασάρουν ηταν λίγο άθλιος.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...