Calexako Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Αυτό που ότι και να γίνει πρέπει να πετάξουμε μια ατάκα για τα οικονομικά δεν γίνεται ε; 1
geoal1973 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 εγω προσφατα εγκατεστησα στο σπιτι τον CT-80 της radiothermostat (θυγατρικη της 3Μ) τον οποιο αγορασα απο Αμερικη (δυστυχως αυτα τα προιοντα δεν πωλουνται στην Ευρωπη) ο οποιος ειναι φανταστικος και μου στοιχισε κατω απο 150 ευρω μαζι με τον μετατροπεα/ρελε 220 σε 24V. Οταν το εψαχνα ειδα οτι ο Nest ηταν πολυ ακριβοτερος και ειχε πολυ λιγοτερες δυνατοτητες απο τον CT-80 οποτε και δεν βρηκα λογο να τον προτιμησω. 1
nem52 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Αν σε 10 χρονια η Google δεν φτιαχνει ακομη και χεστρες εγω θα αλλαξω ονομα.. Umbrella corporation wannabe.. 2
Zandim Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Αν σε 10 χρονια η Google δεν φτιαχνει ακομη και χεστρες εγω θα αλλαξω ονομα.. Umbrella corporation wannabe.. Και η χεστρα της google θα ονομαζεται google klats 3
nhzt Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Καλα στην Ελλαδα δεν γινεται χρηση καν του καλοριφερ σε πολλα σπιτια. Ο εξυπνος θερμοστατης των 250 δολλαριων μας ελειπε. Ας φτιαξουν λιγο τα οικονομικα, μεχρι τοτε θα εχει αναπτυχθει κ το ηλεκτρονικο σπιτι , και ο ελληνας θα το καθιερωσει. Οχι γιατι θα εξελιχθει τεχνολογικα, αλλα πολυ απλα επειδη το εκανε ο γειτονας κ δε γινεται να εχει κατι παραπανω αυτος.. Θα παρει κ το δανειακι του κ ετοιμο το ψηφιακο σπιτι.. Και γιατί ο Έλληνας να κάθετε στην Ελλάδα και να ανέχεται όλα αυτά που λες και να μην μεταναστεύσει ΑΝ το επιτρρέπουν οι συνθήκες....ρωτάω εγώ !!! Μήπως κατά βάθος αρέσει στους Έλληνες αυτή η ζωή που κάνουν και ανέχονται τα χίλια μύρια ; Η παρέμβαση θεωρήται σχετική με το θέμα , όσο σχετική είναι η εξαγορά της Google με τους Έλληνες.
Plug Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δλδ; Για πες και σε μας που δεν διαβάζουμε προφητείες... Προφανως και διαβαζεις
Regulus Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Το nest το είδα πριν πολλά χρόνια αλλά με τα λεφτά που έχει αγοράζεις σόμπα!!! Και κάτι ακόμα, στο βίντεο στην σελίδα του προϊόντος αναφέρει "do not connect nest to high voltage wires" που σημαίνει ότι είναι μόνο για συστήματα χαμηλής τάσης και όχι 230V (όπως το δικό μου) και πολλών άλλων.
geoal1973 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Το nest το είδα πριν πολλά χρόνια αλλά με τα λεφτά που έχει αγοράζεις σόμπα!!! Και κάτι ακόμα, στο βίντεο στην σελίδα του προϊόντος αναφέρει "do not connect nest to high voltage wires" που σημαίνει ότι είναι μόνο για συστήματα χαμηλής τάσης και όχι 230V (όπως το δικό μου) και πολλών άλλων. οι θερμοστατες με wifi λειτουργουν με C wire (Common) και μεχρι 24V ταση για να προσαρμοσεις τετοιο θερμοστατη σε υπαρχον καυστηρα υπαρχει ρελε με μετασχηματιστη 220 σε 24V που κανει την μετατροπη. Το εκανα προσφατα και γιαυτο το γνωριζω, να πω οτι απλα ο wifi θερμοστατης CT-80 (και ο CT-30) ειναι φανταστικοι και δεν εχουν καμια σχεση με τις αηδιες που βρισκει καποιος στην Ελληνικη αγορα και ειναι αρκετα ακριβοτεροι μαλιστα.
DJTaurus Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Say goodbye to privacy: How Nest might transform Google http://bgr.com/2014/01/14/google-nest-acquisition-privacy-advertising/
nikchris Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Αυτό που ότι και να γίνει πρέπει να πετάξουμε μια ατάκα για τα οικονομικά δεν γίνεται ε; Αυτο που πεταμε ατακα τυπου twitter ξεκινοντας με το 'αυτο' που στην πραγματικοτητα δεν αρεσει σε κανεναν.
DJTaurus Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Kαι κάπως έτσι ξεκινά…. άλλα μας ελεγαν στην αρχή. Προσωπικά δεν με ξαφνιάζει η κωλοτούμπα. Nest Labs is set to share some user information with corporate parent Google for the first time since its February acquisition. http://blogs.wsj.com/digits/2014/06/24/nest-to-share-user-information-with-google-for-first-time/?mod=rss_Technology
DJTaurus Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 2 από τα πιο σημαντικά και υψηλόβαθμα (CEO της Dropcam) στελέχη της Nest κουνάνε μαντήλι..... There were also larger questions about what would happen to the company’s hardware roadmap once it was a part of Nest and Google, something that remains answered. http://www.theverge.com/2015/1/30/7954831/dropcam-ceo-and-nest-vp-of-technology-both-leave
DJTaurus Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Ομόνοια και αρμονία στα ενδότερα των ομάδων της Google. Άλλη μια εξαγορά της BetaQueen χωρίς αποτέλεσμα. Google engineer trashed Fadell's net smoke alarm Google staff engineer Brad Fitzpatrick posted the video for one reason: To warn people away from buying Nest Protect.
Omnigeek Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Μικρό το κακό, η κύρια λειτουργία του δεν επρόκειτο να είναι ανιχνευτής φωτιάς ούτως ή άλλως Google’s plan to rule your home with Nest finally takes shape Ταιριαστό όνομα πάντως το (snakes)Nest
DJTaurus Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Ήταν να μην εξαγοραστεί από την Google η Nest... μ καπέλο τα έχουν κάνει. Nest thermostats and security cameras hit by second outage in a week
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα