bill987 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Ναι το ξέρω αυτό και μάλιστα ο ίδιος το έχω αναφέρει στο Forum παλαιότερα. Το iPhone το έδωσα σήμερα και μέσα στην εβδομάδα θα έχω το N9005 (Galaxy Note 3). Ελπίζω να μην το μετανιώσω, αν και κρατάω μικρό καλάθι. Αν ήσουν συνέχεια με iphone, Υπομονή θα κανείς μέχρι να βγει το 6αρι! Αφού έδωσα το 5αρι μου πήρα για 20 μέρες το s4 και το πούλησα για ενα 5σ!!!!
kukukali Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Αρχίζοντας με τον επίλογο θα πω πως είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής και δεν νομίζω να το μετανιώσω. Τα δύο μεγάλα πλεονεκτήματα του Note 3, είναι η οθόνη και μετά η μπαταρία. Για την οθόνη ότι και να πω θα είναι λίγο, οπότε δεν λέω κάτι. Η μπαταρία από σήμερα το πρωί στις 10.00, μέχρι τώρα είναι στο 55% και το έλιωσα αρκετά τόσο με 4G όσο και με WiFi. Καινούριο κινητό, οπότε καταλαβαίνετε ότι το πειράζω συνέχεια. Πιστεύω ότι δύο μέρες τις βγάζει όταν θα στρώσει η μπαταρία. Μάλιστα να σημειώσω ότι έχω βάλει την οθόνη να κλείνει στα 2 λεπτά, με αυτόματη φωτεινότητα και τα κουμπιά αφής στα 6 δευτερόλεπτα αντί για 1 που είχε. Για την οθονη θα συμφωνησω ειναι πολυ καλη,lag ανυπαρκτο,γρηγορη ανταποκριση των εφαρμογων, αλλα για την μπαταρια δεν νομιζω οτι μπορει να δωσει παραπανω απο 1 ημερα με μετρια χρηση.Η μονη διαφορα ειναι οτι εχω την φωτεινοτητα στο 80% περιπου, ισως γιαυτο (ειναι εκνευριστικο το περα-δωθε της φωτεινοτητας λογω του αισθητηρα). Στα μειον το GPS που θελει τον διπλασιο χρονο συγκριτικα με το S3,το wi-fi 3-4 φορες στους 5 μηνες μου εχει χασει τους αποθηκευμενους κωδικους των δικτυων.Ακομα στο δικτυο της wind μου εμφανιζει πανω δεξια στην μπαρα 2 γραμμες λιγοτερες συγκριτικα με το s3 χωρις ομως να δημιουργει προβλημα Κατοχος του εν λογω κινητου εδω και 5 μηνες
achilles_g_ Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Για την οθονη θα συμφωνησω ειναι πολυ καλη,lag ανυπαρκτο,γρηγορη ανταποκριση των εφαρμογων, αλλα για την μπαταρια δεν νομιζω οτι μπορει να δωσει παραπανω απο 1 ημερα με μετρια χρηση.Η μονη διαφορα ειναι οτι εχω την φωτεινοτητα στο 80% περιπου, ισως γιαυτο (ειναι εκνευριστικο το περα-δωθε της φωτεινοτητας λογω του αισθητηρα). Στα μειον το GPS που θελει τον διπλασιο χρονο συγκριτικα με το S3,το wi-fi 3-4 φορες στους 5 μηνες μου εχει χασει τους αποθηκευμενους κωδικους των δικτυων.Ακομα στο δικτυο της wind μου εμφανιζει πανω δεξια στην μπαρα 2 γραμμες λιγοτερες συγκριτικα με το s3 χωρις ομως να δημιουργει προβλημα Κατοχος του εν λογω κινητου εδω και 5 μηνες Αν κάνεις μέτρια χρήση 2 ημέρες πρέπει να σου βγάζει. Mε το gps δεν έχω θέμα, κατά πολύ ανώτερο των lg g2 και nexus 5. Όσον αφορά το σήμα ισχύει κάθε πέρυσι και καλύτερα. Έχουν ξηλωθεί πολλές "παράνομες" κεραίες. Για τους κωδικούς του wi fi μας τα χάλασε η samsung και το πρόβλημα υπάρχει στην 4.4.2. Έχει διορθωθεί με update αλλά δεν το έχουμε πάρει όλοι.
moredread Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Υπάρχει στο Skroutz απ'ότι βλέπω στα 400 γιατί να το πάρεις απο groupon..? http://www.skroutz.gr/s/3765221/Samsung-Galaxy-Note-3-N9005-32GB.html
achilles_g_ Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Υπάρχει στο Skroutz απ'ότι βλέπω στα 400 γιατί να το πάρεις απο groupon..? http://www.skroutz.gr/s/3765221/Samsung-Galaxy-Note-3-N9005-32GB.html Φίλε μου το thread είναι παλιό, απλά για κάποιο λόγο ξεθάφτηκε.
Heatspreader Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Αν ήσουν συνέχεια με iphone, Υπομονή θα κανείς μέχρι να βγει το 6αρι! Αφού έδωσα το 5αρι μου πήρα για 20 μέρες το s4 και το πούλησα για ενα 5σ!!!! Μπορεί κάποια στιγμή να γυρίσω πάλι σε iOS, τίποτα δεν αποκλείεται. Πάντως μέσα στο λειτουργικό αισθάνομαι πολύ πιο ελεύθερος. Είναι πραγματικά Multitasking. Κάθε μέρα και παθαίνω όλο και περισσότερη πλάκα με αυτά που κάνει και με τον τρόπο που τα κάνει. Επίσης το χρησιμοποιείες και με το ένα χέρι περπατώντας και γράφοντας. Η λειτουργία που μικραίνει η οθόνη κοντά στον αντίχειρα είναι επίσης φοβερή. Για την οθονη θα συμφωνησω ειναι πολυ καλη,lag ανυπαρκτο,γρηγορη ανταποκριση των εφαρμογων, αλλα για την μπαταρια δεν νομιζω οτι μπορει να δωσει παραπανω απο 1 ημερα με μετρια χρηση.Η μονη διαφορα ειναι οτι εχω την φωτεινοτητα στο 80% περιπου, ισως γιαυτο (ειναι εκνευριστικο το περα-δωθε της φωτεινοτητας λογω του αισθητηρα). Στα μειον το GPS που θελει τον διπλασιο χρονο συγκριτικα με το S3,το wi-fi 3-4 φορες στους 5 μηνες μου εχει χασει τους αποθηκευμενους κωδικους των δικτυων.Ακομα στο δικτυο της wind μου εμφανιζει πανω δεξια στην μπαρα 2 γραμμες λιγοτερες συγκριτικα με το s3 χωρις ομως να δημιουργει προβλημα Κατοχος του εν λογω κινητου εδω και 5 μηνες Έχεις αλλάξει τη φωτεινότητα της οθόνης, οπότε φαντάζομαι πως μια τέτοια οθόνη θα καταναλώνει πολύ κάνοντας κάτι τέτοιο. Φίλε μου το thread είναι παλιό, απλά για κάποιο λόγο ξεθάφτηκε. Μιλάμε για το Note 3 εδώ. Δεν χρειάζεται να ανοίξει κάποιο νεό πιστεύω.
achilles_g_ Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Υπάρχει ειδικό νήμα για smartphone. Εδώ είναι για προσφορές
achilles_g_ Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 http://www.insomnia.gr/forum/10-smartphones/
achilles_g_ Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Aν δεν έχει κάποιο (που έχει) άνοιξε νεο. Αυτό εδώ αν το δει κάποιος mod θα το κλείσει.
Heatspreader Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Κάνε report. Δεν καταλαβαίνω ωστόσο γιατί να κλείσει.
achilles_g_ Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Βρε εγώ δεν έχω πρόβλημα? Γιατί να κάνω report? Λέω ότι αν το δει κάποιος mod θα το κλείσει γιατί πλέον δεν αποτελεί προσφορά. Γιατί να μη υπάρχουν τα σχόλια για κάποιον που τα θεωρεί χρήσιμα σε δικό του νήμα στον σωστό χώρο? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα