Προς το περιεχόμενο

[smartphone] Samsung Galaxy Note 3 N9005 (32GB) 449,00 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οσοι εχουν note 2 δε χρειαζεται να το παρετε ...τσαμπα λεφτα...εκτος αν νομιζετε η οντως θα χρησιμοποιησετε ολα τα δηθεν καλουδια του που εχει...το εχω παρει κ εγω απο νοτε 2 πηγα σε νοτε 3 αλλα για απλη χρηση ιντερνετ ,βιντεο,παιχνιδια κτλ κ το νοτε 2 μια χαρα ηταν ...τσαμλα λεφτα,καταναλωμανια μη πω μαμακια εγκεφαλου...για νενα παει αυτο για να μη παρεξηγηθουν μερικιι κ απλα συμβουλευω για καποιους που το θελουν για απλη χρηση .

• Like 3
Δημοσ.

Μερικές απορείς που έχω για το Galaxy Note 3.

1) Γιατί το 16άρι έχει άλλη ανάλυση από το 32άρι σύμφωνα με το Scroutz.gr και τα καταστήματα; 

https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?from=catspan&keyphrase=note+3

2) Αν ας πούμε αγόραζα αυτό, θα παίζει με το 4G της Vodafone;

3) Υπάρχει γενικά κάτι που πρέπει να προσέξω με τις εκδόσεις;

4) Παίρνει ίδιο μέγεθος κάρτας SIM με το iPhone 5;

Σκέφτομαι να πάω από iPhone 5 σε Note 3 όπως θα καταλάβατε.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

1) Γιατί το 16άρι έχει άλλη ανάλυση από το 32άρι σύμφωνα με το Scroutz.gr και τα καταστήματα; 

Ευχαριστώ.

Στην πρώτη ερώτηση σου, αυτό που κοιτάς είναι το Note 3 Neo. Δεν είναι το κανονικό Note 3 αλλά κάτι σαν mini έκδοση του Note. Έχει λίγο μικρότερη οθόνη με μικρότερη ανάλυση και δεν είναι τόσο δυνατό όσο το κανονικό. 

Δημοσ.

Ευχαριστώ.

αυτό που βρίσκεις ως 16 είναι άλλο μοντέλο. το οποίο έχει διαφορετική ανάλυση χωρητικότητα, έχει διαφορετική κάμερα και διαφορετικό cpu , τέλος έχει 1gb λιγότερη ram

Ναι θα δουλεύει κανονικά με το 4g της voda και της cosmote από όσο ξέρω. Το s4 μου μια χαρά δουλεύει πάντως.

Ναι παίρνει την ίδια sim

Δημοσ.

αυτό που βρίσκεις ως 16 είναι άλλο μοντέλο. το οποίο έχει διαφορετική ανάλυση χωρητικότητα, έχει διαφορετική κάμερα και διαφορετικό cpu , τέλος έχει 1gb λιγότερη ram

Μάλιστα. Νόμιζα ότι πρόκειται για τυπογραφικό λάθος. Ένας λόγος που με φοβίζει να κάνω τη μετάβαση σε Android, είναι ότι έχουν πολλές εκδόσεις και η αδιαφάνεια που υπάρχει με αυτές.

Υπάρχει κάτι γενικά που πρέπει να ξέρω;

• Like 2
Δημοσ.

Μάλιστα. Νόμιζα ότι πρόκειται για τυπογραφικό λάθος. Ένας λόγος που με φοβίζει να κάνω τη μετάβαση σε Android, είναι ότι έχουν πολλές εκδόσεις και η αδιαφάνεια που υπάρχει με αυτές.

Υπάρχει κάτι γενικά που πρέπει να ξέρω;

Αναφέρεσαι σε κάτι πιο συγκεκριμένο. Γενικά ανάμεσα στις 2 συσκευές μπορείς να δεις εδώ http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5665&idPhone2=5961

Δημοσ.

Ναι θα δουλεύει κανονικά με το 4g της voda και της cosmote από όσο ξέρω. Το s4 μου μια χαρά δουλεύει πάντως.

Ναι παίρνει την ίδια sim

micro sim παίρνει,το iphone 5 παίρνει nano sim 

Δημοσ.

micro sim παίρνει,το iphone 5 παίρνει nano sim 

Άρα αν το πάρω, θα πρέπει ή να πάρω αντάπτορα ή να αλλάξω πάλι την κάρτα. Okey. Ευχαριστώ. :)

Δημοσ.

Άρα αν το πάρω, θα πρέπει ή να πάρω αντάπτορα ή να αλλάξω πάλι την κάρτα. Okey. Ευχαριστώ. :)

Θα σου πρότεινα να αλλάξεις κάρτα. Οι αντάπτορες μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα, κρίμα είναι.

Δημοσ.

Ναι το ξέρω αυτό και μάλιστα ο ίδιος το έχω αναφέρει στο Forum παλαιότερα.

Το iPhone το έδωσα σήμερα και μέσα στην εβδομάδα θα έχω το N9005 (Galaxy Note 3). Ελπίζω να μην το μετανιώσω, αν και κρατάω μικρό καλάθι.

Δημοσ.

Το iPhone το έδωσα σήμερα και μέσα στην εβδομάδα θα έχω το N9005 (Galaxy Note 3). Ελπίζω να μην το μετανιώσω, αν και κρατάω μικρό καλάθι.

και εγω απο iphone πηγα σε lg g2, αν εξαιρεσεις την μεγαλη του οθονη.. ναι το μετανιωσα! εφαρμογες κλεινεις και ξανατρεχουν αυτες η και αλλες απο μονες τους, το λειτουργικο τρυπιο. απο τα πιο γρηγορα κινητα υποτιθεται το g2, 2.2ghz τετραπυρηνο με 2 gb ram κτλ κτλ και μου φαινεται οτι το 4s που ειχα ρολλαρε καλυτερα.. μακαρι να μη το μετανιωσεις, για note3 πηγαινα αλλα κολλησα στο μεγεθος.
  • Like 2
Δημοσ.

Δεν θα το μετανιωσεις ουτε λεπτο.Εδω και 2 βδομαδες το εχω ξεσκισει και ανταποκρινετε αψογα σε ολα.Μηδεν κολληματα και ας τρεχουν 20+ εφαρμογες μαζι,αψογο gaming και στα πιο βαρια παιχνιδια,καλο ακουστικο(οχι τελειο),οθοναρα και με μια μπαταρια που με βγαζει μερα με 7 ωρες οθονη ανοιχτη.Το εχω με custom rom.

Δημοσ.

Το αγόρασα χθες από το Kaizershop, το οποίο το είχε άμεσα διαθέσιμο και μου ήταν εύκολα προσβάσιμο.

Αρχίζοντας με τον επίλογο θα πω πως είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής και δεν νομίζω να το μετανιώσω. Τα δύο μεγάλα πλεονεκτήματα του Note 3, είναι η οθόνη και μετά η μπαταρία. Για την οθόνη ότι και να πω θα είναι λίγο, οπότε δεν λέω κάτι. Η μπαταρία από σήμερα το πρωί στις 10.00, μέχρι τώρα είναι στο 55% και το έλιωσα αρκετά τόσο με 4G όσο και με WiFi. Καινούριο κινητό, οπότε καταλαβαίνετε ότι το πειράζω συνέχεια. Πιστεύω ότι δύο μέρες τις βγάζει όταν θα στρώσει η μπαταρία. Μάλιστα να σημειώσω ότι έχω βάλει την οθόνη να κλείνει στα 2 λεπτά, με αυτόματη φωτεινότητα και τα κουμπιά αφής στα 6 δευτερόλεπτα αντί για 1 που είχε.

Όσον αφορά το Android by Samsung τώρα.

Μία λέξη που μπορεί να το χαρακτηρίσει είναι η λέξη "χάος". Πρόκειται για ένα χαοτικό λειτουργικό που σε καμία των περιπτώσεων δεν απευθύνεται σε κανονικούς καθημερινούς ανθρώπους που δεν έχουν πολύ καλή επαφή με την τεχνολογία. Για να μπορέσει να το δουλέψει κάποιος πρέπει να είναι geek, κακά τα ψέματα.

Μου αρέσει πάρα πολύ το γεγονός ότι οι εφαρμογές τοποθετούνται μέσα στο λειτουργικό και δεν είναι αυτόνομες όπως στο iOS και όσοι έχουν δουλέψει και τα δύο καταλαβαίνουν τι εννοώ. Σου έρχεται μήνυμα στο Facebook, και σου βγάζει τον αποστολέα στο Home Screen για παράδειγμα. Δεν χρειάζεται να ανοίξει η εφαρμογή σε Full Screen και να δουλεύεις μόνο αυτή. Με λίγα και απλά λόγια, είναι multitasking και ένας από τους λόγους που έδωσα το iPhone ήταν αυτός, δηλαδή πως το iOS δεν έχει multitasking. Φυσικά η μικρή οθόνη άρχιζε να με κουράζει από τότε που έδωσα το iPad 3, το οποίο επίσης το έδωσα επειδή 10" ηλεκτρονικός υπολογιστής στην ουσία έτρεχε σε αυτήν την τεράστια οθόνη μία εφαρμογή τη φορά. Γελάω που το σκέφτομαι.

Το περίμενα λιγότερο ποιοτικό όσον αφορά τη κατασκευή του και το πίσω καπάκι ότι θα είναι σχετικά ψεύτικο. Είναι πραγματικά μια χαρά όμως η συσκευή σε όλους τους τομείς. Κομψό, όμορφο και ποιοτικό.

Το Playstore τέλος υστερεί αρκετά σε σχέση με το Appstore, όχι όμως ότι είναι ελλιπές, απλά το AppStore είναι φοβερό.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...