Razor_7 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 H προσφορά από το Grouppon Τεχνικά χαρακτηριστικά Στο σκρούτζ από 503,5 Το βάζω γιατί αφενός μεν η εταιρία innovationsint.org που το δίνει έχει βάλει πολλές προσφορές στο grouppon οπότε λίγο απίθανο μου φαίνεται για απάτη, τα τεχνικά χαρακτηριστικά (βάρος/διαστάσεις είναι ίδια με τα επίσημα οπότε λίγο δύσκολο να 'ναι κλώνος) συν του ότι παραθέτει λίνκ από το επίσημο site της samsung ακριβώς από κάτω. Επίσης έχει πληρωμή μέσω paypal.
Innersense Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Πολύ καλη προσφορά για κορυφαίο hardware αν και έχω αποφασίσει να μην το κάνω αυτό στον εαυτό μου λόγω μεγέθους. Νομίζω οτι θα προτιμούσα ενα I9506 σε αυτή την τιμή, ΤΩΡΑ! Mobile Forum Runner
manosfp Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Να περιμενω 20 εργασιμες για να γλυτωσω 50 ευρω; για κανενα λογο... 1
efo355 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Να περιμενω 20 εργασιμες για να γλυτωσω 50 ευρω; για κανενα λογο... 20 εργάσιμες είναι ένας μήνας στο χαλαρό. Μέχρι τότε η διαφορά θα έχει μειωθεί αισθητά πιστεύω. Οπότε ναι δεν αξίζει.
armonia Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Πολύ καλη προσφορά για κορυφαίο hardware αν και έχω αποφασίσει να μην το κάνω αυτό στον εαυτό μου λόγω μεγέθους. Νομίζω οτι θα προτιμούσα ενα I9506 σε αυτή την τιμή, ΤΩΡΑ! Mobile Forum Runner Καλησπέρα, το έχω ενα μήνα (δυστηχώς στα 799 ευρώ + 300 το ρολόι) αλλά το θέμα μεγέθους παραβλέπεται όταν το συνδιάσεις με το gear το οποίο είναι καταπληκτικό. Αν το μέγεθος είναι το μοναδικό σου πρόβλημα αλλά χρειάζεσαι τις δυνατότητες του στο προτείνω ανεπιφύλακτα.
Innersense Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα, το έχω ενα μήνα (δυστηχώς στα 799 ευρώ + 300 το ρολόι) αλλά το θέμα μεγέθους παραβλέπεται όταν το συνδιάσεις με το gear το οποίο είναι καταπληκτικό. Αν το μέγεθος είναι το μοναδικό σου πρόβλημα αλλά χρειάζεσαι τις δυνατότητες του στο προτείνω ανεπιφύλακτα. Χωρίς να ρίχνω κάποιο φταίξιμο, δε μπορώ να παραβλέψω το γεγονός ότι τα χρήματα στα οποία αναφέρεσαι, καλύπτουν τα προς το ζην μιας οικογένειας για τρεις μήνες. 1
armonia Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Χωρίς να ρίχνω κάποιο φταίξιμο, δε μπορώ να παραβλέψω το γεγονός ότι τα χρήματα στα οποία αναφέρεσαι, καλύπτουν τα προς το ζην μιας οικογένειας για τρεις μήνες. Εχεις δίκιο αλλά είναι ένα εργαλείο που χρειάζομαι, το οποίο απόκτησα με χρήματα που δούλεψα. Άλλωστε η απάντηση μου αφορούσε το μέγεθος και το πόσο λειτουργική είναι η συγκεκριμένη συσκευη 5
Innersense Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Εξυπακούεται, γι αυτό και τόνισα ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι προσωπικό το σχόλιο. Απλά, ειδικά για τα Samsung είναι γνωστή η τιμολογιακή πολιτική της εταιρίας και συνιστάται πάντα μια σχετική υπομονή για τα price drop. 3
Nick_Iommi Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα, το έχω ενα μήνα (δυστηχώς στα 799 ευρώ + 300 το ρολόι) αλλά το θέμα μεγέθους παραβλέπεται όταν το συνδιάσεις με το gear το οποίο είναι καταπληκτικό. Αν το μέγεθος είναι το μοναδικό σου πρόβλημα αλλά χρειάζεσαι τις δυνατότητες του στο προτείνω ανεπιφύλακτα. Γιατι δεν το πηρες μεσω skroutz ,αν επιτρεπεται;
Στεφανος123 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δεν αντιλεγω αψογο κινητο με τελεια χαρακτηριστικα αλλα για μενα το μειον ειναι οι μεγαλες διαστασεις του κινητου που το κανει να φαινεται σαν "επαγγελματικο κινητο".Γνωμη μου παντα. Παντως σε περιπτωση που θελει να το αγορασει κανεις πηγεντε και τσεκαρετε το,μην το αγορασετε τυφλα χωρις να το εχετε δει απο κοντα.
xraos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Παρελαβα σημερα. Το κινητο ειναι BTU--> UK /Ireland. Ολα καλα.
Socratis_g Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 την εμπιστευεστε την πρσφορά? ή θα γίνει σαν το lg g2 που άλλοι παρέλαβαν ανοιγμένα, άλλοι λάθος μνήμη, άλλοι κινεζικα.
newtech Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 την εμπιστευεστε την πρσφορά? ή θα γίνει σαν το lg g2 που άλλοι παρέλαβαν ανοιγμένα, άλλοι λάθος μνήμη, άλλοι κινεζικα. Το deal δεν παιζει πια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα