manos28684 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους. αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.. καταρχάς να πω πως έχω έναν η7 920 με m/b foxconn flamingblade gti και επειδή χάλασε η original ψύχτρα πήρα την XIGMATEK Dark Knight II SD1283 και αφού την εγκατέστησα εκτος από τις πολύ καλές θερμοκρασίες.. έχω και έναν έντονο πονοκέφαλο από τον θόρυβο του cooler... δουλεύει στις 2200 στροφές ακατάπαυστα... στο bios έχω δοκιμάσει τα πάντα.. χαμηλώνω τις στροφές στις 1000 και μέσα στο βίος είναι μια χαρά.. με το που βγω πάλι τα ίδια.. μου έχει σπάσει τα νεύρα.. μπορείτε να βοηθήσετε σας παρακαλώ?
SPANK Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Αρα με το που βγαίνεις απο το bios πάει η παλι μεσα στο bios στις 2200, πατάς save and exit για να σώσει τις ρυθμίσεις ? Δοκίμασε και με το speedfan απο windows
manos28684 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 ναι πατάω save. το θέμα είναι πως οταν μπώ στο bios της ρυθμίσεις τις έχει κρατίσει... και οι στροφές πανε όσο του έχω πεί.. αλλα πάλι οταν βγώ τα ίδια... αυτό έχω κάνει τώρα αλλά κάθε φορά που ανοίγω το pc θα πρέπει να το κάνω.. και α το ανοίξει η γυναίνα δεν ξέρει να το κάνει και ειναι πολύ σπαστικός ο θόρυβος..
manos28684 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 έψαξα λίγο στο νετ κ είδα πως ανεμιστιράκια με pmw συνίθως βάζουν σε ψύχτρες.. μίπως να πάρω ένα τέτοιο να ισιχάσω? γιατί σε αυτό της ψύχτρας μου δεν λέει πως έχει...
drkar Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 την ειχα την ψυκτρα και δεν εκανε τον θορυβο που λες. μηπως ειναι θεμα της μητρικης? δεν φαινεται σωστο να δουλευει μονιμα στις 2200
manos28684 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 δούλευε αναλόγος τις ανάγκες που είχε το cpu ή τις είχες δώσει σηγκεκριμένες στροφές? καλά εμένα με καμία ρύθμιση δεν δουλέυει... εκτώς αν η μητρική μου έχει κάποια άλλη που δεν την έχω δει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα