trelokotsidou Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Γειά σας! Θέλω να αγοράσω ένα καινούργιο laptop και χρειάζομαι τη βοήθεια σας! Η τιμή του θέλω να είναι μέχρι 550 ευρώ. Δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις αλλά σίγουρα θέλω έναν καλό επεξεργαστή. Έχω καταλήξει σε 2 επιλογές μέσω skroutz: 1.Dell Inspiron 15 3537 (i5-4200U/6GB/750GB/W8) (επεξεργαστής 15, αξιοπιστία Dell και service) και 2.Lenovo G500 (i7-3612QM/4GB/500GB) (επεξεργαστής i7). Έχετε κάποια καλύτερη επιλογή να προσθέσετε; Διαφορετικά απ'τα συγκεκριμένα ποιο είναι καλύτερο; Για την Dell έχω ακούσει πολύ καλές κριτικές για το service της. Για την Lenovo δεν έχω κάποια πληροφορία για την αξιοπιστία της εταιρείας και την ποιότητα των προιόντων της. Θα ήθελα όμως το laptop να έχει μια καλή διάρκεια ζωής και σίγουρα μια καλή υποστήριξη σε περίπτωση προβλήματος, γιατί την έχω πατήσει. Ευχαριστώ παιδιά!!!
christap Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Εγω θα διαλεγα αυτο με τον καλυτερο επεξεργαστη, κατα την γνωμη μου ειναι ο τετραπυρηνος i7. Και εγω αυτον τον lenovo σκεφτομαι να αγορασω, απο οτι εχω ψαξει και εχω διαπιστωσει και h lenovo εχει ''στοιβαρα'' μηχανηματα αλλα δεν γνωριζω παραπανω για αυτο το θεμα.
takman5 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Γεια σας παιδιά! Θα ήθελα και εγώ τη γνώμη σας. Θέλω να αγοράσω ένα laptop με i3(συχνότητα πάνω από 2 GHz) και τιμή έως 380 ευρώ. Έχω δει αυτόν εδώ: http://www.public.gr/product/computers-and-software/laptops/samsung-np270e5e-k02gr-156/prod4360665pp/?affiliateId=linkwise&lkws_469=52d46f56-1dfa-395c-ea0f-da0f2e15ded8 και κάτι compaq αλλά είναι γύρω στα 430. Λέτε τώρα με τις εκπτώσεις να έχει καλές προσφορές; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα