Προς το περιεχόμενο

Σχετικά με αγορα νέας TV για ταινίες και gaming μέχρι 320 ευρώ

killbill12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα παιδια.. εχω μια 32 αρα toshiba lcd 32inc hd ready(720 p) εχω και ενα pc το οποιο πιανει τα 200 ευρω..  η τηλεοραση ειναι 2 χρονων πολυ καλη δεν εχει κανενα θεμα.. ενδιαφερομαι να πουλησω tv και pc και να παρω αυτην εδω http://www.plaisio.gr/tv/tv/tileoraseis/Toshiba-LED-32-32L2333DG.htm 

Mod Edit: Μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αμα θες τηλεοραση που προταρχικος σκοπος ειναι το gaming πας σε Samsung σε οτι κυκλοφορει ευρεως και σχετικα χαμηλο Budget.

Απο specs αυτης που δινεις δεν ξερω ουτε απο συγκρισεις με αλλες TV  αλλα ο χρυσος κανονας του gaming σε TV ως τωρα λεει Samsung. Καπου ειχε ποσταρει ο Vole Moulder ενα μοντελο σε αυτα τα χρηματα που ηταν καλο (παλιο βεβαια)

Αν εχεις τη δυνατοτητα να ξεφυγεις σε χρηματα τοτε πας σε καινουριες σειρες της Sony

Αμα θες τηλεοραση που προταρχικος σκοπος ειναι το gaming πας σε Samsung σε οτι κυκλοφορει ευρεως και σχετικα χαμηλο Budget.

Απο specs αυτης που δινεις δεν ξερω ουτε απο συγκρισεις με αλλες TV  αλλα ο χρυσος κανονας του gaming σε TV ως τωρα λεει Samsung. Καπου ειχε ποσταρει ο Vole Moulder ενα μοντελο σε αυτα τα χρηματα που ηταν καλο (παλιο βεβαια)

Αν εχεις τη δυνατοτητα να ξεφυγεις σε χρηματα τοτε πας σε καινουριες σειρες της Sony

ναι μεν θελω για gaming αλλά θέλω και για ταινίες και σαν tv να έχει τούμπανα χρώματα και να έχει ωραία ανάλυση.. το budget είναι μέχρι 320 ταβάνι!!

Mod Edit: Μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας. Στο επόμενο τέτοιο μήνυμα, θα γίνει διαγραφή του μηνύματος χωρίς προειδοποίηση. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...