thodoris1985 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 θα πρεπε να σου παιξει και χωρις το switch.αλλιως μπορει να ειναι καποιο προβλημα στο Negotiation μεταξυ τους.αν ειναι το gennet 45402 και γενικα η σειρα 12,25,35,45 εχει και μια gigabit ethernet οποτε μπορεις να δοκιμασεις και αυτην περα απο τις ethernet μηπως παιξει χωρις το switch.δηλαδη δοκιμασε και με αλλες ethernet υποδοχες. Ευχαριστώ για την απάντηση. Η αλήθεια είναι ότι και σε εμένα μου φάνηκε περίεργο. Το έδωσα σε έναν γνωστό μου (μόνο και μόνο γιατί θέλει να κάνει χρήση του dyndns και του noip που είναι δωρεάν) και έβαλα αυτό εδώ τελικά που είναι διακριτικό και κάνει για τη δουλειά που το θέλω. Η αλήθεια είναι ότι είχα δοκιμάσει με δυο υποδοχές (αν όχι με 3), με την πρώτη και με την τέταρτη σίγουρα. Είχα δοκιμάσει και την υποδοχή που είναι για την τηλεφωνική γραμμή, αλλά από ότι κατάλαβα αυτό ήταν λάθος και δεν το ξαναδοκίμασα. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι και σήμερα που μίλησα με τον γνωστό μου, μου είπε ότι με το gennet δεν κατάφερε να συνδεθεί καθόλου (ούτε ιντερνετ ούτε τίποτα). Οπότε μάλλον τα έφαγε τα ψωμιά του.
poulinos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 δεν μπορει να μπει ethernet στην τηλεφωνικη υποδοχη.παιζει να καψεις και καμια καρτα δικτυου ή την συσκευη απο την αλλη πλευρα συν οτι το βυσμα ειναι rj11 αντι για rj45 οποτε δεν θα πρεπε να μπει καν.εκτος αν το συνδεσες σε bri. τωρα μπορει πραγματι να ειναι προβλημα του Gennet ειναι καποιο θεμα στο Hardware ειτε καποια ασυμβατοτητα.δυστυχως ταGennet πλεον Oxygen ειναι ελληνικα (παλια ηταν Made in romania/designed in greece)και η λεξη ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ειναι πολυ μικρη για να περιγραψει το ποσο χαλια ειναι.
thodoris1985 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Πραγματικά το συγκεκριμένο μου είχε βγεια ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟ, χωρίς ίχνος υπερβολής. Όταν δε, ξεκλείδωσα και το SNR και είδα 5-6mbps ακόμα (έφτασα στα 12) ήταν δωράκι! Όπως και να έχει, σύνδεσα και σε μια πέμπτη υποδοχή (ήταν rj45 και όχι rj11). Επειδή έχω στα χέρια μου και άλλον ένα το οποίο μάλλον έχει πρόβλημα με το wi-fi, θα το κοιτάξω κι εκεί να δω πως είναι οι υποδοχές γιατί δε θυμάμαι απ' έξω. Να σου πω την αλήθεια, αν έχει BRI, ούτε που το ξέρω
poulinos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 ta gennet τα 25χχχ,35χχχ,45χχχ,55χχχ εχουν και 5η ethernet που ειναι gigabit. υπαρχουν και Rj45 που ειναι για bri οποτε δεν θα σου παιξουν αν βαλεις ethernet εκει. Πραγματικά το συγκεκριμένο μου είχε βγεια ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟ, χωρίς ίχνος υπερβολής. Όταν δε, ξεκλείδωσα και το SNR και είδα 5-6mbps ακόμα (έφτασα στα 12) ήταν δωράκι! Όπως και να έχει, σύνδεσα και σε μια πέμπτη υποδοχή (ήταν rj45 και όχι rj11). Επειδή έχω στα χέρια μου και άλλον ένα το οποίο μάλλον έχει πρόβλημα με το wi-fi, θα το κοιτάξω κι εκεί να δω πως είναι οι υποδοχές γιατί δε θυμάμαι απ' έξω. Να σου πω την αλήθεια, αν έχει BRI, ούτε που το ξέρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα